Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 19
ana303maria spune:
Neata! SI mie mi-e foarte rau. Ma doare capul ingrozitor si am inceput sa tusesc... Am luat un paracetamol ca simt ca mor. Am fost la biserica de dimineata cu david, apoi mi-am luat injectiile si apoi m-am bagat in pat. La pranz mergem la tata la curte la un gratar. Nu stiu daca am chef, daca pot manca ceva, dar gandul ca ies din casa cred ca ma mai pune pe picioare un pic.
MTHFR A1298C - stare homozigota
David 16+
graphistar spune:
Olimp
Cris, ce torturi minunate!!!!! Esti foarte talentata!
Azi e o zi mohorata la Pitesti. Ieri a fost frumos, mi-am curatat gradinita de uscaturi, sa primeasca lumina florile de primavara, pe care le astept cu drag sa infloreasca. Anul asta pare ca se las asteptate si floricelele din padure - am fost cu ai mei acum cateva zile si nu era nicio floricica.
18 + Alexandru
Laura
unidanad spune:
Cris sunt superbe torturile Asta da talent si rabdare
Ma uitam pe un alt forum unde vad ca fetele au inceput sa vanda hainutele bebeilor. Fetele nu stiu cum sunteti voi si ce parere aveti dar mie personal mi se pare aiurea sa ii vand hainutele lu bebe cand as putea sa le dau de pomana sau sa le dau unei rude. De ce as da 5 lei pe un body second hand cand in auchan am vazut body la 4 lei. Adica cine nu isi permite body mai de calitate poate cumpara si mai ieftine nu??? Dar eu pana la acest forum nu am vazut sa vinzi hainutele second hand. Poate sunt eu absurda nu stiu
22+
Dana
paula_m spune:
Neata
Am inceput sa ma simt mai bine, parca. Ieri am fost ca si batuta, nimic nu am reusit sa fac.
Cris, superbe torturile!!! Inauntru cu ce sunt? O sa imi faci si mie un tort, candva? Am vrut s spun ca de ziua lui Raul, dar cred ca anul acesta nu prea, ca o sa fii in preajma nasterii.
Dana, pai nu ai auzit pana acum de vandut hainute second, pt ca nu ai prea fost prin preajma mamicilor. E un obicei pe care il inteleg pe deplin. Nu stiu daca o sa-i vand hainele lui Raul, ca nu am spirit de comerciant, dar dupa un an, daca faci un calcul cati bani ai dat pe hainutele copilului ( haine care de obicei sunt purtate doar un sezon) te iei cu mainile de cap. Si te gandesti ca daca le vinzi la 1/2 de pret, iti scoti banii pe cateva haine din noul sezon. In schimb, eu am luat jucarii second. Multe. Si nu regret deloc. Hainute nu am luat, pt ca nu mi-a placut nimic din ce am vazut, ca as fi luat!!
Le-as da si le-am dat si la cunostinte, dar am avut pretentia sa aiba grija de ele si sa mi le inapoieze. De fapt, body nu prea am dat, pt ca alea sunt cele care se murdaresc cel mai usor, eu am dat mai ales hainele de afara.
Edit : stai sa-ti mai dau un ex. Noi, ca familie avem lunar un venit peste media, zic eu. Si niciodata nu reusesc sa raman cu banuti de la o luna la alta, pt ca am prostul obicei sa-i stric pe nimicuri, ma rog, poate m-oi destepta si eu vreodata. Ideea e urmatoarea : eu prefer si am preferat sa-i iau lui Raul body, si mai ales hainutele care se dau pe piele din afara, prefer firma Carters. F rar am cumparat din hipermarketuri de obicei, pt ca nu sunt moi, dupa spalat se intaresc parca, nu-mi plac deloc. Ei, recunosc ca am cumparat multe hainute scumpe, noi...dar daca gaseam second ce voiam, nu stateam o clipa de ganduri. Sper ca ma intelegi ce vreau sa zic...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
Sweety4u spune:
Astazi sunteti mai tacute, probabil pentru ca va odihniti sau sau ati iesit din casa. Eu acum beau o cafeluta si trebuie sa ma apuc sa scriu ceva pentru serviciu nu am niciun chef... Ar cam trebui sa ma grabesc pentru ca vreau sa ies si eu prin parc si apoi mai trebuie sa merg si pana la munca pt ca mi s-a scricat calculatorul si vreau sa mi-l repare sotul meu ca am ramas fara IT-ist si nu vreau sa mai astept pana vien cineva sa mi-l repare ... trebuie sa stau pe alt calc si nu imi place.
Mai spuneti-mi si mie cum intru sa vad pozele cu voi? Ca nu am reusit niciodata sa va vad
Sa aveti o zi superba!
betty200 spune:
No buna ziua de la Cluj fetelor!
Sweety, esti o draguta, te imbratisez cu drag! Ferice de voi cele care aveti timp bun pentru plimbare, la noi ploua si e mohorata vremea.
Am fost toata suflarea la biserica, am ajuns acasa si le-am dat sa manance ciocanele de pui la grill cu salata (ice+rosii+ardei rosu). Atat, fara paine sa nu se-ngrase (vb vine ... le-a fost lene sa mearga sa ia ...). Ma gandesc totusi sa le mai fac un tort cu mere si frisca sa nu-i las chiar asa subtirei ca sigur inspre seara o li se lungeasca urechile de foame si o sa mi le manance ale mele.
21+
bebitza
Ele spune:
Mda, se pare ca iarasi suntem in bucatarie...
Eu am branzoaice la cuptor.Miroase in casa de te ia cu lesin.
La idei de mancare sunt total in pana..am facut ficatei cu piure. Dar la prostii dulci imediat ma duce capul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
paula_m spune:
Saptamana asta ii spun Anei (bona) sa ne faca branzoaice. Multumesc pt idee, Elena.
Eu de felul 2 nu mai am idei...ma gandeam la o tocanita de cartofi cu un pic de carnat. Sau o tocanita de ciuperci. Desert mi-a facut mama : mucenici, m-am tot rugat de ea. De abia azi mergem dupa puiut, ca eram nu am fost capabila nici sa ma dau jos din pat.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
elfcupistrui spune:
Ce mod frumos de a ma relaxa putin cu poze cu burticute zambarete
Cris,ce torturi minunate Pot sa te intreb de unde iei martipanul si colorantii si ce mai trebuie? eu am intampinat nste probleme cand m-am pus sa iau niste ingrediente mai ciudatele pentru niste briose,la nicio cofetarie ,supermarket nu am gasit.Asa ca am apelat la copilul din mine si am facut un tort cu Skittles si inghetata si gummy bears si batonase de ciocolata pe laterale ,cu turnulete din niste prajiturele asa (compozitia ca de brisoe facuta,ca altceva nu stiam) cu cocos si o glazura colorata de iti lua ochii ! diabet scria pe el,dar a iesit nemaipomenit, m-am dus la un bar de jazz si teatru independent la al meu baiet si vreau sa zis ca toti actorii au devorat instant tortul :))
faith trust and pixie dust.
19+ Oliver