Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Flafi, bravo si pentru mami si pentru bebe pofticios !!! Si da, cat mai aproape de termen sa fie sederea in burtica!

Cum ce te-a epuizat? emotiile. Eu cel putin la fiecare eco am emotii.

Iti dai tu seama ca acum as manca si eu un big mac . Pfff...am doua-trei Mc-uri in drumul meu birou-casa...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Flori, ca sa nu uiti ce sa intrebi la dr fa-ti o listuta
Simcri, la faza cu uleiul m-am gandit si eu ca poate n-o sa-ti placa, dar macar de-ar merge.
Pompa Avent manuala am avut eu. E buna, dar pt cine se gandeste sa ia sh, e bine de stiut ca are o garnitura, ca un dop, nu stiu cum se cheama exact partea aia, care cedeaza destul de usor, adica devine prea moale si iese de la locul ei cand se face vid dupa un timp de folosire. Sper ca ati inteles ceva Garnitura aia are si 2 rezerve la pompa noua, insa eu nu mai am nici una buna, chiar m-ar interesa de unde pot sa iau la nevoie.
Paulinio, ce bine de tine, eu nu am stiut ce e aia mult laptic si nici de tampoane de san n-am avut nevoie, din pacate.
Eu nu stiu ce-am facut de ma tot incearca niste contractii

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Monik pana m-au mutat in salon am avut camasa de noapte de la ei de la spital. Era horror, avea o crapatura in fata de imi ieseau sanii pe afara si larga si patata vai steaua ei, dar in momentele acelea zau ca nu m-a interesat. Nici nu m-ar fi lasat in travaliu cu una de la mine ca ziceau ca nu e sterila. Intreaba care e politica spitalului ca difera.

22+

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Imi pare rau de experienta ta neplacuta! Eu o sa nasc la stat si acolo, dupa cum stiti, trebuie sa iti aduci si pansamente sau seringi de acasa Asa ca nu cred ca se pune problema sa primesc de la ei Intr-un fel e mai ok, ca ma simt mai bine cu lucrurile/hainele melem chit ca trebuie sa cumpar o groaza. In cazul vostru, clar, nu se mai pune problema

bafta si tie, Flory, la eco diseara! Sa venim amandoua cu vesti bune!

24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Mony, organizatorul de patut e o chestie textila cu multe buzunarele care se agatat la capatul patutului ca sa pui acolo diverse (eu ma gandesc la servetele, carpe, un pampers etc.): http://patutbebe.ro/shop/copii/buzunare-patut/

25+

Mersi m-am lamurit acum despre ce e vorba. Adevarul e ca nu-i un "must have", dar totusi e destul de util, mai ales daca ai de-a face cu lipsa de spatiu. Deci nu exclud total achizitia, eventual il trec di eu la "sugestii cadouri"

24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Mony, organizatorul de patut e o chestie textila cu multe buzunarele care se agatat la capatul patutului ca sa pui acolo diverse (eu ma gandesc la servetele, carpe, un pampers etc.): http://patutbebe.ro/shop/copii/buzunare-patut/

25+

Mersi m-am lamurit acum despre ce e vorba. Adevarul e ca nu-i un "must have", dar totusi e destul de util, mai ales daca ai de-a face cu lipsa de spatiu. Deci nu exclud total achizitia, eventual il trec di eu la "sugestii cadouri"

23+ cu

Stii ca ai dreptate?! Ia sa il trec si eu la "sugestii". Eu am o gramada de colegi care vor sa-mi faca diverse cadouri...mereu ma intreaba daca m-am gandit ce vreau...asa ca o sa le dau o listuta completa, sa aleaga ei. Mi se pare mult mai ok asa, decat sa cumpere de capul lor chestii pe care e foarte probabil ca eu sa le fi luat deja, etc.

Bafta la eco, fetelor!!!!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Nici eu nu mai vreau sperietura ca asta, fetelor! Oricum, va multumesc mult pentru sustinere!

Hellie, nu am apucat sa ma uit peste ea, da cu siguranta o sa o fac..Doa ca o sa bifez ce am si ce nu e tare bine sa fii si ultimul cuplu din gasca cand e vb de facut copii..primesti de toate..Eu am primit pana la uma si carutul cu totul si un portbebe, pe langa patut..Tre sa le organizez neaparat..

Flafi, felicitari pentru bebe voinic si pofticios!

Ma ajuta tare mult sfaturile voastre in legatura cu alaptatul..etc..Mi le organizez informatiile acum..sa vedem ce voi mai sti dupa ce nasc

Hellie, ai ajuns sa semnezi contractul la Medlife? Eu inca nu am ajuns..Am zis ca o sa il semnez in aprilie..cand merg si la curs cu sotu' Eram curioasa daca a mai aparut vreo veste intre timp..

Si ca sa ma laud..Ieri am semnat precontractul..iar de la banca au zis ca in principiu pe saptamana viitoare primim banii..si sa mergem sa facem contractul final Abia astept..Am estimat ca practic intr-o luna o sa fiu mutata E la fix cu venirea inlocuitoarei mele..Mai ales ca luna mai la mine o sa fie ultima de munca..si probabil o sa mai trag chiulul in perioada aia..nu de alta, dar sunt sigura ca la 32+ de saptamani o sa fie destul de greu cu statul pe scaun..

PS Si eu am luat 9 kg pana acum..si mi se par muulte..dr tot timpul ma intreaba cat am luat in greutate..doar ca am inceput sa cred ca nu isi da seama la mine daca se vad mult sau putin..pentru ca tot timpul imi zice dupa sa am grija sa nu iau ff multe si ca nu se vad:)
Am ajuns si eu acum la 62-63 de kg la 1,70.. Sunt tare curioasa cum o sa iau de acum incolo..Mai ales ca mie mi se pare ff ciudat ca mi-a scazut pofta de mancare raaau fata de pana acum 2-3 sapt..Adica..Ma satur doar cu o portie de spanac.. Ceea ce era de neconceput pana acum..Iar seara nu am niciun chef de mancat..a inceput sotul sa imi zica sa mananc..ca nu e ok sa stau doar cu un iaurt si o portie de spanac toata ziua..

25+

Mergi la inceput

Maddie, ma bucur de vestile bune, si eu sper sa nu mai avem parte de sperieturi nicicare.
Oare retii apa in organism? Poate de acolo kg in plus. Nu stiu tie, dar mie au inceput sa mi se umfle picioarele ... inca nu ma strang pantofii, imi sunt ok, sunt comozi, dar seara cand ajung si eu acasa si ma descalt intotdeauna se vede dunga de la soseta pe piele, indiferent de tipul de sosete pe care le port in ziua respectiva (lycra, bumbac,scurt sau trei sferturi, mai groase sau subtiri, etc.)

Sa ai pofta la spanac! Si eu trebuie sa caut in piata si sa fac. Noi in ultima vreme am mancat mult ciuperci Vaiii ce foame mi s-a facut!

24+ cu

Mergi la inceput

Moni, e posibil..Mai ales ca eu mananc sarat de felul meu..Astazi a fost prima zi in care nu mi-am pus sare peste mancare Sa vad cat ma tine..Ca nu e ok nici cat de multa sare imi pun eu..
La maini si la picioare nu imi dau seama de nicio diferenta..Oricum..La kg in plus..Eu am ajuns la un +8-10(am fluctuat intre o perioada) de acum o luna aproape..daca ma prindea dr la momentul ala, ma punea la dieta Dar de cand a mai scazut pofta de mancare, am slabit..

Citat:
citat din mesajul lui Monik86

Maddie, ma bucur de vestile bune, si eu sper sa nu mai avem parte de sperieturi nicicare.
Oare retii apa in organism? Poate de acolo kg in plus. Nu stiu tie, dar mie au inceput sa mi se umfle picioarele ... inca nu ma strang pantofii, imi sunt ok, sunt comozi, dar seara cand ajung si eu acasa si ma descalt intotdeauna se vede dunga de la soseta pe piele, indiferent de tipul de sosete pe care le port in ziua respectiva (lycra, bumbac,scurt sau trei sferturi, mai groase sau subtiri, etc.)

Sa ai pofta la spanac! Si eu trebuie sa caut in piata si sa fac. Noi in ultima vreme am mancat mult ciuperci Vaiii ce foame mi s-a facut!

24+ cu

25+

Mergi la inceput

Madi, chiar ca noroc pe capul vostru sa fiti ultimii cu bebe!
Nu am semnat cu Medlifeul. O sa vad ce mai aflu saptamana viitoare la control (daca sunt ceva noutati, dar nu cred). Probabil tot saptamana viitoare o sa si semnez pana la urma.

Madi, tu te duci chiar si in luna mai la birou? eu ma gandeam sa renunt de la 1 mai (oricum saptamana aia cu 1 mai e pierduta, ca si noi cred ca vom avea liber ca si bugetarii); ma gandesc sa vb cu seful si sa imi iau tot concediul de odihna atunci in mai (am vreo 25 zile disponibile) si sa nu imi mai iau prenatal (ies mai bine cu banii) decat pentru cat o fi din iunie (probabil 2 saptamani maxim). Apoi imi iau toate cele 126 zile ca si postnatal. Sa vad daca imi iese.

Si eu mananc sarat, dar dintotdeauna nu doar de cand sunt gravi. Si da, cred ca retin apa in corp, altfel nu-mi explic 8 kg in plus dar eu inca ma imbrac cu rochitele mele vechi la birou. Chiar azi ma "apostrofa" colega mea gravi (ea are abia 19 saptamani si deja are burta mai mare decat a mea) ca o sa ma viseze noaptea in rochia cu care sunt azi...ca nu-i vine sa creada ca in doua saptamani intru in 7 luni si eu tot o "stresez" cu rochia mea, iar ea saraca a schimbat garderoba de la 12 saptamani.

25+

Mergi la inceput

Hellie, si eu mananc la fel..Sarat(toata lumea zice ca exagerat de sarat) de cand ma stiu..Dar nu am avut probleme..Ia tensiunea la control a fost ff buna(11 cu 6, in conditiile in care chiar bausem cafea cu putin inainte)..

Si eu imi mai port hainele..La rochite nu prea mai merge, pentru ca sunt stramte(raaau) la sani..Dar in rest, nu am nicio problema..Si la mine kg sunt la fel ca la tine..Eu am zis o medie de 9..dar cred ca sunt intre 8-9 pe plus:)

25+

Mergi la inceput