Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 17
delia_timpau spune:
Ana Maria, ce coincidenta...acum voiam sa iti scriu,am vzt ca avem o prietena comuna pe facebook si iti admiram pozele cu baietelul
19+ , mami de Mircea
graphistar spune:
RLK, felicitaaaaari! sa fie sanatoasa, sa creasca mare si cuminte!
Olimp si Elf, ma impresioneaza oamenii cu capacitati extrasenzoriale, cumnata si prietena mea imi povestesc multe. Ele simt dinainte anumite evenimente ce urmeaza sa se intample. Ascult uimita, dar daca ar fi sa traiesc eu asa ceva, sigur m-as infricosa. Cum spun ele, nu sunt pregatita, sunt prea ancorata in realitate, posibil.
Fetelor, gata. Declar ca-mi fac poze saptamanal. Am facut si sambata trecuta, am facut si acum. Ma pozez singura, nu mai astept dupa nimeni .. ce mai, mi-am intrat in mana
18 + Alexandru
Laura
Sweety4u spune:
Bobitza, esti deosebita. Multumesc frumos!
Ma bucur tare mult ca va simt pe toate foarte aproape si m-ati sustinut mult! Ma faceti sa trec peste suparare si sa ma bucur de bucuriile voastre. Din toata inima va doresc sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi si frumosi!
olimp spune:
PLK felicitari pentru micuta ! sa creasca mare si sanatoasa !
swetty , te apreciez tare mult pentru puterea de care dai dovada esti un exemplu ..cel putin pentru mine .. multumim frumos ca ne esti in continuare alaturi , sa te ajute DD sa treci cat mai repede...
graphy si eu imi fac singuta poze la burta si vad saptamanal cum dospesc...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca
ana303maria spune:
RLK, felicitari pt fetita! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen!
App de capacitati extrasenzoriale, si eu ma numar printre acele persoane. Am avut o perioada de apogeu prin clasa a VIII-a-X-a, cand am ajuns sa ma rog fierbinte la Dumnezeu sa inceteze cu premonitiile pt ca noaptea nu ma mai odihneam si eram sleita de puteri.
La 12 ani, in cls a VI-a l-am vazut pe sotul meu si am simtit ca-l cunosc de o viata si ca el va fi sotul meu. Nu va fi usor, dar vom fi impreuna. Si exact asa a fost, am fost oficial impreuna cand am implinit 16 ani si de atunci tot impreuna. Cam toata viata si toate deciziile le iau pe baza "intuitiei".
MTHFR A1298C - stare homozigota
David
15+
Sweety4u spune:
Fetelor, voi ati gatit ceva cu quinoa? Am auzit ca este sanatoasa si recomandata femeilor insarcinate. Printre informatiile gasite mentionez:
-este o planta originara din America de Sud, fiind cunoscuta si cultivata de peste 5000 de ani. Facea parte din alimentatia cotidiana a aztecilor si a incasilor.
-nu are gluten, asa ca poate fi consumata fara probleme si de persoanele sensibile la gluten. Quinoa nu este o cereala, ci apartine aceleiasi familii din care face parte si spanacul (chenopodiaceae)
-se spala bine inainte de a se pune la fiert, altfel poate avea un gust amarui
-are proprietati nutritionale deosebite: contine fier, fosfor, zinc, magneziu, fibre si proteine vegetale valoroase.
-e foarte satioasa
-are un indice glicemic scazut – 35
Am gasit ceva retete pe net, insa sunt curioasa daca a testat cineva vreo reteta...
MariaBcf spune:
RLK felicitari pt fetita
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
16+
bubulina2401 spune:
RLK felicitari pentru fetita! :)
Fetelor, voi ce crema de fata folositi? eu nu mai stiu cu ce sa ma dau...acum am una cu aloe de la Sabon, dar nu-mi place. Ce recomandati pentru un ten mai uscat?
21+ de