Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 13
Bobitza_85 spune:
Sweety, am luat capitol cu capitol si am gasit postarea cu ciorbita de sfecla
Trimis la: - 26/02/2013 : 19:47:47 Link direct catre acest raspuns Arata profilul Adauga doxy la lista ta de prieteni Adauga semn de carte la raspuns Trimite doxy un Mesaj Privat
Olimp, I se mai spune si bors rusesc si la fel e plin de vitamine. Eu sunt innebunita dupa el. Va zic cum se face. La o cratita de 6 l ne trebuie 3 sfecle mari rotunde de f buna calitate. Se fierb separat cu coaja cand is fierte se scot se curata de coaja si se dau prin razatoare. In oala se fierbe apa ( sau supa de carne) si se pune ceapa, morcov, cartofi (toate taiate cuburi) cand sunt fierte se pune sfecla rasa, dar atentie! Nu se mai fierbe ca se duce culoarea! Dupa ce pui sfecla se acreste cu bors ( nu se acreste inainte ca nu se mai coloreaza ciorba)! Se pune patrunjel si e gata.
Mai este si varianta cu fasole in loc de cartofi. E delicios! Si ciorba are o culoare de rosu intens. In general se serveste cu smantana, dar eu o prefer fara.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 21+ Letitia
Iti doresc pofta buna!
PS: Am recitit cateva capitole bune scrise in numai 2 sapt...ce vorbarete mai suntem
16 +
olimp spune:
buna dimineata
eu din nou pe baricade , e sambata mea de servici , astept ora 12 sa imi iau zborul...aseara am terminat supica mi-a iesit delicioasa si imi place ce culoare are roz puternic , arata ciudat dar asta este , gustoasa e de numai...
swetty vad ca ti-a cautat bobita reteta de la oxana , daca nu ti-o rescriam eu din nou cu mare placere...
la noi cam mohaorata vremea , acum de juumatate de ora s-a oprit ploaia , da sa iasa soarele...sper sa se inveseleasca atmosfera si sa se zvante pe jos...e caldut...si bine...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca
MariaBcf spune:
Buna Dimineata. Haideti la o cafeluta
Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot.
16+
olimp spune:
buna maria
eu am baut deja un ceai
apropo pentru fetele care se confrunta cu am mai gasit un remediu care functioneaza super bine cel putin pentru mine , mi-am cumparat germeni de garu sub forma de pudra si iau 2-3 lingurite de pudra + o lingurita de miere , amestec si le beau cu laptic caldut ...de cand le iau zilnic mergem la baie...cu Ilincuta
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
23 + Ilinca
Ilinca
unidanad spune:
Buna dimineata !!
Ce faceti? Cum va mai simtiti? Eu una sunt tare nerabdatoare sa fac 4d . Desi mai sunt 2 saptamani dar vreau sa il vad pe bebe si sa imi zica ca totul este f bine.
Luni naste cumnata mea. Abia ast sa il vad pe bebe asa imi fac si eu o idee cum va fii bebe al meu. Trebuie sa semene macar putin ca doar vor fii verisori nu ?
22+
Dana
olimp spune:
dana sa aiba parte de o nastere usoara si un bebe super sanataos si cumintel !
apropo de 4D si eu ma tot uit pe ecografiile facute , nu ma satur sa ma uit la ea , asa ca vaga idee , oricum momentul adevarului urmeaza...
23 + Ilinca
Ilinca
Andra28 spune:
Neata fetele!
Eu azi am in plan ciorbita din aripi de curcan si pulpe de pui la cuptor cu piure.
Am fost deja la piata cu sotul, am cumparat toate cele necesare si acum ma pun pe treaba.
Oricum, bebita mi-a dat azi scularea pe la 7:30, asa ca am fost matinala la piata.
Olimp, acusi se face 12 si scapi.
Andra 20+ cu si mami de Alexandru(27 ianuarie 2004)
Ele spune:
Buna dimineata!
Olimp iarasi pe baricade??? Mai ai putin si scapi.
Swetty ma bucur ca esti alaturi de noi. Te astaptam cat de repede cu o veste buna.
Si la noi vremea e deprimanta.
Denisa are febra 39 , cu toate ca ieri nu a avut deloc. Inca stam pe antitermice. O mai las 1-2 zile, daca nu ii trece tre sa schimbam tratamentul.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
paula_m spune:
Neata si de la Ms.
Eu inca in pat, ca azi noapte am cam chefuit. Asa cum sunt eu, bolnava, nu ma las...
Copilul e la bunici, dar azi il recuperez.
Eu ma gandeam sa fac o ciorba radauteana, sa sun si la mama sa vad daca a facut mucenici, daca nu sa imi dea reteta, sa-i fac eu. Dar la felul 2 nu am nici o idee.
Multa sanatate pticutilor raciti!!! Ce rau e sa fie asa, acum imi dau seama cum e sa fii racit incontinuu
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
unidanad spune:
Fetele m-am razgandit cu privire la patutul transformabil. Uitati ce am gasit: Psihologii nu recomanda totusi acest gen de mobilier, sustinand ca la un moment dat copilul trebuie sa faca tranzitia spre o alta etapa inclusiv prin mutarea din patut, intr-un pat mai mare. Prin urmare, simpla transformare a patutului, prin indepartarea peretilor laterali ar incetini acest proces de maturizare. Decizia va apartine insa...
22+
Dana