Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~
Raspunsuri - Pagina 4
simcri spune:
Vicky felicitari, sa stea bebita cat mai mult inauntru
Monik masajul este ok si masca cu colagen la fel, dar vezi la ce se refera detoxifierea, sa nu fie cu ingestie de cine stie ce produse, amestecuri, dar masca e ok si masajul o sa faca bine.
cita_ralu da in primul rand simptomele de hipoglicemie nu sunt prea placute, si doamne fereste poti cadea.
carmen333 spune:
Mda. Placenta situata posterior si fundic. Fibrom posterior, fundic si spre dr. 6/6cm. Placenta inserata pe fibrom. Si citesc pe net ca in caz ca fibromul e la iesirea copilului, se indica cezariana. Am colega care a nascut cezariana doar pt prezentatie pelvina. Si nu avea 35 ani ca mine. Dioptrii +3 cu posibila afectare a tensiunii oculare- pe bune, n-am mai ajuns sa fac testul ca am ramas insarcinata, am inca recomandarea dinainte de a ramane.
Deci, dr passs!!!!! Imi pare rau de spital, daca trebuie sa schimb.
Oare unde se mai sta cu bebe in camera?
crina27 spune:
La spitalul Municipal
26+
Rares Bogdan
"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
Monik86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simcri Vicky felicitari, sa stea bebita cat mai mult inauntru Monik masajul este ok si masca cu colagen la fel, dar vezi la ce se refera detoxifierea, sa nu fie cu ingestie de cine stie ce produse, amestecuri, dar masca e ok si masajul o sa faca bine. cita_ralu da in primul rand simptomele de hipoglicemie nu sunt prea placute, si doamne fereste poti cadea. |
Mersi Simcri! Intre timp m-am documentat si am citit despre masajul cu pietre fierbinti ca nu e recomandat gravidelor si nici persoanelor anemice http://www.clinica-emident.ro/masaj-cu-pietre-vulcanice
O sa vad daca se poate schimba cu altceva, sau daca nu mai iau pe cineva cu mine sa-i faca masajul si eu o sa ma rasfat doar cu masca
23+ cu
paulinio spune:
Carmen, mai e municipalul... doctora cu care am nascut eu prima oara sigur ti-ar face cezariana si e o tipa super. Eu nu m-am mai dus la ea pentru a de data asta voiam altceva (mai putine vizite la doctor, mai putine analize) dar ea e super. Si e pro-cezariana... deci n-ar ezita in cazul tau.
Iti trimit pe PM datele.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 29+
Kabecka spune:
Vicky, yeeei ! Sa o tii tot asa! Ma bucur pt vesti!
Elyana si Ralu, felicitari pt rezultatele bune!
Si eu sunt cu glicemia mica mica si dimineata mai am ameteli. Mai nasol e cand ma apuca prin metrou si tb sa ma asez urgent!
Carmen, si la CF2 iti da bebele in camera si chiar imi spunea dr meu ca spitalul s-a schimbat f mult din 2009 cand am nascut eu.
Mie si atunci mi s-a parut ok, dar cica acum sunt mult mai stricti cu curatenia, vor sa bage nu stiu ce carduri de acces.O sa merg intr-o zi sa vizitez si iti mai povestesc, daca esti interesata
Eu azi sunt acasa, dimineata am fost sa-mi cunosc noua dr de familie si apoi la mani+pedi. Acum am bagat un chec la cuptor si cand se trezeste copchilul plecam la gradi la serbare.
E o vreme superba afara!
Va doresc o zi minunata!
flory_blanca spune:
Fetelor felicitari pt vestile bune de la eco si analize!
Eu mi-am comandat niste pantaloni de la miniprix foarte ieftini 39 ron si azi mi-a ajuns coletul. Chiar sunt draguti. Nu vreau sa investesc mult in pantaloni ca nu o sa ii mai port dupa asa ca sunt multumita. Daca va intereseaza sa intrati sa vedeti. Nu au foarte multe modele, eu cautam unii negri pt birou pe care i-am gasit. Momentan gata cu hainele de gravi. Cand se mai incalzeste poate ma mai orientez spre ceva rochite comode si cam atat.
22+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
doina_1984 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!
Felicitari fetelor pt rezultatele bune de la eco!
Criulica, am auzit ca sunt diverse metode care pot determina bebele sa-si schimbe pozitia, nu stiu sa-ti spun exact dar poti cauta pe net sau intreba dr.
Kabecka, ce program frumos ai azi
Noi am fost prin parc si ne-am plimbat, apoi am bagat niste copane cu cartofi la cuptor, am papat si acum stau intinsa pt ca de 3 zile imi este cam rau (senzatie de voma, ameteli si parca simt ca nu am aer) .
Mi-au iesit si analizele si calciul seric este sub limita (1.92) si imi apar proteine in urina, oare ce inseamna asta???
Nu am sunat inca la dr pt ca am programare joi, dar daca vad ca am in continuare aceasta stare voi suna mai devreme. Oara sa fie o cadere de calciu?
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 26s+ Filip Florian
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monik86 Mersi Simcri! Intre timp m-am documentat si am citit despre masajul cu pietre fierbinti ca nu e recomandat gravidelor si nici persoanelor anemice http://www.clinica-emident.ro/masaj-cu-pietre-vulcanice O sa vad daca se poate schimba cu altceva, sau daca nu mai iau pe cineva cu mine sa-i faca masajul si eu o sa ma rasfat doar cu masca 23+ cu |
Nu prea am fost pe faza cu masajul cu pietre eu am vazut doar masaj de relaxare, incearca sa ai un masaj de relaxare dar fara pietre, ala cu pietre, folosind pietre calde da e o problema, pentru ca face sa creasca temperatura corpului, si daca ajunge la 39 stii ca nu e bine pentru bebe.
mcoca spune:
Doina, nu stiu de la ce sunt starile tale. Poate ne lamureste Simcri.
Criulica, se zice ca pozitia pisica ajuta la intoarcerea copilului : te pui pe covor, ghemuita in 4 labe si ridici fundu. Acum sa nu disperi daca bb nu se intoarce, are el un motiv : nu are loc, cordonul e infasurat nu stiu cum si nu permite etc.
Merci pentru urari :).
Tati ne adusa ciocolate la toate :) (mie neagra, ca deh :), nu prea as avea voie).
Vicky, Printzesone and BB (32+)