Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
Ele spune:
Amalia ai cumparat hainute pt bebei??
Abia astept si eu sa bantui dupa ele. Sper sa mai fiu in stare, cand ma hotarasc.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
amaliaro spune:
Elena da dar astept sa mi le aduca nu erau in magazin nu ma luat multe pt ca toti din familie vor sa ia cate ceva soacra carut+1patut complet+biberoane verisoara sotului 2 rilax cumnata sterlizator+pompa de san mama finutului 1 patut complet tanti de la magazin seturile pt patuturi prietena dentist+alta prietena(cuscrele)scoicile si atunci eu le am luat asa sa nu zic ca nu le am luat am de luat pt baie cadita +cosmetice
miine ma duc la morfofetala mi au schimbat ora 11:30
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Amalia ai un link cu pompa de san?? La Denisa am avut o porcarie, nu scoatem nimic cu toate ca eram Milka. Acuma daca vreau sa ma intorc la munca , vreau sa congelez. Si tre sa scot prodcutia cumva.
Ce frumos la tine, sa iei cate doua de fiecare? se iau doua patuturi??
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
amaliaro spune:
http://www.babytrend.ro/la-masa/pompe-de-san-electrice/?gclid=CI7J8uTx6rUCFYdd3godk2cANA
avent electrica
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
happy_ama spune:
Buna, fetelor!
Yvyana, te asteptam cu sufletul la gura!
Fetele cu gripoze, luati oscilo, paracetamoale si ce mai e permis. Nu stati sa faceti febra. Pe mine de la gat ma ia febra una doua...
Delia, absolut minunat!
Dana, Bobitza, minunate burtici!! Sincer!!
Ele, aveti mila Am fost la o conferinta toata ziua...booooriiiiiiing!
Happy_Ama 21+ si Eva
Mony08 spune:
Buna fetele
Pompa de san eu tot de la avent am,dar manuala.
yvyana te asteptam cu vesti bune.
delia ce bine ca ai scris despre ce ti-a spus doctorul tau,mai m-am linistit acum.Eu am problema cu scurgerile abundente care ma streseaza
elizadepinde ce vrei tu sa vorbesti cu noi si daca vrei sa vorbesti cu noi.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
betty200 spune:
Musai sa va impartasesc si voua schimbul de mesaje pe care l-am avut acum ceva vreme cu al meu baiat, era la cursuri la facultate:
eu: ar fi bine cand vii sa iei rosii de la Lidl, din alea de care am luat eu ca au gust bun
el: ar fi frumos si bine dar eu nu vin acasa
eu: atunci o sa ne mancam fundul (precizez: lui i-am scris varianta care incepe cu c...., eram cam iritata ca nu va cumpara)
el: tu esti cea mai norocoasa!
21+
bebitza
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Bobitza frumoasa burtica ai. Creste pe zii ce trece Eu cred ca ma bag putin la orizontala. Am stat numai prin curte cu sotul. Facem curatenia de primavara ( de fapt eu stau pe canapea si el aranjeaza curtea ). Pupici si ne auzim diseara 21+ Dana |
Am ajuns acasa si mi-am pozat si eu burtica dezbracata pt ca in haine e mai mica decat in realitate.
Mie mi-e asa drag de ea cand o vad asa marisoara
16 +