Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 5
MariaBcf spune:
Fetelor cum sarbatoriti azi? Eu ma pregatesc sa ma duc la chef de la ora 17.
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
16+
unidanad spune:
Amalia FELICITARI ce cadou frumos de 8 martie sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele.
21+
Dana
Monirina spune:
La multi ani mamici dragi!
Amalia felicitari pt fetite!!!
Eu azi voi sarbatori cu sooomn caci azinoapte iar n-am putut dormi! aveti si voi insomnii? mie mi-e groaza ca deja nu pot dormi, ce ma fac mai incolo??
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+
Delia_Rodica spune:
Amalia draga, felicitari pt maimutici , eu abia astept sa nastem sa vedem cum arata minunatiile astea toate
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Monirina in perioada aia de sarcina, ma chinuiam sa scap de greturi, aveam momente de revenire si parca inceapeau insomniile, dar nu a durat mult.
Delia_Rodica spune:
Eu nu sarbatoresc 8 martie, diseara imi ajung musafirii, asa ca am pregatit aluatul de clatite sa le fac la cuptor cu branza dulce si ciocolata. O parte am facut repede pt mine de am mancat cu gem , m-ati inebunit cu pateurile cu ciuperci .
Si o sa mai facem mucenicii, a zis mi hombre ca ma ajuta , doar e pt nepoteii lui
Delia_Rodica spune:
Iar vorbesc singura, nu reusesc sa ma sincronizez cu voi deloc
flory_blanca spune:
Eu mi-am comandat niste pantaloni de la miniprix foarte ieftini 39 ron si azi mi-a ajuns coletul. Chiar sunt draguti. Nu vreau sa investesc mult in pantaloni ca nu o sa ii mai port dupa asa ca sunt multumita. Daca va intereseaza sa intrati sa vedeti. Nu au foarte multe modele, eu cautam unii negri pt birou pe care i-am gasit. Momentan gata cu hainele de gravi. Cand se mai incalzeste poate ma mai orientez spre ceva rochite comode si cam atat
22+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Bobitza_85 spune:
LA MULTI ANI, iubitele mele!!!
Sa ne dea Dumnezeu sanatate, fericire, iubire si nu in ultimul rand bebelusi sanatosi si frumosi!
AMALIA, draga mea, esti cea mai fericita mamica!!! Ce veste minunata!!! Sa-ti traiasca printesele!
16 +
unidanad spune:
Moniirina nici eu nu am avut prob cu somnul. Din contra pana acum o luna doarmeam de la 10 seara. Singura problema era cu trezitu cu toaleta. Deocamdata e mai bine dar am inteles ca revine
21+
Dana