Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~
Raspunsuri - Pagina 19
lillyas spune:
Revin, caci n-am terminat:
Bebelina mea are de azi 30 de saptamani. De 3 zile am inceput sa o simt foarte activa. Se joaca buburuza in burtica, se roteste si imi misca burta de parca e un viermisor, mai ales in jurul buricului.
Aseara m-a luat un soooomn, incat la ora 6 am adormit. M-am trezit la 10, m-am schimbat in pijamale, am mancat un mar, mi-am facut toaleta de seara si am adormit la loc.
Peste noapte m-a trezit bebele vecinilor, asa ca am acopaniat-o pe mamica respectiva la 1.30, la 3 si la 5. Deocamdata bebele respectiv e miiiic si oracaia ca broscuta, dar prinde el puteri si atunci sa te tii!!
Las' ca venim si noi tare din urma.
30+
Hellie spune:
Fetele, am terminat lista si am pus-o pe contul comun de gmail.
Am scris si acolo ca de fapt lista e copiata si modificata dupa convingerile mele personale.
p.s. are doua sheeturi excelul cu pricina
25+
Bubu_ruza spune:
Fetelor, cum intru in posesia parolei de la mail-ul comun si contul picassa?
Corina,
30 cu
Monik86 spune:
Buna, dragele mele!
Maddie, ma bucur ca te-ai linistit si ca sunteti ok. Ne-ai speriat un pic!
Vicky Felicitari pentru eco reusit si pentru bebe, ma bucur si pentru voi ca sunteti bine!
Diseara merg si eu sa o vad pe bebe ma asteptam sa ma programeze pe maine-poimaine la clinica, dar m-a chemat la spital ca e de garda. Mie-mi convine si asa, mai ales ca nu mai dau asa de multi bani. Tare fain dr. meu, Dumnezeu sa-i dea sanatate! De abia astept sa vad cat a crescut, sa-mi reconfirme a 3 a oara ca e fetita ca sa mai pot si eu cumpara niste hainute, ca pentru prima luna nu are decat 3 body-uri cu maneca scurta si o bluzita (se fapt cred ca e rochita, ca are si volanase )
AM uitat sa ma "laud" cu cele +9 kg - 72 kg Eu nu imi dau seama cand le-am pus, nu mi se pare ca se vad prea tare (mai am o pereche de pantaloni supra elasticiti din decembrie si o pereche de jeggeri care din ianuarie care imi vin bine inca) dar sunt acolo. Mi se pare totusi mult pentru luna a 6 a, avand in vedere ca aveam cateva in plus cand am ramas gravida (63 kg la 1,65).
Acuma ma consoleaza oarecum ca prietena mea gravi in 7 luni si ceva zicea ca a pus 20 , dar ea are scuza - era subponderala, si acum e slaba cu burta Asta e, fiecare organism e diferit! Eu o sa-l intreb pe dr diseara, sper sa nu uit, daca e normal.
24+ cu
flory_blanca spune:
Madd bine ca a fost doar o sperietura si nimic altceva. Sa nu mai ai parte de altele ca tare neplacut este.
Vicky felicitari pt grasunica. Inca putin si esti la termen.
Vio cum sunteti? Va tin pumnii sa decurga totul cum nu se poate mai bine.
Eu diseara am programare la eco. Sper sa imi aduc aminte sa intreb tot ce trebuie ca inainte sa plec atatea am in cap iar cand ajung acolo uit tot ce mi-am propus sa intreb.
22+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
Bubu_ruza spune:
Bafta diseara la eco, te asteptam cu vesti bune.
Eu am luat pana acum 10.5KG si cand i-am spus d-nei dr mi-a zis ca nu s-ar spune ca am luat atat...
Corina,
30 cu
Monik86 spune:
Hellie, m-am uitat peste listuta ta. Cata placere imi face sa ma uit peste listute si cat de tare ma ingrozesc cand ma gandesc la cate lucruri mai avem nevoie
Chiar ma gandeam ca de o camera foto noua am avea si noi nevoie imi place asta cu "sugestie cadou". Spune-mi si mie te rog, ce-i aia "organizator patut" ca nu-mi dau seama nu cred ca o sa-mi iau oricum, dar sunt curioasa.
Apropo de lista pt tine pentru maternitate, daca nasti natural am citit in stanga si-n dreapta ca ar fi bine sa iei si un tricou/o camasa de noapte mai nasoala sau mai veche de care sa nu-ti pare rau daca se strica in timpul travaliului. Eu m-am gandit ca iau ori un trcoiu de-al sotului mai care nu-i place ori ceva de la urat si ieftin de la un magazin gen 3,8 lei
24+ cu
Hellie spune:
Mony, organizatorul de patut e o chestie textila cu multe buzunarele care se agatat la capatul patutului ca sa pui acolo diverse (eu ma gandesc la servetele, carpe, un pampers etc.): http://patutbebe.ro/shop/copii/buzunare-patut/
Eu nu nasc natural, dar ai dreptate cu camasa veche in caz de nascut natural. Lista mea pentru maternitate e scurta pt. ca ma duc la privat si am inteles ca acolo nu prea iti trebuie nimic (nici camasa de noapte, dar eu sigur voi vrea sa ma schimb dupa terapie intensiva cu ceva "al meu", sa miroasa a "haina mea").
25+
flory_blanca spune:
Monik pana m-au mutat in salon am avut camasa de noapte de la ei de la spital. Era horror, avea o crapatura in fata de imi ieseau sanii pe afara si larga si patata vai steaua ei, dar in momentele acelea zau ca nu m-a interesat. Nici nu m-ar fi lasat in travaliu cu una de la mine ca ziceau ca nu e sterila. Intreaba care e politica spitalului ca difera.
22+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flafi spune:
Dragelor desi am scris de dimi mesajul cred ca nu s-a postat sau eram prea lesinata de somn si nu am dar Trimite
Madi ma bucur ca suntei ok sa fiti cuminti de acum sa nu ne mai speriati!
Am fost la morfo 3, baiatul avea ambele maini si un piciorin gura buuune, era foarte activ, 1985g. In continuare voi merge la control la 2 saptamani si o sa vedem in timp ce facem cu ceza, am stabilit ca vom astepta cat mai mult.
Cand am ajuns acasa eram epuizata am mancatun BigMac si m-am culcat, nu stiuce m-a epuizat.
O sa ma uit mai tarziu la lista ta Hellie sa ma mai inspir :)
32+ cu Vlad Alexandru