Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata!

Uni, stai linistita ca nu sunt studii serioase pe chestiunea respectiva, doar speculatii ale ziaristilor ... cumpara ce patut iti vine mai bine.

21+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

andra, ele asa este sunt pe baricade , inca putin dar parca au innebunit oamenii astea le arde de construit pe vremea asta si au o sumedenie de intrebari idioate , nu mai am rabdare cu toate prostiile lor ...

imi povestea unul de ce fel de polistiren a folosit el pe casa din ala EXPLODAT !!! nici macr nu stia sa-i spuna pe nume EXTRUDAT

vreau acasa...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Neata dragutelor,

M- am trezit si eu pe la 10:00 si ma delectez cu o cafea cu lapte
Azi noapte am revazut cu sotul " propunere indecenta"... Mi- a facut placere sa il revad

Ma uit la emisiunea " profu Menci" pe antena 2... Cik nu e bn sa bem cafea cu lapte...

Sa avem o zi grozava!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Bobita, eu m-am cam lamurit cu profu Menci asta, nu e bine sa mancam decat apa cu tarate si bine-nteles painea aia la care face el reclama. Aia nu are nicio contraindicatie!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85
" propunere indecenta"... Mi- a facut placere sa il revad

Ma uit la emisiunea " profu Menci" pe antena 2... Cik nu e bn sa bem cafea cu lapte...

Sa avem o zi grozava!

16 +

ei na...ce au mai inventat?
Chiar ...eu mananc de toate....nu m-am stresat cu nimic din ce am bagat in gura.
Nici din motive medicale nici din motive "ïngrasacioase".
O sa am timp suficient de stres legat de mancare dupa ce nasc.

Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

si eu mamanc tot ce imi pofteste inima , e drept sunt atenta la toxo adica prepar bine carenea si spal bine legumele si fructele...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetelor!
Eu acum 15 minute m am trezit nu am dormit mai toata noaptea a tusit pana am facut pipi pe mine si am inceput sa ma sufoc una dintre fetite este sus sus si inpinge stomacul ,astept sa vine niste prietene sa ma ia cu masina ne ducem sa vedem de patut si caruciorca asa cum merg lucrurile ma vad de pe la sf luni sa nu ma mai pot deplasa ma rog sa fiu bine cand vin 2 fete din tara sa merg cu ele la clinica or sa faca FIV asa ca pun serios pe cumparaturi macar sa le am cumparate ca cu gemenele mele nu se stie niciodata

amalia tsakoniati
22+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Buna, fetelor!
Eu nu stiu ce sa fac cu laptele pe care il am in frigider. Poate ati auzit de isteria cu laptele de la un producator ce contine nu stiu ce toxina, provenita din furajele cu care s-au hranit vacile. Radeam ieri cu ai mei si le spuneam ca il pun in cada si fac baie precum Cleopatra

Elfie, sunt Zen acum si ma bucur pentru timpul liber pe care il am, cu care pot face ce doresc, ma bucur ca am asa sot minunat, familie unita si prieteni buni, precum fratii.
Despre tristul eveniment, dupa ce toata lumea mi-a zis sa stau departe, am ajuns cu sau fara voie la copilita acasa, inainte sa o duca la biserica. Toata dimineata ceva imi tot spunea sa merg la parintii ei sa-i aduc un ultim omagiu. S-au asezat toate drumurile si evenimentele din ziua aia, asa incat sa ajung unde trebuia sa ajung. Am fost la analize, apoi la doctorita de familie, care mi-a dat si o floare la plecare, a trebuit sa ma intorc la clinica pt ca imi luasera probe de secretie cu ustensile gresite (m-au sunat sa-si ceara scuze si sa ma cheme sa repete procedura), totul a fost ca planificat de altcineva, iar eu eram un pion...inclusiv rotile masinii au mers pe drumul spre casa ei, desi imi facusem planul din vreme pe unde sa merg, pt a evita zona, in asa fel incat m-am trezit in fata blocului ei (pe o strada ultracentrala a orasului), chiar in fata colegilor mei de la birou, ce-si parcau masinile si mi-au facut semn si mie unde sa parchez. Mamica ei insa nu m-a lasat sa intru s-o vad, sa-mi protejez copilul si am plans amandoua, imbratisate. Fetita mea e bine, e la Maica Domnului, are grija de ea, tu sa ai grija de copilasul tau, mi-a spus.
Ieri am ajuns la birou pt a lasa concediul de risc maternal si i-am vazut pe parinti. Tocmai ajunsesera. Fusese fetita lui tati si tati era ravasit. E aici si nu e in acelasi timp, asa mi-a zis sotia lui. E dureros, sper ca bunul Dumnezeu sa ii ajute sa mearga mai departe si sa isi doreasca alt copil!
Sper ca nu v-am intristat prea tare, eu cred ca copilul meu/spiritul lui atat de puternic mi-a purtat pasii acolo. Poate ati simtit de multe ori ca primul gand este cel mai bun, cea mai buna alegere - este instinctul, mai puternic ca niciodata pana acum.
Eu am avut o experienta stranie atunci cand am simtit ca s-a fixat sarcina. S-a petrecut la 7 zile de la ultimul contact sexual si eu care nici nu ma pricep si nici nu sunt foarte bisericoasa, am simtit nevoia sa ma ridic si sa aprind o candela, ce o vazusem la un moment dat prin casa. Din pacate nu am gasit fitil pt ea, asa ca am aprins tamaie, urandu-i bun venit viitorului meu copil. Totul se intampla ca dupa un ritual de care habar nu aveam, iar in zilele urmatoare aveam impresia ca mai este cineva cu noi in casa, mai exact cu mine, in preajma mea simteam o prezenta. Straniu, intradevar. Prietena mea buna (ce are o sensibilitate aparte), mi-a confirmat in momentul in care le-am dat vestea ca testul a iesit pozitiv, ca a simtit/vazut o lumina in preajma mea, cu cateva zile inainte, atunci cand ne intalnisem.
Hai ca m-am bagat in a povesti niste intamplari mai aparte, despre care veti crede ca sunt cel putin ciudate, pentru mine chiar sunt, pt ca nu nu mi s-au mai intamplat pana acum, sau nu am fost eu destul de atenta sa le percep.
Va imbratisez, un week-end minunat!

18 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Amalia, Doamne ajuta!, cumparaturi fructuoase! E aproape sigur ca vei fi prima dintre noi care aduci pe lume minunile, gemenasii vin la 34-36 saptamani.

Interesanta poveste Graphy ... eu zic ca totul s-a intamplat pentru linistea ta, era posibil daca nu faceai asta sa fi incarcata emotional o lunga perioada.

21+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

graphistar am trait si eu momente de genu asta in perioada cand ma pregateam de FIV simnteam ca cineva ma insoteste peste tot si toate imi ieseau bine

amalia tsakoniati
22+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput