Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~
Raspunsuri - Pagina 12
VIOIKA76 spune:
Hellie nu este diferenta ,inseamna acelas lucru.Eu am donat aparatul cel vechi si mi-am luat asa cevahttp://www.medicland.ro/aparat-aerosoli-omron-compair-bsic-ne-c802.html si pe langa faptul ca-i mic si usor (eu il mut din camera in camera)este si mult mai silenzios decat cel vechi care tot omron era.
Cu ''tricoul'' eu asa am inteles ca e ,daca e doar o salopetica ,nu are cu ce sa-l jeneze ,poti sa-l imbraci pe flacau.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum31+Eduard-Mihai
simcri spune:
Hellie, Doina, Flafi
Despre scosul lui bebe din spital, eu ma gandeam la un simplu body si sa-l bag intr-o chestie din asta http://www.vertbaudet.fr/nid-d-ange-transformable-100-expert-taupe-clair.htm?ProductId=702743038&FiltreCouleur=6329&CodBouw=300831064&t=2
flafi spune:
Scuzati-mi ignoranta dar la ce trebuie acest aparat si ce il face sa fie asa de necesar?
Adica il luati oricum chiar daca nu ai de unde stii daca copilul va avea nevoie sau nu, acest aspect nu imi este foarte clar.
Apropo de listuta:
1 Patut ola cu leganare 1 331
2 Saltea cocos +hrisca 120*60 1 109
3 Husa saltea protectie impermeabila 120*60 1 43
4 Patura fleece microfibra 80*90 1 21
5 Paturica polar brodata 80*90 1 30
6 Paturica wrap baby 1 53
7 Saculet dormit bumbac 110-116 1 54
8 Cearceaf bumbac 120*60 2 50
9 Perna speciala 1 47
10 Laterale+cearceaf 79+25=104 1 104
11 Salteluta de infasat pt patut cu intaritor 1 70
12 Sterilizator Avent 1 118
13 Incalzitor Avent 1 172
14 Pompa san Avent 1 170
15 Bouncer cu vibratii si muzica 1 185
16 Perna pentru alaptat 1 85
17 Prosob de baie bebe capison 100*100 2 74
18 Halat de baie flece 1 37
19 Termometru baita Baby Ono calut mare 1 12
20 Burete baie 1 5
21 Set unghii-unghiera, foarfeca,pila, cutie 1 15
22 Scutece flanel imprimate 70*80 2 16
23 Pungi pentru scutece parfumate 100 buc 1 8 - rola de pungi de 20 l de la Metro
24 Termometru digital cu varf flexibil animalute 1 29
25 Pernuta cu samburi anticolici 1 30
26 Pernuta cu gel anticolici 1 15
27 Set accesorii nebulizator Plus 1 65
Am subliniat cu rosu tot ce nu iau si nici nu imi pun problema sa cumpar inca, cand va fi nevoie voi lua. La celelalte gen paturite, cearceafuri , prosopele presupun ca sunt niste variatiuni in functie de gusturi si impulsul de moment la achizitie :P
32+ cu Vlad Alexandru
flafi spune:
Simcri- cred a e foarte buna ideea, eu am pregatit mai multe variante in functie de cum va fi afara. Am varianta ta body de bumbac+ saculet, varianta body material plusat + saculet si varianta "brusc se muta polul nord in Romania" cu body plusat+geaca+saculet si paturita . In orice varinata daca e foarte cald se poate renunta la sac.
Pe cand ramane intalnirea la targ?
32+ cu Vlad Alexandru
VIOIKA76 spune:
Referitor la nebulizator ,eu nu l-as lua de acum ,nu are rost ,puteti f.usor sa-l comandati daca aveti nevoie de el.Eu stiu ca l-am folosit intens la cei 2 copii si inca il mai folosesc cu D si de aceea e musai sa-l am in casa.Ai mei au facut brosiolite dese cand erau mici si D nici acum nu s-a oprit si pana ce am inteles ce au ,vizitam spitalul in fiecare luna incepand din toamna si pana in primavara ,bine, la Ana mi s-a intamplat asta ,pana mi-am cumparat aparatul ,apoi nu am mai ajuns la spital.
Din lista lui Mony am subliniat ce nu as lua deloc dar am uitat de sterilizator ca eu am avut lapte garla si in plus ai mei nu au acceptat biberon ,incalzitorul l-am folosit cand s-a facut D mare si l-am intarcat (la 1 an si 2 luni)si inca mai bea LP la bibe(il foloseam rar cand plecam in deplasari).
si acum31+Eduard-Mihai
VIOIKA76 spune:
Simcri si port-bebe-ul acela merge pentru scos din spital ,numai sa nu fie prea cald afara. Nu stiu cum e vremea pe acolo unde stai tu ,oricum mie imi place mult cum arata.
si acum31+Eduard-Mihai
simcri spune:
Pai in general aici nu e nici foarte cald, nici frig, si cat facem pana la masina 10 minute nu o fi o mare problema, si asa am de gand sa-l las un pic ca tiganusii, sa nu ma stresez prea tare cu infofolitul.
mcoca spune:
Cu scosul din spital, eu zic ca vedeti pe moment ... depinde de bb cum isi regleaza de repede temperatura, depinde de cum e afara ... Eu am scos-o in body cu maneca lunga, atat. Adusese mosica si portbebe, dar era prea cald. Eu sunt din Oltenia, si la noi copilul are si moasa pe langa nasa, si moasa il scoate din spital :). Eu nu doream neaparat sa pun moasa, dar cum mosica s-a oferit, am zis de ce nu :).
Moni, sunt de acord cu ce au taiat fetele de pe lista. As mai scoate :
9 Perna speciala - bebe nua re voie/nevoie de asa ceva
18 Halat de baie flece - nu ai ce face cu el la un bb mic, abia dupa un an
21 Set unghii-unghiera, foarfeca,pila, cutie am cumparat si eu o forfecuta speciala de bb. Asa m-a enervat, nu am folosit-o niciodata : era prea groasa, chestiile alea cu care tai erau groase, brrr nu mi-a placut. Unghiera nu imi place, asa ca i-am taiat unghiile cu forfecuta mea de pielite, transformata de forfecuta de bb :).
As lasa insa saculetul cu samburi. Sunt asa de stresata cu colicii, dupa cat am patimit la Maya ca mi-a adus mama din ro o plasa de chestii. Saculetul magic nu l-a gasit din pacate :(.
Vicky, Printzesone and BB (32+)
mcoca spune:
CArmen, asa de rau imi pare cand aud de pui bolnavi, cu branula :((. un mare pusi sa treaca repede .
Vio, si la tine sa treceti repede si cu bine de operatie.
Simcri, imi place nid d'ange-ul tau.
Ma, eu sunt contra incalzitului laptelui. Eu i-am dat intotdeauna la temp camerei. Si in spital asa le dau.
mcoca spune:
Bai, am uitat sa va spun, dar sambata am fost la epilat. ce fericire :). M-a dus sotul cu masina, m-a luat cu masina, nu am mers deloc pe jos. Asa de bine mi-a facut mica iesire de nu va spun :).