Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

La multi ani mamicilor !:*

26+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetelor drgutelor!

La multi ani! Sa fim sanatoase si implinite, sa ne ducem sarcinile cu bine la sfarsit si sa avem cele mai sanatoase ciresele si cei mai sanatosi ciresei!

Elyana, bravo pentru cei doi nazdravani!

Vicky, Simcri, fetelor dar e o adevarata aventura la voi acolo cu bonele. La noi e simplu: nu prea se gasesc, sunt putine si in general neinstruite...iti trebuie noroc si referinte sa gasesti pe cineva in care sa ai incredere.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La multi ani!

Hellie, v-am speriat :). De fapt nu e deloc complicat, dar ai nevoie de organizare.

Vicky, Printzesone and BB (31+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

La Multi Ani, mamici! Sa aveti o zi frumoasa!
Elyana: LA in cont normal= lichid amniotic in continuare normal. Nu vad ce altceva ar fi.
Criulica, eram prea obosita. Agentie de bone. Tinem legatura.
Zilele acestea decid ce fac mai departe cu dr. Deja am luat o decizie sa nu-l ascult si sa selectez ce-mi zice. Si ma simt mult mai bine. Ca ultima solutie, exista centre particulare tot cam pe banii ceruti de dlui. Macar sa caut pe cineva care nu ma intreaba intai ce si unde lucrez. Am bani, dar am si credit, si alte probleme, nu stau sa ii explic.
29sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Dupa actele de la clinica, azi fac 32s :) (de fapt maine ar fi). Youpii, asta inseamna ca pot naste fara griji acolo, si nu mai trebuie mutat bb. Sunt happy, am trecut de primul hop.

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubu_ruza spune:

La multi ani mamici si burtici! Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de bb-ii vostrii iar cireselele sa stea cuminti la caldurica pana la termen!

Am tras chiulul caci saptamana trecuta a fost ultima de lucru si am avut foarte multe de facut, situatii peste situatii ca sa la totul in regula.
In wk-end am fost ocupata cu musafiri caci a fost ziua sotului meu.
Luni, m-am trezit frumusel si vazand vremea frumoasa de afara m-am hotarat sa merg pe jos la medic sa-mi iau medicalul, numai ca m-am pacalit. M-a luat aerul rece de nas si pana seara m-am "pricopsit" cu o raceala de toata frumusetea . Vreo 3 zile m-am chinuit cu leacuri babesti , ca de.... pastile nu pot lua decat paracetamol.... Norocul meu ca nu am facut febra si acum mai sunt doar putin mucioasa.
Am reusit sa citesc ce ati mai scris, dar nu chiar tot caci saptamana asta am fost ca un zombi, pe langa raceala, am inceput sa am insomnii noaptea. Sa numar oi, sa ma uit pe pereti, la TV... azi noapte daca am dormit adunat 1 ora este bine .
Acum fug sa o iau pe mama de la servici , sa facem ceva cumparaturi si sa o expediez la tara.
multi si aveti grija de voi!

Corina,
29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Dupa actele de la clinica, azi fac 32s :) (de fapt maine ar fi). Youpii, asta inseamna ca pot naste fara griji acolo, si nu mai trebuie mutat bb. Sunt happy, am trecut de primul hop.

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Bravo, Vicky! Asa da zi de 8 martie! Ia sa vezi cum ne anunti pana la urma ca ai ajuns in saptamana 38-39. Tin pumnii!!!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Felicitari Vicky! Primul hop e depasit, tot asa tine-o si in continuare.

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

La multi ani, mamici! Sa avem toate sarcini si nasteri usoare si bebei sanatosi!

Elyana, felicitari pentru eco si pentru bebe frumosi. Pe unul dintre ei l-am vazut in poza pe FB, super frumos!

Vicky, ma bucur mult pentru tine!]

Carmen 333, probabil cel mai bine ar fi sa cauti recomandari pentru alt medic, daca nu esti multumita, nu ai nici o obligatie fata de cel la care mergi. Fiind din alt oras, n-as putea sa-ti recomand ca nu stiu, dar sigur gasesti altul mai bun. E bine ca tu esti mai linistita!

Noi tot mai mutam una alta de dincolo si cu despachetat. E obositor, dar deja am inceput sa ma obisnuiesc cu noua locuinta.

Simcri poate stii tu sa ma sfatuiesti - am primit un voucher cadou pentru "masaj de relaxare, detoxifiere si echilibrare hotstone" si masca faciala cu colagen marin. Stii tu cumva daca sunt "safe" in sarcina? N-as rata ocazia dar nici nu vreau sa risc!

Pupi pe burtici

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

La multi ani dragelor de 8 Martie

Sa fim sanatoase si cu bebei frumusei si santaosi la termen .

Sa avem o primavara frumoasa si linistita si apoi sa ne asteptam cu motatlele cireseii.

Noi ieri am stat acasa ca am fost la dr , cu testul este toleranta la glucoza (in caz ca va mai pati cineva macar sa stie ) este problema doar daca iese mare, mie cum mi-a iesit mai mica un pic glicemia decat intervat nu afecteaza bebe ci doar eu sa am grija sa pap ok sa nu scada tare si sa mi se faca rau ... vai ce "rau" imi pare ca pot papa dulciuri cand am pofta fara sa am mustrari de constinta . Simcri asta ai zis si tu, sau la ce alte simptome nasoale pentru mamica te referai?

Bebe este bine, avem 1 kg si am luat si noi in sfarsit un pic inainte echo avem 27 sapt si 6 zile . In rest totil bine.

Avem analize in sapt 28 si apoi morfo de trim 3 la 30 sapt ...

Carmen si eu zic sa incerci sa schimbi dr, dr tre sa te linisteasca nu sa te agite. Prietena mea avea dr ei dar ea avand prob cu dipotriile (ris de dezlipire de retina parca se numeste) trebuia sa nasca prin ceza dar nu s-a inteles de dr ei saraca ... el tot vroia natural ... saraca era dispe ... asa ca s-a dus la alt dr si a nascut cu el in aceasi zi in care l-a cunoscut .

Va pe toate sa avem o zi superba

26 + Matei Gabriel

Mergi la inceput