Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Fetelor cum sarbatoriti azi? Eu ma pregatesc sa ma duc la chef de la ora 17.

Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Amalia FELICITARI ce cadou frumos de 8 martie sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele.

21+
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

La multi ani mamici dragi!
Amalia felicitari pt fetite!!!
Eu azi voi sarbatori cu sooomn caci azinoapte iar n-am putut dormi! aveti si voi insomnii? mie mi-e groaza ca deja nu pot dormi, ce ma fac mai incolo??

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Amalia draga, felicitari pt maimutici , eu abia astept sa nastem sa vedem cum arata minunatiile astea toate

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Monirina in perioada aia de sarcina, ma chinuiam sa scap de greturi, aveam momente de revenire si parca inceapeau insomniile, dar nu a durat mult.

Mergi la inceput

Eu nu sarbatoresc 8 martie, diseara imi ajung musafirii, asa ca am pregatit aluatul de clatite sa le fac la cuptor cu branza dulce si ciocolata. O parte am facut repede pt mine de am mancat cu gem , m-ati inebunit cu pateurile cu ciuperci .
Si o sa mai facem mucenicii, a zis mi hombre ca ma ajuta , doar e pt nepoteii lui

Mergi la inceput

Iar vorbesc singura, nu reusesc sa ma sincronizez cu voi deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Eu mi-am comandat niste pantaloni de la miniprix foarte ieftini 39 ron si azi mi-a ajuns coletul. Chiar sunt draguti. Nu vreau sa investesc mult in pantaloni ca nu o sa ii mai port dupa asa ca sunt multumita. Daca va intereseaza sa intrati sa vedeti. Nu au foarte multe modele, eu cautam unii negri pt birou pe care i-am gasit. Momentan gata cu hainele de gravi. Cand se mai incalzeste poate ma mai orientez spre ceva rochite comode si cam atat

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

LA MULTI ANI, iubitele mele!!!

Sa ne dea Dumnezeu sanatate, fericire, iubire si nu in ultimul rand bebelusi sanatosi si frumosi!

AMALIA
, draga mea, esti cea mai fericita mamica!!! Ce veste minunata!!! Sa-ti traiasca printesele!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Moniirina nici eu nu am avut prob cu somnul. Din contra pana acum o luna doarmeam de la 10 seara. Singura problema era cu trezitu cu toaleta. Deocamdata e mai bine dar am inteles ca revine

21+
Dana

Mergi la inceput