Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

VICKY, FELICITARI PT PRAGUL DEPASIT!

Mi-am amintit ceva - zicea Hellie (sper sa nu confund) despre bebelusul care s-a innecat, ce mai face? Doamne ajuta sa fie totul bine!
Tot din cauza ca se inneca des cand ii dadeam biberonul cu suplimentul de lapte, noi i-am luat lui Matei tetine pt prematuri care au gaura mai mica.

_

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 27s+ Filip Florian

--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Vicky, ceva de genul asta am auzit si eu. Ba chiar cica ar fi indicat sa mergi in aceasta pozitie

_

"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

La multi ani!!!

Multumesc de sfaturi! Data trecuta, acum 2 saptamani era cu capul in jos, intr-o parte si picioarekle in sus. Ma gandesc ca se intoarce si se rasuceste cum are chef deocamdata, nu am aprofundat subiectul dar o sa caut pe net sa citesc mai mult. O sa incerc si pozitia recomandata de Vicky. Eu credeam ca e normal pana la un anumit punct dar din cate spuneti voi pe aici trebuia sa se intoarca in pozitia de atac...

Eu am avut o zi tare ametita! Pe seara merg la teatru si sper sa imi revin! Noi toti suntem mai activi seara, inclusiv domnisoara cea mica

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

La multi ani!

Am reusit sa scap de raceala care ma sicana de cateva zile. Nu mai am nasul infundat.
Mi-am comandat si eu camasi de alaptat si un halat de pe site-ul recomandat si sunt foarte multumita de ele.

Raluca

S 32+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

VICKY, FELICITARI PT PRAGUL DEPASIT!

Mi-am amintit ceva - zicea Hellie (sper sa nu confund) despre bebelusul care s-a innecat, ce mai face? Doamne ajuta sa fie totul bine!
Tot din cauza ca se inneca des cand ii dadeam biberonul cu suplimentul de lapte, noi i-am luat lui Matei tetine pt prematuri care au gaura mai mica.

_

Doina, da eu ziceam.

E biiine bebelusa, a scapat de riscul de pneumonie. S-a intamplat in felul urmator grozavia: bebelusa e foarte mancacioasa desi are doar 7 zile, suge cu putere, mami a ei are lapte din plin si laptele vine cu forta, bebelusa are stomacelul (logic) inca mic, si uite asa s-a innecat mai serios cu lapte si cu voma in acelasi timp. Doctorii i-au spus mamicii sa ii dea sa suga in continuare dar sa o "tempereze" din cand in cand, macar pana mai prinde stomacelul contur.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

La multi ani mamici si viitoare mamici!

Felicitari tuturor pentru rezultate bune!

Elyana mi-ai adus aminte ca si buburuza mea avea ultima data esarfa la gat, dar ieri am uitat sa o intreb pe dr si nici ea nu mi-a zis nimic in sesnsul asta, posibil sa nu o mai aiba ma incurajez eu.
Cu privire la pozitia copilului mie mi-a zis dr mea ca bebe se tot misca in burtica in fel si chip pana la sapt 32, deci eu zic ca are timo sa se intoarca.
Carmen333 binenteles ca dr mea te-ar primi, de fapt cred ca pe oricine ca e tare draguta, numai ca suntem departisor de tine. Important e sa-ti gasesti un medic cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda.

Azi am fost si eu pana la Selgros sa caut niste atentii de 8 martie si vreau sa va spun ca am crezut ca nu mai ajung acasa. M-a lasat sotul si m-am intors pe jos ca e la 500 m de casa. Probabil lipsa mea de miscare de pana acum si-a spus cuvantul. Speram sa ma ajute Dzeu sa ajung acasa si m-a ajutat. Mai aveam putin si faceam un atac de panica, dar am reusit. Abia astept sa treaca si saptamana viitoare sa termin cu jobul si apoi o sa incep incet-incet sa ma misc.

Va pup si va doresc distractie placuta dragi mamici!

happy 29 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Citat:

Vicky, ceva de genul asta am auzit si eu. Ba chiar cica ar fi indicat sa mergi in aceasta pozitie

_

as fi in stare sa incerc orice numai sa iasa totul bine!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui criulica

Citat:

_

as fi in stare sa incerc orice numai sa iasa totul bine!

27+

Criulica, te rog mult sa te filmezi daca decizi sa mergi asa ca o pisica ...si sa ne arati desigur si noua!

25+

Mergi la inceput

Hellie, o sa filmez si reactia sotului. El oricum s-a resemnat cu toate licrurile" normale" din sarcina!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata la amiaza si LA MULTI ANI!!!

Flory eu n-as mai lua wrap in cazul lui bb2 pentru ca vine vara si asta trebuie sa te infasori in el asa si o sa mori de cald si tu si bebe. Optez pentru sling ca e o esarfa subtire, mult mai ok zic eu pentru vara.
Si wrapul are undeva la vreo 4-6m si e cam greu de pus afara in caz ca l-ai dat jos pentru o perioada (adica sigur il murdaresti).
In rest te vei descurca cu amandoua la pus sunt sigura si utile le gasesc oricum!

Elyana n-am apucat sa termin de sfarsit dar ce zici tu ca-ti scrie dr inseamna "Lichid amniotic in cantitate normala" - probabil a mai zis si altcineva!
Felicitari pentru eco buna si bb draguti!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 31+

Mergi la inceput