Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Cu hainutele , la ce temperatura ziceti ca merg spalate ? Stiu ca macar 60 ca sa fie ok , eu as incerca si mai mult, oare le stric ? Ma gandesc ca fiind bumbac ar trebui sa reziste... si cu prespalare sau fara ? Am cateva cu pete galbene de la Bianca , cu ce ziceti ca ies?

Pt febra ce leacuri babesti mai stiti? I-am facut dus si sosetele cu otet , i-a scazut de la 38.9 la 38.2 ,nu i-as mai da des antitermice...

Mami de Bianca 07.05.2008 si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Carmen, eu nu spal nimic la 60°, spal la 40. Sanatate Biancai!

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Asa spalam si eu , dar am vazut un articol cum ca la 40 grade nu facem decat sa imprastiem microbii de pe o haina pe alta. De at am mai crescut temp

Mami de Bianca 07.05.2008 si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Carmen, nu traim in mediu steril, cum le scoti si le pui la uscat se umplu de microbi. Eu din acelasi motiv nici nu calc hainele de bb (adica le calc daca se cer, nu pt microbi).

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Pete galbenepe rufe se intampla si daca pastrezi calcate, sau le calci prea devreme, de ex. Nu stiu cu cat timp inainte. Eu am spalat o parte din haine si astept sa le calc atunci, la purtare, sau deloc.
La febra: lichide, supa calduta, ceai cu miere si lamaie. E bine sa transpire, deci hidratare buna, si la orizontala la caldurica. Dulceata de zmeura imi mai dadea bunica. Otet de trandafiri frectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Carmen, la noi functioneaza pt febra - felii de cartofi puse pe talpi, in sosete si baile cu apa calduta pe care o racesc treptat.

O noapte linistita!

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 27s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Sanatate multa!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata in miezul noptii de data asta!
Iar mi-a sarit somnnul asa ca v-am prins din urma cu cititul.

Despre detergent: am apalat separt lucrurile in primul an (parca mai putin, nu-mi mai amintesc exact cat) si am folosit la bb1 detergentul obisnuit - Ariel. Balsam unul mai sensitive sau chiar al nostru, dar ii dadeam intotdeauna dubla-clatire si totul a fost ok.
Nu-s prea impacata cu detergentul special de bb ca l-am incercat si eu dar mi se pare ca nu face fata provocarii: miros de lapte acru, de caca sa nu mai zic... si raman hainutele cu pete inestetice.
Cu siguranta daca pielea lui bb era sensibila si reactiona pe masura m-as fi adaptat, dar tinand cont ca n-am avut nici o problema de-a lungul timpului...
Temperatura: 40 grade, tocmai ca nu le spal pe culori cum procedez cu restul si nu toate merg si le face bine o temparatura mai ridicata. Bumbac-bumbac dar putin rosu face niste lucrusoare roz de toata frumusetea!

Mi-a sosit si mie caruciorul de care sunt maxim de incantata. Astept sa vad daca reusesc si cu patutul sa-l cumapar de la o mamica. Ar fi super!

O sapatamana plina de vesti bune va doresc tuturor!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata !
Carmen imi pare rau pentru Bianca ! Sper ca ai reusit sa-i scazi febra !Multa sanatate !
Nici Dragos nu-i bine ,tuseste ,nici nu stiu daca pot sa-l duc maine la operatie in starea asta.
Apropo, Carmen v-ati gandit sa-i scoate-ti Biei amigdalele daca zici ca are des probleme ?

Despre spalat hainute :le-am spalat cu sano senzitiv la inceput(cam 6 luni)separat de ale noastre ,fara balsam,la 60 grade,se patau de la uleiul de uns si de la caca,ca-i iesea pe langa pampers ,si la 40 grade nu ieseau petele.
Sa avem o saptamana frumoasa !
Irinuka sa stapaniti sanatosi carutul !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum31+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Carmen tu esti pesimista nu gluma cu sarcina. Iti faci rau singura cu gandurile astea si iti atragi numai lucruri rele. Incearca sa fii mai optimista macar de dragul lui bebe ca il strezezi. Nasterea e doar prima etapa, oooo cate ne asteapta dupa. O sa te gandesti la ce e mai rau de fiecare data cand regurgiteaza sau raceste sau cade sau mai stiu eu ce? Hai fii ZEN ca totul va fi bine.

Carmen i-ai facut o antibiograma (cred ca asa se numeste)? Poate nu ia tratamentul bun si de aceea recidiveaza.

Legat de spalatul hainutelor: am folosit persil sensitive, nu am pus niciodata balsam, le spalam la 40 grade si le calcam normal. Nu am avut niciodata probleme. Mi se pare putin exagerat cu atata sterilizare. Daca nu o cere o anumita situatie, ceva contagios sa imi recomande dr sa sterilizez tot ce e in jur nu o fac.

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput