Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

O chestie importanta de adaugat la listuta : www.dodie.fr/produit-allaitement-au-sein-bouts-de-sein-anatomiques,28" target="_blank">protectiile de silicon. Eu am avut de la Dodie si Avent. Cele de la Avent nu mi-au placut deloc. Eu fara astea nu as fi alaptat, ca ma durea ceva de moarte :).

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor...

Nu am mai intrat aseara..Nu am mai luat laptopul acasa, cum mai fac uneori..Mi-era frica si sa ma misc la un moment dat..

Am fost la dr..si e bine Nu a stiut sa imi zica de la ce a fost..Mi-a zis ca e posibil sa fi fost si de la col..Dar daca nu mai curge, e ok...Iar colul e lung si inchis

Mi-a zis sa ma linistesc ca e ok si sa il sun daca mai apare ceva..Vad ca nu mai am nimic..dar ce sperietura am tras..Imi venea sa dar mi-era frica si de asta.. Cand am ajuns acasa..ma simteam suuuper obosita..cred ca de la agitatie si stres..ca altceva nu am prea putut sa fac ieri..

Va multumesc pentru incurajari!

Acum ma apuc sa mai citesc din urma si sa mai si raspund Azi sunt mai vesela...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Vicky, bravo mamico!!! Bravo pentru rotunjoara ta! Sa mai stea acolo la caldurica, poate chiar pana la termen!
Sa vedem ce iti zice si doctorul...

Maddie draguto, ne-ai tinut intr-un suspans de nedescris! bravooo si tie si flacaului ca sunteti bine.
Vroiam sa iti spun de ieri, dar am vazut cat esti de agitata si oricum trebuia sa mergi la medic: eu nu am avut niciodata hemoroizi, dar la inceputul sarcinii m-am constipat rau si cred ca am facut un fel de "rana"/"leziune" ceva "acolo" cand am reusit evacuarea in cele din urma; la fel ca si tine, am vazut sange (desi nu m-a durut extraordinar de rau "evacuarea") dar m-am apucat sa ma sterg (fetele, pliiiz scuzati detaliile scarboase) cand "la dansa" cand "dincolo" pana cand mi-am facut o idee ca de fapt era "de dincolo...Nu stiu daca ai facut si tu la fel, dar oricum e fff bine ca ai mers la medic, decat sa stai cu spaima. Eu atunci nu m-am mai speriat pentru ca am reusit sa identific "sursa" de una singura.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Multumesc tuturor pt urarile de sanatate
Vicky, felicitari pentru fetita mare. Abia astept si eu morfo de trim III, dar am programare abia peste vreo doua sapt.
Simcri, tu stii f multe in materie de tratamente si poate le-ai testat si pe astea. Dar daca nu, poate iti sunt de folos: pentru calmarea arsurilor sunt bune migdalele crude, iar in criza de reflux o lingurita de ulei de masline presat la rece.

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Gata, am venit de la morfo III. Situatia stabila : col 22, bb nu a coborat inca. Totul e perfect :). Grasuna lu mama are 2200.

Deseara merg si la doctor.

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Felicitari, Vicky!
Doame ajuta sa mai dureze vreo 8 saptamani!

31+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Vicky uff bine ca totul e bine
Madd bravo ca nu s-a descoperit cine stie ce ciudatenii, poate chiar a fost de la hemoroizi, poate ai hemoroizi interni.
Be_one de cand cu sarcina asta sunt fan rontaieli, zilnic bag printre fructe uscate si nuci si migdale, se pare ca pana acum nu a prea a avut efect contra refluxului, pentru moemnt criza o calmez cu gaviscon, nu stiam de faza cu uleiul, o sa incerc sa-mi fac curaj sa incerc data viitoare, ca nu mai gandul ca inghit ulei brrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Fetelor, ma simt datoare sa explic de ce am trecut in lista sterilizator, pompa si incalzitor: eu voi sta cu bebe pana in sept ( va avea aproape 4 luni) si doresc sa ii las vro 3 sticlute de lapte cat sunt la servici.
Oricum, nu sunt decisa daca voi lua Avent sau Primii Pasi, mi se par scumputze Avent-urile (apropo, de pe Amazon.uk se pot lua mai ieftin, cu tot cu transport daca puteti sa va imaginati asa ceva, am facut reaserch). Baiul e daca se intampla ceva si nu voi avea lapte? Pot sa imi tot iau eu scule daca nu am pentru ce.

Asa ca mai astept, o sa primesc o pompa de muls manuala de la Primii Pasi de la o prietena, si daca ma descurc cu ea bine, daca nu o sa iau Avent, dar nu acuma, am timp pana in septembrie.

Maddie, bine ca e bine. Si eu aseara tot intra, sa vada daca ai aparut, ne-ai fiert putin de data asta!

31+
Edy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna ! Felicitari fetelor pt vestile bune ! A incercat cineva tampoane pt san refolosibile de la avent ... stiu ca e buna firma dar nu cunosc pe nimeni care a avut...

Mami de Bianca 07.05.2008 si 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Hellie, asa mi s-a mai intamplat...Dar ieri m-am panicat pentru ca nu "evacuasem" inainte...ci cu o zi inainte..In dimineata aia a fost doar sange..si de asta nu puteam sa asociez doar cu asta..Si m-am panicaat..

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Vicky, bravo mamico!!! Bravo pentru rotunjoara ta! Sa mai stea acolo la caldurica, poate chiar pana la termen!
Sa vedem ce iti zice si doctorul...

Maddie draguto, ne-ai tinut intr-un suspans de nedescris! bravooo si tie si flacaului ca sunteti bine.
Vroiam sa iti spun de ieri, dar am vazut cat esti de agitata si oricum trebuia sa mergi la medic: eu nu am avut niciodata hemoroizi, dar la inceputul sarcinii m-am constipat rau si cred ca am facut un fel de "rana"/"leziune" ceva "acolo" cand am reusit evacuarea in cele din urma; la fel ca si tine, am vazut sange (desi nu m-a durut extraordinar de rau "evacuarea") dar m-am apucat sa ma sterg (fetele, pliiiz scuzati detaliile scarboase) cand "la dansa" cand "dincolo" pana cand mi-am facut o idee ca de fapt era "de dincolo...Nu stiu daca ai facut si tu la fel, dar oricum e fff bine ca ai mers la medic, decat sa stai cu spaima. Eu atunci nu m-am mai speriat pentru ca am reusit sa identific "sursa" de una singura.

25+

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Maddie, te inteleg perfect draga mea...stiu ce e aia panica desi nu credeam inainte sa fiu gravi ca voi experimenta acest sentiment.
Oricum, fff bine ca te-ai dus la medic!

p.s. eu am o lista in lucru; cand o termin o postez pe mailul comun. sper sa ma descurc cu postatul.

25+

Mergi la inceput