Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Eu mi-am revenit cu raceala am mai ramas doar cu ceva secretii in schimb fiica-mea muceste la greu. Sper sa scape de muci si ea saraca ca deja mi-e frica sa nu i se infecteze ca sunt galbui.
Eu de azi am intrat la un soi de dieta ca m-am ingrasat ca purcica. Daca mananc normal cu paine sau cartofi pun cam 1 kg pe saptamana ceea ce nu prea e imbucurator asa ca incerc sa pap mai multe salate. O sa imi faca capul calendar dr. maine la control ca nu am avut grija cu greutatea.

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata!

In sfarsit un week-end semi-linistit, refluxul m-a lasat in pace, gleznele s-au mai desumflat ca am stat, in schimb am luat ieri o tranta, m-au apucat plimbarile si am alunecat cand sa cobor o panta, am avut ceva emotii, dar vad ca pana acum nu s-a intamplat nimic, nu dureri de burta, nimic, sper sa nu se schimbe ceva.

Despre amigdale daca ajunge sa faca 4 sau mai multe pe an trebuiesc scoase, pentru ca si-au pierdut rolul de protectie, raman doar ca depozit pentru germen care se tot activeaza ca nebunul si pot da complicatiile alea cu reumatism articular acut si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza fetelor cucuietelor!

Azi e luni, mai e putin pana la weekend (asta de aici de la odisee o stiu).

Carmen, Vio, insanatosire rapida micutilor!

Irinuka, ce carucior ai luat pana la urma? Zi-ne si nouaaa...stii ca suntem curioase (eu cel putin sunt).

Flory, hai ca poate nu te cearta! Poate ai mancat mai mult c\pentru ca o avea bebe vreun puseu de crestere acum. Eu de exemplu sambata dimineata m-am trezit pe la 9 cu scopul precis de a manca...simteam ca ma ia cu lesin in pat de foame ce imi era. Si am mancat, desigur..consistent. Ieri, azi, nici urma de pofta de mancare nebuneasca. Asa ca eu sunt de parere ca mancatul asta nebunesc chiar are un "substrat".

Simcri, finally ...ai si tu un weekend de gravida ca sa zic asa.

Eu cu rufele lui bebe am de gand sa procedez cum procedez cu lenjeria noastra de corp si de pat (inclusiv prosoape): spalat la 60 de grade (90 daca permite eticheta), balsam de rufe (poate iau sensitive ceva) si clatire de doua ori. Eu la 40 de grade spal doar rufele colorate (de fapt, la 40 spal tot ce nu e lenjerie). De calcat hainutele, probabil ca la inceput le voi calca pentru ca o sa imi fie drag de ele sa le iau "la mana", dupa aceea siguuur siguuuur le va calca mami cat va sta la mine, dar mai incolo, nu mai garantez.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna de dimineata ,

Dupa un weekend frumos venim plini de energie , vineri am avut jumatate de zi libera, am dormit de pranz si am stat cu tati pe acasa. Sambata pe mine m-a apucat curatenia de primavara si pe sot mutarile pt bebe, eu ziceam sa mai stam dar el nu si nu. Am bagat deja hainele groase si scos pe cele de primavara . Duminica ne-am plimbat toata ziua, la frate, cu prietenii nostri si bebele lor pe la ikea apoi o "drumetie in parc" am mers super mult si asa de bine ne-a facut.

De la Ikea am pus ochii pt bebe pe: aparatori de patut ( 50 lei) lenjerie de pat (50 lei) au si niste seturi de "scutece" de bumbacel 3 la 30 lei si probabil mai incolo nu acum pilotica, prosopele (set 10 buc la 15 lei), mai au si tot felul de prosopele dragute de baie la 30 lei.

DenyAnd felicitari pt rezultate bune

VIOIKA76 curaj pentru operatia lui Dragos, sanatate multa, si mai bine (cred eu ) ca il operati, macar scapa, si eu am facut mica mica operatia de polipi.

carmen333de saltea noi am mers pe mana fratelui meu , cocos cu par de cal nici nu mi-am mai batut capul sincera sa fiu, as vrea totusi sa gasesc mai ieftina decat pe acest site http://www.bebermd.ro/saltea-cocos-si-par-de-cal.html

Va pe toate sa avem o saptamana frumoasa

Ps. abia astept in weekend la targ , noi abia asteptam sa luam patutul (tati iar este nerabdator si a zis ca il monteaza imediat cum il luam )

26 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineata! Va servesc cu o cafea cu lapte.

simcri, imi pare rau de cazatura. Multa sanatate!

Si eu am spalat lucrurile cu detergent special pt copii si separat de ale noastre. Legat de temperatura - hainele lui Matei pe care le va purta bebe le voi spala la 60 de grade ca au stat 2 ani intr-un pod, iar cele noi la 40 de grade.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 27s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Neata!

Aseara m-am speriat cand imi faceam baie, m-am uitat la labele picioarele si am vazut ca sunt foarte umflate... si gleznele la fel... Ufff. De ieri imi pregatisem balerinii sa ii iau azi, numai ca asa cum am prevazut de aseara, nu am reusit sa ii incalt, asa ca am renuntat.

Raluca

S 32+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca1109

Neata!

Aseara m-am speriat cand imi faceam baie, m-am uitat la labele picioarele si am vazut ca sunt foarte umflate... si gleznele la fel... Ufff. De ieri imi pregatisem balerinii sa ii iau azi, numai ca asa cum am prevazut de aseara, nu am reusit sa ii incalt, asa ca am renuntat.

Raluca

S 32+ Miruna

In acest caz, trebuie activata varianta "sot" in sensul ca ii pui in mana o sticla cu ulei de masaj si sa bage mare masaj la talpi. Sa stii ca functioneaza. Ideal ar fi daca suporti uleiul mai rece (bagat o ora la frigider) si dupa aia eventual o creme din aia de racorire picioare (la noi se gaseste la body shop, etc...e pe baza de menta). Chiar daca nu se pricepe el, orice masaj la talpi e bine venit daca au inceput sa se umfle.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Raluca,
eu la prima sarcina am avut probleme cu picioarele umflate... ajunsesem sa nu pot purta decat sandale din alea de munte cu arici (era vara). S-a mai ameliorat problema cand n-am mai fost la serviciu... plimbari lungi, masaje, stateam cu picioarele in sus.
Ciudat, de data asta n-am problema asta... chiar deloc. (sper sa o tin asa ca ma si gandeam ce cizme m-ar incapea pe mine...).
Mai mergi la serviciu? Statul pe scaun dauneaza grav :D

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Neatza-spre-pranz!
Vio- Multa sanatate lui Dragos
Carmen- multa sanatate Biancai.
Fetelor sper sa fie bien copii vostrii, multa sanatate la toti!
Simcri- ma bucur ca esti ok!
Irinuka- felicitari pentru carucior! Sa fie intr-un ceas bun!
Flory- lasa dieta ca o sa intrii instantaneu la dieta cand nasti o sa fie puf! jos cateva kile.

Constat ca sunt multe aspecte asupra carora nu m-am oprit:
-detergentul- va citesc si imi iau notite . Multu :)
-salteluta- hmm.. nu m-am gandit prea mult al ea, am luat ce am gasit la Ikea. O sa vedem.

In rest:
Mi se intampla o chestie ce nu am avut-o pana acum. Mi-e foame. Mi-e foame aproape in continuu, mi-e foame dupa ce termin de mancat o shaorma. Ce nu ma ingrsasem pana acum, am inceput sa pun cate un kilogram pe saptamana.

Sunt asa de fericita ca a fost un weekend absolut superb in care mi-am mai plantat cateva floricele, am curatat curtea in mod compulsiv evident si... am dat jos toate perdele din casa, am spalat tot ce mi-a incaput pe mana si calcat. Mh.. si mi-a casunat ca imi trebuie perdele noi in sufra, pur si simplu baiatului ii trebuie schimbata ambianta din sufragerie. Simt vremuri grele pentru sot

31+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Hellie, ms, e buna ideea, o voi aplica.
Paulinio, da, merg la serviciu pana la sfarsitul lunii...apoi concediu. La serviciu, stau destul de mult pe scaun, in fata calculatorului.
Am citit ca umflarea se datoreaza si de la o alimentatie sarata, eu am tot evitat sa mananc sarat.

Raluca

S 33+ Miruna

Mergi la inceput