Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Hello, burtici!

Multumesc pentru sustinere

Eu azi noapte iar n-am dormit, pe la 2 noaptea m-a trezit picea, avea febra 39grdC se pare ca i-am dat raceala si ei are muci si ditamai rosul in gat
Azi la fel, abia i-am scazut temperatura sub 39grdC, sint cu toate gramada pe ea la doze maxime, si nurofen si paracetamol plus algocalmin
Diseara prevad iar noapte alba

Happy Mom si S22+

offf asta e perioada racelilor :(
insanatosire grabnica!!

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

De doua saptamani imi pastrez greutatea, asa ma bucur, desi am mancat seara la 10 sendvis, ciocolata.

viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd

bravoo!!! eu intru in sapt 16 am pus 2 kg pana acum e ok zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Amalia, felicitari pentru printese!

Eu m-am programat pt morfologie pe 1 aprilie. Sa vedem cum ne mai pacaleste dr, pt ca o face tot medicul meu ce schimba sexul la monitor intr-un minut

Am intrat in concediu de risc maternal - nu e niciun risc, dar nu e o atmosfera prea placuta la birou, ca sa nu mai adaug o portie zilnica de stres. Sunt tare relaxata acasa.

Am inceput sa achizitionam cate ceva, maruntisuri trebuincioase pt bebe, sfatuita de o prietena ce a nascut cu 2 ani in urma. Deocamdata am inceput cu 1 bidon de detergent special pt hainutele lui bebe si 6 pachete de servetele umede. Cand mai merg la cumparaturi, mai strecor cate ceva de pe lista. Daca iau cate ceva din vreme, nu ma vor dobori cumparaturile la final si voi avea tot ce-i trebuie copilului cand vom ajunge acasa. Daca-l trimit pe al meu sot atunci, cine stie cu ce traznai vine.
Patutul si carutul le lasam mai pe ultima suta de metri. Trebuie si amenajata camera lui bebe, dar asteptam sa se incalzeasca, sa dam o vopsea.

18 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty200

Of fetelor cu virusii astia de primavara, anul asta au fost turbati rau, eu am scapat pana acum dar fata mea desi n-a fost racita in 16 ani cati are anul asta a muscat-o cu o tuse urata si durere de gat, deci clar a fost o natie de virusi mai speciali ...

Cu mersul la baie noaptea n-am probleme, cred ca din cauza ca-s mai plinutza pitica mea are loc suficient de manevre, ma trezesc la 8-9 dimineata normal si merg la baie. probabil si uterul are loc suficient in burtanul meu pentru ca inca nu mi-i intinsa pielea pe burta deloc, burta e doar foarte usor mai mare decat inainte. Kg inca n-am pus deloc, am tot 2 minus, iar necunoscatorii nu m-au intrebat nici unul daca sunt gravida deci clar nu banuiesc nimic. Sunt si eu odata in avantaj fata de cele siluete ...

Incep sa le inteleg pe tipele alea de la emisiunea de pe TLC "Insarcinata fara sa stiu" asa cumva se numeste, care afla ca sunt insarcinate doar cand nasc copilul. Pana acum mi se parea chiar imposibil sa patesti asa ceva, acum realizez ca nu-i chiar asa imposibil, eu daca nu-mi doream asa mult sa raman insarcinata si nu monitorizam in detaliu totul (apropo, am aflat ca-s gravi in ziua 9 dupa ovulatie adica inainte cu 4 zile de menstruatie cu un test Clear Blue apoi Beta HCG cu valoare 5,23 in aceeasi zi) pana acum puteam foarte usor sa ignor tot ce tine de simptome, avand in vedere ca greturi n-am avut, am pierdut si 2 kg nu mi s-ar fi parut nimic diferit, poate ca ziceam ca-s putin balonata tot timpul ...

Azi am bagat la intuneric, ca nesimtita, o jumatate de pizza (din care o felie foarte picanta) si 2 pahare de cola (mari) ... cred ca ma injura Daria la greu dar io asa bine ma simt ... ca un gandac.

21+

bebitza

esti o norocoasa! nici nu te-ai ingrasati, fara greturi...sa tot fi gravida asa :))
sarcina la fel de usoara in continuare iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Ele, chiar daca i-a recoltat la Cluj, Fishul se prelucreaza la Genetic Lab la Bucuresti deci depinde de ei cand trimit rezultatul, posibil sa nu fi lucrat azi dar luni ar trebui sa aiba rezultatul totusi.

Monirina, da te cred ca sunt norocoasa cu Kg ca sunt asa umflatica de felul meu si acum s-o fi reglat oaresce pe la metabolism si mai compenseaza ceea ce-i foarte bine, sper sa raman asa "reglata" si dupa nastere ca de ma repricopsesc cu vechiul metabolism am pus-o de mamaliga, aveam o pofta de mancare inainte de-as fi mancat si lemne ... iar amandinele nu lipseau aproape niciodata.

21+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

graphy ce bine e de tine stai acasuca , intradevar nu cred ce era atmosfera de la servici prielnica pentru tine avand in vedere cele intamplate...

supa de sfecla mi-a iesit super buna , am acrit-o cu bors cum a zis oxana e tare buna...

eu pe 22 am urmatoarea eco ..pana atunci o las pe Ilinca sa ma framante , are mai nou obnicei de a ma lovii in colul uterin de imi zbarnaie vaginul si bucile , nu stiu ce lucreaza fata asta dar e tare nazdravana de o vreme incoace , si nu se joaca cand loveste chear da cu putere...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

graphy ce bine e de tine stai acasuca , intradevar nu cred ce era atmosfera de la servici prielnica pentru tine avand in vedere cele intamplate...

supa de sfecla mi-a iesit super buna , am acrit-o cu bors cum a zis oxana e tare buna...

eu pe 22 am urmatoarea eco ..pana atunci o las pe Ilinca sa ma framante , are mai nou obnicei de a ma lovii in colul uterin de imi zbarnaie vaginul si bucile , nu stiu ce lucreaza fata asta dar e tare nazdravana de o vreme incoace , si nu se joaca cand loveste chear da cu putere...

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

23 + Ilinca
Ilinca

M-ai distrat cu framantatul Ilincai :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

La multi ani burticilor! Sa aveti o primavara cu multe zambete!!!
Chiar daca nu mai sunt "burtica", sa stiti ca nu scapati de mine. Am sa va citesc mereu. Asa invat si eu mai multe de la voi si ma pregatesc pentru momentul in care Dumnezeu imi va da si mie bucuria de a fi mama. Va pup pe toate!

17

Mergi la inceput

monirina asa este nu exagerez cand zic , ca Ilinca are o placere deosebita sa ma boxeze...de la un eco la altul an vazut cum si-a schimbat pozitia total era initial cu capul in stanga si piciorusele in dreapta , luni la ultimul eco era exact pe dos , asa imi imginez ce lucreaza pe la mine prin butica...

swetty si tie iti doresc 8 Martie fericit ! si te asteptam cu drag de fiecare data sa ne scrii, oricum sunt convisa ca , cat de curand ne vei anunta ca esti din nou cu bebelas la puratator...

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

fetelor ma bag la nani ca dorm pe mine...

23 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput