Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Yvyana, eu am zis de baile fierbinti cu sare seara, asta ar ajuta-o pe pitica sa aibe un somn mai linistit. Doar ca tu va trebui sa stai sa-i schmbi pijamaua destul de des de la transpiratie.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maria distractie placuta !

dana ma bucur ca e mai bine catelul !

fetelor cu mersul la baie si eu merg cel putin o data la baie pe nopate , adevarul este ca si beau lichide , dar adorm instantaneu cum ma pun la loc in pat , eu nu am insomnii as dormii toata ziua...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

De doua saptamani imi pastrez greutatea, asa ma bucur, desi am mancat seara la 10 sendvis, ciocolata.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Amalia, ce frumoooooos, doua printese!!! Felicitari!!

Eu astazi petrec de una singura cu mancare chinezeasca si imi fac teme pentru maine la cursuri....yeeeey

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Eu cu baia am rarit-o. Foarte rar ma mai trezesc max o data pe noapte

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Si noi tot acasa petrecem cu mancare chinezeasca. Initial trebuia sa iesim cu niste prieteni dar la cat de racita sunt nu are rost sa merg sa le stranut in farfurie. Stam sa ma refac eu si poate ne uitam si la un film daca are chef fiica-mea sa mearga la bunici, daca nu lego, plastelina si puzzle sunt distractia noastra.

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

La multi ani doamnelor! sa aveti o zi frumoasa si sa va simtiti bine daca mergeti undeva!
Felicitari Amalia!
Iar tie Yvy, ma bucur ca rezultatele au fost bune si ai scapat de stres!

Sa avem sarcini usoare in continuare!

Noi iesim deseara cu mai multe familii si e primul an in care o luam si pe Teodora cu noi (de 8 Martie)asta pentru ca si restul vin cu copiii, cred ca va fi o adevarata aventura.

Stefania 22+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Amalia n-am apucat sa te felicit pentru minunile tale!!!
Dupa cum spuneam ai inclinat balanta in favoarea

Noi azi stam in casa evident si monitorizam temperatura

Delia_Rodica i-as face si baie cu sare, dar tocmai in momentele astea pitica nu vrea baie, nu vrea sotetele cu otet si daca urla si se zbate mai rau ii creste temperatura; prefer sa o tin mai linistita, macar sa-mi ia medicamentele!

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Of fetelor cu virusii astia de primavara, anul asta au fost turbati rau, eu am scapat pana acum dar fata mea desi n-a fost racita in 16 ani cati are anul asta a muscat-o cu o tuse urata si durere de gat, deci clar a fost o natie de virusi mai speciali ...

Cu mersul la baie noaptea n-am probleme, cred ca din cauza ca-s mai plinutza pitica mea are loc suficient de manevre, ma trezesc la 8-9 dimineata normal si merg la baie. probabil si uterul are loc suficient in burtanul meu pentru ca inca nu mi-i intinsa pielea pe burta deloc, burta e doar foarte usor mai mare decat inainte. Kg inca n-am pus deloc, am tot 2 minus, iar necunoscatorii nu m-au intrebat nici unul daca sunt gravida deci clar nu banuiesc nimic. Sunt si eu odata in avantaj fata de cele siluete ...

Incep sa le inteleg pe tipele alea de la emisiunea de pe TLC "Insarcinata fara sa stiu" asa cumva se numeste, care afla ca sunt insarcinate doar cand nasc copilul. Pana acum mi se parea chiar imposibil sa patesti asa ceva, acum realizez ca nu-i chiar asa imposibil, eu daca nu-mi doream asa mult sa raman insarcinata si nu monitorizam in detaliu totul (apropo, am aflat ca-s gravi in ziua 9 dupa ovulatie adica inainte cu 4 zile de menstruatie cu un test Clear Blue apoi Beta HCG cu valoare 5,23 in aceeasi zi) pana acum puteam foarte usor sa ignor tot ce tine de simptome, avand in vedere ca greturi n-am avut, am pierdut si 2 kg nu mi s-ar fi parut nimic diferit, poate ca ziceam ca-s putin balonata tot timpul ...

Azi am bagat la intuneric, ca nesimtita, o jumatate de pizza (din care o felie foarte picanta) si 2 pahare de cola (mari) ... cred ca ma injura Daria la greu dar io asa bine ma simt ... ca un gandac.

21+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Am ajuns acasa si am dormit 2h. Si as mai fi dormit dar m-a luat foamea prin somn.
Amalia ce intorsatura si ce frumos!!!! Ce am muncit eu in 9 ori tie ti-a iesit dintr-o lovitura. Sa fiti parinti de 2 fetite. Super!! felicitari!!!
Yvyana si noi tot cu febra. Pediatra a zis sa stam pe antitermice si atat. Sa nu o scoatem din casa, sa nu o duc la scoala luni si marti daca nu este foarte bine.

Legat de cararea facuta la baie..la icneput ma duceam de 3 ori pe noapte. Acum sunt nopti bune in care merg o singura data. dar stiu ca spre finalul sarcinii iarasi o sa mergem des.

Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani

Mergi la inceput