Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~40~
Raspunsuri - Pagina 13
VIOIKA76 spune:
Vicky ai ajuns sa te bucuri de o iesire de-asta la tortura ?
Sa sti ca te inteleg si te sustin !
Lasa ,ca acum trece timpul si vine aprilie si scoatem bebeii de la burtici si sa vezi plimbare pe noi..
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum31+Eduard-Mihai
Hellie spune:
Hai ca ma simt mai desteapta cu nebulizatorul asta. Diseara chiar am de gand sa fac pe "intelectuala" cu sotul...sa ii fac o "teorie" despre nebulizator versus aparat de aerosoli...hahahaha...abia astept sa-i vad expresia fetzei.
Merci fetelor! Nici eu nu-l voi lua din prima in cazul asta...daca va fi nevoie, deleg sotul sau il comand, vorba lui Vio.
Vicky, sa stii ca nu era lista meaaaa, daaa?! hihihihiii (a mea ar fi mult mai lunga, ati avea ce taia serios din ea......glumesc!).
Imi si imaginez ca te-ai simtit bine la epilat, mai ales ca ai fost dusa si adusa ca o adevarata doamna. A fost primul epilat cu ceara? nu mai stiu...parca am mai discutam cu ceara asta, dar nu mai stiu care dintre noi toate era cu facutul cu ceara in premiera.
Bai, "frantuzoaicelor" m-ati innebunit cu site-ul ala ....e super misto!!! Simcri, imi place saculetul acela .
25+
mcoca spune:
Da mai Vio :))). Maine am 2 iesiri hihihhi : morfo la 8 si doc la 5. O iau si pe mama cu mine dupa amiaza si trecem pe la mag rusesc sa luam bunatati, apoi la florarie, ca vreau sa-i duc la doctoritza mea un buchet frumos (sunt ff multumita de cum s-a ocupat de mine, si cum acum nu mai sunt pacienta ei ..).
Moasa azi imi recomanda nu stiu ce film =))), ca daca nu am contractii e ok. naa, ii zisai ca nu, ça va pas la tête?
Vicky, Printzesone and BB (32+)
mcoca spune:
Sorry, Hellie, asa e e lista lui Moni. Eu ma fac de cand ma stiu cu ceara, nu am nici o prob.
Vicky, Printzesone and BB (32+)
Hellie spune:
Fetelor, voi va uitati la filme cu nasteri/cezariene pe net?! .
Eu pana acum nu prea am "servit". Chiar imi spunea buna mea prietena ca sa-mi trimita filmuletul cu cezariana ei (a filmat sotul ei, al meu nu ar face asa ceva in veci)...da' parca nu m-as "baga" in hora asta.
As vrea totusi sa revad In the Womb de la National Geographic , dar nu-l mai gasesc pe net. Daca aveti careva vreun link care merge....
25+
raluca1109 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Fetelor, voi va uitati la filme cu nasteri/cezariene pe net?! . Eu pana acum nu prea am "servit". Chiar imi spunea buna mea prietena ca sa-mi trimita filmuletul cu cezariana ei (a filmat sotul ei, al meu nu ar face asa ceva in veci)...da' parca nu m-as "baga" in hora asta. As vrea totusi sa revad In the Womb de la National Geographic , dar nu-l mai gasesc pe net. Daca aveti careva vreun link care merge.... Eu una nu as vrea sa vad, nici sa fiu filmata cand nasc. Mai bine sa fie ca o surpriza. 25+ |
Raluca
S 33+ Miruna
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Fetelor, voi va uitati la filme cu nasteri/cezariene pe net?! . Eu pana acum nu prea am "servit". Chiar imi spunea buna mea prietena ca sa-mi trimita filmuletul cu cezariana ei (a filmat sotul ei, al meu nu ar face asa ceva in veci)...da' parca nu m-as "baga" in hora asta. As vrea totusi sa revad In the Womb de la National Geographic , dar nu-l mai gasesc pe net. Daca aveti careva vreun link care merge.... 25+ |
http://topdocumentaryfilms.com/national-geographic-in-the-womb/
Hello! Eu sunt busy busy la munca Nu apuc sa raspund
24+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
criulica spune:
Buna si de la noi cu oarecare intarziere!
Nu stiu cum stati voi cu somnul dar eu noaptea nu dorm! Fac planuri si dimineata nu ma pot trezi! Si mi-e asa o ciuda pentru ca ma gandesc ca noptile astea nedormite se vor inmulti i curand
Sanatate puilor bolnaviori!
Eu sa stiti ca ma ghidez dupa listutele puse de voi si iau in calcul si recomandarile mamicilor cu experienta
Daca nu am ce face noaptea, imi trec prin cap nenumarate ganduri, care mai de care mai nelalocul lor. Pozitia mea preferata de somn era pe burta, acum pa pa pana dupa nastere. Dar ce se intampla daca in timpul somnului mai alunec putin intr-o parte si pe burta. Oare se poate sufoca bebe? Deja o simt daca nu ii convine pozitia fie noapte, fie zi dar pot dormi si sa o sufoc in timpul asta? Sa nu radeti de mine
Sa avem o saptamana frumoasa!
28+
Madd11ee spune:
Buna fetelor..Am revenit si eu printre voi dupa un we luung in deplasare..
Ma bucur ca sunteti bine si ca merge totul ok..
Au inceput sa apara si listutele..ce dragut.. eu o sa vad ce adun(acum mai nou am pimit patut cu totul, cu saltea si niste protectii geniale+ jucarioara carusel de holbat bebe la ea) si apoi ce mai ramane de luat..
Eu sunt cam speriata acum..M-a trezit de dimi bebe sa ma duc la toaleta pentru pipi..si cand m-am ridicat am vazut sange in toaleta..M-am speriat rau de tot..nu imi dadeam seama de unde e..am stat in pat o vreme si la urmatorul pipi..la fel..e drept ca am fost un pic mai constipata in we..dar am avut ieri 3 scaune(si nu dureroase)..Mi-am sunat dr..mi-a zis sa merg la clinica sa ma vada in dupa amiaza asta..sa ne asiguram ca e totul ok..am avut scaun azi la 2 ore dupa ultima sangerare..am vazut ca ma doare..sper ca e de la un hemoroid care isi face de cap si nu din alta parte..am urmarit bebele mai atent ca niciodata..a miscat normal..eu dureri nu am avut..dar cred ca si daca as avea unele mici si normale..as lua-o cu capul acum..
25+
Hellie spune:
Multumesc, Elyana!!!!
Criulica, si eu ma intreb ce se intampla daca "alunec" pe burta. Nu cred ca am alunecat vreodata total pe burta, dar ma mai trezesc asa pe o parte (dar mai mult pe burta)....
25+