Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Ultima data cand am mai scris ceva am reusit pt ca puiul meu cel mic dormea (asta fiind ceva ce nu obisnuieste). Dar nu a fost deloc a buna, pt ca ne-am trezit cu un virozoi cum n-am mai patit pana acum cu nici unul dintre ei. Bine, cel mare a racit intai, la el jumatate din clasa au lipsit sapt trecuta, dar lui i-a trecut relativ repede. Ioan insa a facut febra mare, am ajuns sambata seara la spital cu 40,3. I-au facut analize imediat si a reiesit ca e viral. Azi parca s-a trezit un pic mai bine, adica e rece, dar incheiem si saptamana, adica 7 zile, ca la carte. Slava Domnului ca de data asta eu n-am luat nimic, pt ca de obicei eu urmam imediat.
Le doresc si eu sanatate tuturor celor raciti, mici si mari, ca vremea asta vad ca e tare pacatoasa.
Vio, nu stiu daca faceti operatia azi, parca asa am retinut, Doamne ajuta sa treceti usor si cu rezultate bune!
Madd, sper sa fie totul bine!
Simcri, of, si eu am tras o sperietura zdravana, numai ca eu am cazut pe scari si m-am lovit destul de rau. De atunci merg f atenta si folosesc si balustrada
Pe restul va pup, ca nu-mi amintesc decat pe sarite ce am citit zilele trecute
Din cauza tuturor problemelor astora n-am mai reusit sa ies si n-am mai fost la dr. Am depasit o luna de cand nu m-a mai vazut. Sper ca ma mai recunoaste . O astept pe soacra mea poate vine vreo doua zile, sa nu-l mai plimb si pe cel mic dupa mine pana se reface cu totul.
Din ce-am mai reusit sa citesc eu de la voi am vazut ca sunteti foarte harnicute. La cumparaturi si alte pregatiri ma refer. Eu n-am luat nimic inca. Bine, am f multe hainute, ca pe cele in buna stare si frumoase nu le-am dat, dar trebuie sa le scot. Nu e prea greu, ca atunci cand le-am strans le-am etichetat 0-6 luni, 6l-1an etc (cu aproximatie, bineinteles).
Buun, vad ca am scris cat pt toata saptamana. Trebuie sa modific la semnatura, avem 29 de sapt.
Am plecat, sa vad ce doreste "printul" la micul dejun, apoi sa-l fugaresc prin casa cu tratamentele.
O zi frumoasa va doresc!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna, fetelor!

In primul rand vreau sa va urez multa sanatate piticilor vostri si celor dintre voi care sunteti racite, bolnavioare.
Noi suntem binisor (daca nu m-ar durea soldurile, ar fi perfect), am inceput sa predau stafeta la servici, deoarece mai am doar saptamana asta de venit la munca si parca trece cu mega incetinitorul.
In rest, v-am citit, dar nu prea am avut noutati, ba chiar le asteptam pe cele bune de la voi: Madd, Vio si cele care le-am omis.
Aseara am fost si noi la Cora si am primit punguta de gravidute, am cumparat si pampers + servetele la oferta si ne-a dat o geanta cadou.

Va pup ca ma apuc de trainuit colegul nou.

happy 30 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

'Neatza fetelor!

Ce innorat si urat este azi. Parca ar fi noapte afara.

Oana, sanatate si puiutilor tai!

Iris, bafta la "training". Si eu am durerile alea de solduri, parca as fi mamaie.

Maddie, sper ca sunteti bine!

Vicky, ce ai facut la doctor? totul ok?

Flafi draguto, cum esti cu bagajele? pana la urma nasti la Regina Maria, nu? adica nu aplici planul B...

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata!

Si aici e innorat si ploua, mai tot timpul ploua, parca as sta in Anglia ma deprima vremea asta. Azi m-a trezit o durere de cap cu niste pulsatii crunte, si inca nu mi-a trecut, tensiunea e ok pentru mine 10/6, nici nu stiu daca e de la sete, tinand cont ca de la 6 eu ma pun la uscat, nimic de baut, ca sa ma lase refluxul sau o fi de la glicemie, dar cert e ca mi-e un somn de numa' si am atata treaba, ce-as vrea sa bag concediu...Maine mergem si noi la gygy sa vedem cum ne mai prezentam.
Be_one sanatate multa strumfului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor,sunt tare necajita ca fetita imi tuseste pana vomita.Cred ca trebuie sa merg din nou cu ea la medic,ca nu e bine deloc.
Mada,asteptam vesti bune!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna dimi

Chiar daca in Buc este innorat si sta sa ploua macar pare primavara .

Monik86si cand o sa fiti gata ce frumos o sa fie

de listuta ce sa zic, eu citesc ce ziceti voi si bag la cap si eu sunt de acord ca unele nu sunt necesar gen stelizator, incalzitor biberoane, pernuta & etc.

Maddie asteptam vesti

pe Fluturash nu am mai vazut-o zilele astea parca, o sa-i scriu pe Fb

duduta190578 ufff sanatate celei mici

Sa avem o zi frumoasa fetele

27 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Buna dimineata,

Nu mai stiu cine intreba de portbebe
http://www.piticulvesel.ro/portbebe-copii/506-portbebe-travel.html
Eu am avut o varianta ceva mai subtire si am folosit-o pe timpul iernii; Radu s-a nascut pe 31 octombrie si l-am folosit in iarna aia: l-am pus cu totul in caurciorul sport ca un londou.
Daca ai londou eu n-as lua si asta... Altfel, cred ca e util mai ales seara daca bate vantul si vei iesi des afara.
Apoi l-am imprumutat unei prietene care l-a folosit in primele luni la somnul copilului (neavand patut)... deci, diverse utilitati.
Altfel, doar ca sa-l scoti din casa si sa-l duci in masina... nu merita.

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Gata, am venit de la morfo III. Situatia stabila : col 22, bb nu a coborat inca. Totul e perfect :). Grasuna lu mama are 2200.

Deseara merg si la doctor.

Vicky, Printzesone and BB (32+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Gata, am venit de la morfo III. Situatia stabila : col 22, bb nu a coborat inca. Totul e perfect :). Grasuna lu mama are 2200.

Deseara merg si la doctor.

felciitari pt vesti asa bune

27 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Madd, cum esti? Are cineva numarul ei?

Mergi la inceput