Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
Ele spune:
Betty nu ma deranjeaza deloc. Pana si eu ma amuz de durerea mea. Binenteles cat o sa mai pot ca nu o vad cu ochi buni.nici dr nu stiam cum sa ii explic ca ma doare "putza". Noroc ca venise Flory salvatoare cu "dureri pelviene".
Amalia dureri mari "pelviene" . Nu pot sta in picioare nici juma de ora. A inceput sa ma deranjeze si la statul pe scaun. Dureri si deasupra si la stinghii. Ha..sa ma vedeti cum ma ridic de pe scaun la munca: zic "AU" si ma tin de burta...dar pe mine ma doare putza de mooor. Dar am si colegi in preajma si tre sa ii induc in eroare.
Deci Amalia :sindromul simfizei pubiene.La un search pe net se poate citi de durerea asta in sarcina.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
amaliaro spune:
Elenaimi pare rau
Eu am o scurgere care a inceput sa ma deranjeze abundenta sa nu mai zic ca nu mai pot sa tin pipi deloc stranut pipi tusesc pipiies doar cu tampon gros altfel...fac pe mine
amalia tsakoniati
22+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
betty200 spune:
No Ele m-am linistit atunci, banuiesc ca-i urata tare durerea asta a ta si daca-i mai zice si sindrom pare ca nu are nici tratament decat sa o suporti si asta-i cumplit.
Amalia tu cu 2 pui nici nu-i de mirare, eu de ceva vreme cum baiatul face glume mereu si rad ma scap mai mereu pe mine, sunt o pisaciaosa grupa mare si eu, sa stii ca sunt perioade totusi cand vezica e mai sensibila si perioade in care chiar cand tusesc sau rad nu mi se intampla rusinea, eu banuiesc ca sensibilitatea asta a mea periodica e legata o mica mica raceala care trece fara probleme dupa putina vreme.
21+
bebitza
olimp spune:
buna fetelor si eu pe acasa....
ele nici eu nu pot sta mai mult de 1 ora in picioare ma doare spatele si bazinul de innebunesc mai ales in spata la codita , Doamna ...nu ma doare ,dar oasele bazinului parca paraie...
doxy ciorba ta de sfecla este pe foc astept sa o tremin si sa pap sunt curioasa cum mi-a iesit
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
salutare Olimp, fetele cred ca se chefuiesc ... e destul de liniste in zona, mi-am facut si eu programare la morfo la Halmajan, m-a programat joi, a zis ca morfofetalele le face fiul, Ciprian, am zis ca-i ok.
21+
bebitza
Ele spune:
Olimp tu cand vrei sa intri in prenatal?? Cu cat crestem cu atat ne limitam in miscari. Eu mi-am propus sa vb cu sefu o zi pe sapt sa muncesc de acasa si sa plec mai devreme in unele zile.
Amalia tu ce fel de scurgeri ai?? in afara de pipi cand razi si cand stranuti?? sunt albe/laptoase?? Eu asa le am acum. (scuzati fetele descrierea)
Betty am o colega care a facut marti Fishul la Cluj. A sunat azi si i-a zis ca abia marti rezultatul. Sta fata ca pe ghimpi. Oare nu a lucrat laboratorul astazi???
22 saptamani
olimp spune:
betty da fiul lui Ciprian face morfo si eu la el am fost , intreaba-l tot ce vrei iti raspunde , e calm si atent...mie mi-a lasat o impresie foarte buna...
ele nici nu stiu inca cred ca mai merg si in aprilie inclusiv si doar din mai sau dupa Paste sa-mi iau prenatalul...stiu ce se poate mai repede dar daca mai pot prefer sa merg...daca nu ma simt bine ma bag la medical...
problema este ca nici pe scaun nu mai pot sta , intepenesc si cand dau sa ma ridic parca ma taie cineva pe sub burta sa nu mai zic salele
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
23 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Gandesc la fel ca tine, Olimp, vreau sa aman cat pot...dar sa vedem cat putem suporta.
22 saptamani
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Moniirina nici eu nu am avut prob cu somnul. Din contra pana acum o luna doarmeam de la 10 seara. Singura problema era cu trezitu cu toaleta. Deocamdata e mai bine dar am inteles ca revine 21+ Dana |
si eu adorm imediat dar ma trezesc pe la 2, tot pt mers la baie si de atunci e gata somnul, nu mai pot adormi nicicum
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Delia_r nu vb singura mai sunt si eu pe aici . Eu m-am hotarat sa fac papanasi astazi . De o luna tot zic ca fac sapt trecuta a zis sotu ca face dar cu problema cu cainele numai de papanasi nu imi ardea 21+ Dana |
si eu am facut papanasi azi dar n-am apucat sa si mananc, in schimb i-a devorat piticul :)
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+