Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 18
happy_ama spune:
RLK, felicitari pt printzesa!!
Sweety, tu esti cu adevarat deosebita!
Bubulina, eu folosesc tolederm de la uriage. Am ten f uscat. Pt mine este de cativa ani o minune. O aplic dimineata si seara, dupa demachiant (roseliane tot de la uriage) si un fas de apa termala.
Happy_Ama 21+ si Eva
delia_timpau spune:
sweety, draga de tine, noi iti multumim si ne bucuram ca iti putem fi alaturi cu atat de putin
ana maria, stela balaceanu e prietena comuna :-)
19+ , mami de Mircea
Sweety4u spune:
As vrea sa fim prietene si pe Facebook. Asadar, cine are cont, ma gaseste aici: http://www.facebook.com/andreea.radu.7902
Noapte buna!
Cris_25 spune:
Gata cheful ... am ajuns acasuca rupta de oboseala ... Multumesc fetelor de urarile pt tatal meu! M-am simtit bine, toata lumea mi-a admirat burtica, dar cred ca o sa dorm maine toata ziua, asa multa oboseala simt ca am adunat!
Am pus cateva pozici cu torturile mele ... O sa selectez si cateva poze cu burtica ... sa vedeti aici dospitura
Va pup si va doresc un weekend frumos in continuare!
18+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
olimp spune:
buna dimineata
la o cafea aburinda cu lapte , la un ceai va invit pe toate sau un laptic
cris ce torturi ! tu ai avut rabdare sa le faci , jos palaria ! cata migala...super tare
grapgy ti-am adimirat pozele ..frumoasa burtica...
la noi e mohorat , nu am chef sa ma dau jos din pat...cred ca mai lenevesc putin...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca
MariaBcf spune:
Neata Olimp. Vreau si eu o cafeluta , m-am trezit cu o durere de cap
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
16+
olimp spune:
neata maria poate si vremea sa fie de vina...
bea putina cafeluta poate tensiunea e prea mica...si iti mai revii
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Buna dimineata fetele!!!
Maria si eu m-am trezit cu o durere mica de cap. Am mancat niste mucenici si vad ca ma lasa . Offf ziceam si eu ca vine primavara caldura dar asa urat este afara . Ieri toata ziua am stat in curte asa frumos a fost
22+
Dana
MariaBcf spune:
Am baut cafeluta ca am tensiunea mica , cand m-am trezit aveam 75/50 . Am baut fortat si doua pahare de apa minerala sa mai creasca tensiunea un pic
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
16+