Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
amaliaro spune:
Buna fetele motzatele
Foartefrumoasa povestea bebeilor
Ia uitativa aici:ttps://www.facebook.com/pages/Caciulite-by-Daniela-Dochiu/302551153128235
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Andra28 spune:
Doxy, superba poza la profil!
Delia_rodica - m-a uns pe suflet dialogul celor doi bebelusi! Mai ales ca maine e 8 martie.
Baietii mei de acasa (tata si fiu) sunt surescitati la maxim ca in seara asta se duc la meciul Stelei, iar eu sunt foarte ingrijorata ca n-a mai fost copilul niciodata pe stadion.
Andra20+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Buna fetele motzatele Foartefrumoasa povestea bebeilor Ia uitativa aici:ttps://www.facebook.com/pages/Caciulite-by-Daniela-Dochiu/302551153128235 amalia tsakoniati 22+ DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota |
imi plac f mult lucrurile tricotate si crosetate
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
olimp spune:
eu am raspuns ce este valabil din punctul meu de vedere...la mine e mult mai liniste si mai bine acasa , adevarul este ca nu am alt copil prin preajma sa stiu cum este ...
delia tare frumoasa povestioara...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
betty200 spune:
Olimp, mie la ultimele analize facute la Nicorici mi-a iesit una dintre transaminaze crescute, asa am zis si eu ca sarcina deregleaza putin echilibrul. Ce face Ilincutza? ... fotomodel o faci, are perspective.
21+
bebitza
amaliaro spune:
http://www.youtube.com/watch?v=avW9vGLV364
http://www.youtube.com/watch?v=jhQwkVCNJOU
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Andra e mare flacaul, e numai bun de mers la meci.Si pe Denisa vrea tacsu sa o duca la unul aici la Bv. Cu riscurile injuraturilor de pe stadion.
Eu sunt blocata ca nu stiu ce sa iau Doamnei pt maine.
Aveti idei??
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
olimp spune:
betty eu mi-am refacut analiza marti si au iesit transaminazele bune , tare cred ca a fost o greseala de laborator , prea mare coincidenta sa fim amanfoua cu ( posibil ) acceasi transaminaza crescuta
poate era ceva cu reactivii , nu-si revine asa de repede organismul ..
Ilincuta e tot mai activa , ma tropaie cateodata de imi vine sa o prind de nas , ieri a fost tare agitata azi vad ca e mai somnoroasa ...acum deja e ora 16 si incep sa ma resimt nu mai rezist pe scaun..
cat despre fotomodel ..e lunga dar nu si slabuta
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
A plecat lumea acasa? numai Olimp si cu mine pe baricade inca??
Olimp eu nu mai zic nimic. Face box cu mine.
Ama astazi nu a scris. O penalizam si pe ea.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
amaliaro spune:
Sunt si eu aici mai dorm mai arunc unochi pe la voi
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!