Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
betty200 spune:
Ele esti complet totala ... auzi la ea "cracaneala"... upsss mi-a venit o idee, sa iesiti undeva la calarit in weekend, asa ai masca si tu problema cu cracaneala
... io una sper sa nu te superi cumva ca nu-i intentia mea sa rad de tine dar ma mananca limba cand imi vine cate-o idee, te rog mult
21+
bebitza
Mony08 spune:
Ele eu sunt f nerabdatoare,numar zilele si saptamanile, stiu ce ma asteapta,dar mie asta mi se pare partea cea mai grea.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 22+
puiut
Ele spune:
Betty nu ma supar ...numai ca si gandul meu fuge repede..si cand ai zis de calareala..... pfuuu ce ganduri am!!!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
Mony08 spune:
Da Amalia a trecut timpul si am ajuns si in luna a 6-a, dar cat de mult am asteptat luna asta,asa astept si luna a-7-a,a-8-a si a-9-a
puiut
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mony08 Ele eu sunt f nerabdatoare,numar zilele si saptamanile, stiu ce ma asteapta,dar mie asta mi se pare partea cea mai grea. Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 22+ puiut |
Probabil datorita durerei de care se amuza Betty , as dori si eu scap. Dar mai am planuri si nu poate sa vina bebe pana nu le am aranjate. Si sa le pot face tre sa vina caldura.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
Delia_Rodica spune:
Buna seara
La noi e foarte cald si frumos, asa ca am iesit in parcul pt copii, de langa bloc, cam o ora si am crosetat la soare.
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Si eu ma laudam azi ca sunt in luna a cincea, nu-mi vine sa cred,mai ales ca parca burta mea nu arata
Nu stiu cum au trecut zilele, abia astept luna a saptea
viitoare mamica de hocheist 19+ Lóránd
Mony08 spune:
Fetele nu mai vorbiti de lucruri interzise ca la noapte iar am vise
puiut
amaliaro spune:
Ele de ce esti cracanata?
amalia tsakoniati
22+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
betty200 spune:
Gata Ele, promit ca-mi pun lacat la gura, n-as vrea pt. nimic in lume sa te simti stanjenita de prostiile mele ..., imi dau seama ca discomfortul tau e mare legat de problema pe care o ai cu sindromul respectiv.
21+
bebitza