Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 20
doxy spune:
Buna fetelor! Acum am reusit sa citesc ce ati scris, si cum am citit 19 pagini, nu prea imi amintesc ce am vrut sa spun. Noi am sarbatorit, dar nu 8 martie ci ziua lui Rares. Desi e luni, am inceput de vineri seara cand au venit socrii, sa fie ca in basme cu trei zile si trei nopti.
Amalia si RLK felicitari pentru printese!
Olimp ma bucur ca ti-a lacut borsul rosu .
Nu mai stiu cine intreba de crema pentru ten uscat, eu am o maare problema cu asta acum in sarcina, am incercat mai multe creme dar ultima pe care am luat-o e tolederm de la uriage varianta riche. Sunt multumita.
Multa sanatate celor bolnaviori, mamici si pitici!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
doxy spune:
Si la Iasi e urat afara si acum ploua. Ieri a fost ceva mai frumos asa ca soacra-mea a mobilizat pe toata lumea si s-a facut curat in curte. Toti tipau la mine sa nu ma aplec, asa ca eu am scapat mai ieftin.
Vreau sa mai astept 1-2 sapt sa vad daca mai ingheata sau nu si sa-mi pun cateva floricele in fata.
Apropo fetelor, cine se pricepe, crizantemele astea care se vand toamna in ghiveci, se pastreaza de la an la an? Adica odata plantate in curte ele vor creste si in toamna sau nu? Ca am inteles ca sunt si crizanteme din bulbi si alea s-ar pastra de la an la an, dar astea de care apar toamna in comert ar fi din seminte si ca nu se pastreaza...
doxy spune:
Si ca sa va amuzati putin va pun primul recital live la tobe a lui Rares. :)))))
http://www.youtube.com/watch?v=D8rRk6cMa6Q&feature=share
betty200 spune:
Ce mai, distractie mare Doxy, ieri eram pregatita sa te strig ca deja mi se parea ca n-ai aparut de mult, acum imi dau seama ca era petrecanie mare la tine asa ca esti scuzata.
21+
bebitza
doxy spune:
Bety am ras cu lacrimi. Ne punea sa asistam toti iar el canta cu atata seriozitate! Cntecul lui 3sudest, De ziua ta se transformase in "e ziua mea" :)))) . La sfarsit aplaudam cu totii iar el se ridica in picioare, se inchina si spunea multumesc, multumesc, multumesc. :))))))) Toata seara a tinut spectacolul, deja era agitat si obosit nu te mai intelegeai cu el...
doxy spune:
Sweety acum mi-am amintit ca intrebai de quinoa... eu am facut prima data acu cateva zile. Am fiert-o simplu si am amestecat-o in salata (rosii, castraveti, ardei sos soia etc)er o reteta de pe supereva.
unidanad spune:
Paula am inteles cred ca ai dreptate. Eu nu le-as vinde. Sunt convinsa ca se strang ceva bani in decursul unui an dar eu una le voi pastra mai mult ca sigur pt sora mea care sper sa faca bebe cat mai repede. Asa prost ma simt fata de ea e mai mare cu 5 ani ca mine si de 6 ani se chinuie sa ramana gravi . Asta este sper sa imi de-a un nepotel cat mai repede si sa o ajute Dzeu.
22+
Dana
bubulina2401 spune:
Doxi, eu intrebam de crema...si daca ziceti ca-i buna ma duc sa-mi iau si eu.
Referitor la tufanele eu am plantat toamna trecuta, erau inflorite si azi cand m-am uitat un pic prin gradina am indepartat partea uscata am vazut ca deja au inceput sa aiba frunzulite verzi. Poate iese ceva si in primavara asta! :)
21+ de
bubulina2401 spune:
Foarte tare muzicianul tau Doxy! Sa va traiasca, sa fie sanatos si norocos...la fel ca viitoarea surioara! :)
21+ de
Andra28 spune:
Doxy, super cantaret baiatul tau. Pacat ca tocmai s-a terminat selectia ptr Eurovosion, dar va puteti antrena pana la anul viitor.
Eu azi am cam lenevit nu am facut nimic notabil, acum am chef de facut o salata cu ton si cu oua de prepelita, asa ca ma pun pe treaba.
Andra 21 cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)