Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Amalia, FELICITARI pentru fetite!!! Sa fie sanatoase si norocoase!
Fetelor, ce reteta ce supa de sfecla aveti? Cred ca ati vorbit despre ea si cand eram eu in spital, dar nu mai stiu la ce capitol era. Mai puteti pune reteta inca o data? Vreau sa o incerc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sweety4u

La multi ani burticilor! Sa aveti o primavara cu multe zambete!!!
Chiar daca nu mai sunt "burtica", sa stiti ca nu scapati de mine. Am sa va citesc mereu. Asa invat si eu mai multe de la voi si ma pregatesc pentru momentul in care Dumnezeu imi va da si mie bucuria de a fi mama. Va pup pe toate!

17

SWEETY, esti tare draguta si buna! Dumnezeu sa aiba grija de tine!

16 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

fetelor ma bag la nani ca dorm pe mine...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Noapte buna, OLIMP!

16 +

Mergi la inceput

Eu mi-am petrecut ziua de azi acasa, cu sotul. Am gatit, ne-am odihnit, am privit la TV.
Pe seara voiam sa iesim in oras cu niste prieteni care au aflat azi ca le-a decedat cineva in familie si au plecat din Buc.
Nu am mai iesit nici noi.
Si sotul zice: "Nu vrei sa facem niste clatite? Ne si distram asa..."

Asa ca am facut clatite. Au fost bune si ne-am relaxat gatind impreuna

Maine am de gand sa merg pe la Kika, sa ne clatim ochisorii pe acolo.

Va pup pe toate!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Se pare ca eu sunt cea mai lenesa in ceea ce priveste bucataria... Voi ati facut numai bunatati. Eu de cand am iesit din spital nu prea am facut nimic. Norocul meu e ca face soacra mea (stau cu socrii). Maine face chiar si mucenici dar si coliva ca e sambata mortilor... Eu nu prea am cum sa o ajut ca dimineata am programare la cosmetica, dar nu se supara Si ei i-am facut facut de 8 martie un tratament facial - ea s-a rasfatat ieri.
Mi-am adus aminte... am facut intr-o zi chiftelute la cuptor cu legume la tigaie. Din pacate nu prea am timp in general sa stau in bucatarie in cursul saptamanii pt ca ajung acasa la 19, cel mai devreme, insa din fericire o am pe soacra-mea care se ocupa si de gatit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Sweety , o primavara cu soare in suflet si vesti bune!

18 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Mai sunt cateva minute pana se termina ziua de azi ... Asa ca mai apuc sa va urez si eu
La multi ani mamici si viitoare mamici! Sa va fie viata frumoasa ... si copilasii sanatosi!

18 Miruna

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Azi se pare ca ati petrecut,ca tare tacute ati mai fost,hihi

Sweety,micuto,iti dai seama ca numai de bucatarit nu iti ardea tie.Oricum cred ca deja de confruntam si cu o astenie de primavara ,si mai sunt si virozele astea,ma mir cum fetele mai au puterea psihica sa mai bucatareasca

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Graphi,chiar ma intrebam ce mai e cu tine,acum mi-am adus aminte in ce situatie ai nimerit si tu la locul de munca,bine macar ca esti mai zen acum ca stai acasa

19+ Oliver

Mergi la inceput

Cine isi facuse programare la morfo la un dr de la regina maria poate sa imi dea si mie un pm cu numele ecografistului? Imi pare rau ca nu am retinut exact cine

19+ Oliver

Mergi la inceput