Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
Ele spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui paula_m
Olimp, acum chiar m-ai distrat, am ras si eu pe ziua de azi. Eu sunt cam de 1000 de ori mai linistita la birou decat acasa , cu un copil atomic de 2,7 ani, care nu sta o clipa, care are nevoie tot timpul de atentie Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2 |
Confirmmmm!!!!!
Acasa nu am stare..chiar daca ma agita sau nu careva.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
Cris_25 spune:
Delia, e foarte emotionant dialogul dintre frati Mi-au dat lacrimile
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica In burtica unei mame insarcinate erau doi bebelusi.Unul dintre ei ii zise celuilalt:-TU CREZI IN VIATA DE DUPA NASTERE? celalalt raspunse:-SIGUR CA DA.CEVA TREBUIE SA FIE DUPA NASTERE,DE-AIA SUNTEM AICI SA NE PREGATIM PENTRU CE VA FI. din nou primul zise:-GLUMESTI! NU ESTE VIATA DUPA NASTERE...SI CUM AR FI VIATA? al doilea:-NU STIU,DAR SIGUR ...VA FI MAI MULTA LUMINA DECAT AICI.SI POATE VOM MERGE CU PICIOARELE NOSTRE SI VOM MANCA PE GURA.... primul:-DAR E ABSURD! SA MERGEM NOI CU PICIORUSELE NOASTRE ESTE IMPOSIBIL...SI SA MANCAM PE GURA???? E RIDICOL! CORDONUL OMBILICAL ESTE CALEA NOASTRA DE A NE HRANII....ITI SPUN UN LUCRU:VIATA DUPA NASTERE SE EXCLUDE PENTRU CA,CORDONUL OMBILICAL ESTE PREA SCURT.....al doilea: -DIN CONTRA...EU CRED CA CEVA TREBUIE SA FIE,SI VA FI DIFERIT DE CEEA CE SUNTEM OBISNUITI SA AVEM AICI. primul: -DA,DAR NIMENI NU S-A MAI INTORS DE-ACOLO....NASTEREA ESTE SFARSITUL VIETII. al doilea: -EU NU STIUi,DAR SIGUR O VOM VEDEA PE MAMA SI EA VA AVEA GRIJA DE NOI.....primul: -MAMA? TU CREZI IN MAMA? SI UNDE CREZI CA SE AFLA EA ACUM? al doilea: -CUM UNDE? EA ESTE TOT CE VEZI IN JURUL NOSTRU! SI MULTUMITA EI TRAIM.FARA EA,TOATA ACEASTA LUME NU AR EXISTA! primul: - TOTUSI,EU NU CRED! NICIODATA NU AM VAZUT-O PE MAMA,DECI,LOGIC CA NU EXISTA. al doilea: -OK,DAR CATEODATA,CAND STAM IN TACERE,SIMTI CUM NE MANGAIE...SI SE AUDE CEVA...CRED CA VOCEA EI...SI CE VOCE FRUMOASA ARE...CHIAR DACA NU PERCEP PREA BINE CE ZICE EU SUNT SIGUR CA VORBESTE CU NOI.....MAMA,ESTE INGERUL NOSTRU FRATE!!!:) viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd |
SUPERB!
16 +
unidanad spune:
Bobitza frumoasa burtica ai. Creste pe zii ce trece
Eu cred ca ma bag putin la orizontala. Am stat numai prin curte cu sotul. Facem curatenia de primavara ( de fapt eu stau pe canapea si el aranjeaza curtea ). Pupici si ne auzim diseara
21+
Dana
betty200 spune:
Mocanitza, asa cum spun fetele, ai grija cateva zile, ideal primele 72 ore repaus cat mai mult, statisticile spun ca majoritatea pierderilor de sarcina dupa amnio au loc in primele 72 ore.
21+
bebitza
Delia_Rodica spune:
Si mie mi-au dat lacrimile.
Dar cand am citit ii vedem pe bebei Amaliei la o discutie intre frati, in burtica
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Pt mamicile ce vor avea fetite
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.304988429570424.67472.281630341906233&type=3
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
doxy spune:
Rodica gand la gand :)))))) si eu tot cu asta ma ocupam. Mi-am si schimbat poza la profil.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia