Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
olimp spune:
yvyana oh Domane ce bine ca s-a lamurit totul , si e ok bebita !
acum ce sa-i faci , banii cum vin asa se si duc, important este rezultatul ce e bine...
si multa sanatae
paula si mie mi-i se par exagerari in 5 luni sa pui 29 de kg cam greu de crezut
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Stefania felicitari pt putza
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
stefana0909 spune:
Olimp,
Nu stiu daca e acelasi lucru, dar la balonare, dr. mea mi-a recomandat carbunele medicinal sau carbocit. E iau cate o pastiluta cand simt ca imi explodeaza burtica.
15+
paula_m spune:
Yvyana, ce ma bucur!! Chiar nu stiu ce e cu unii dr...ai fi facut amnio cu ea? Chiar nu-mi explic...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
olimp spune:
stefania stiam de carbune si eu am acasa ...dar nu m-am gandit sa iau pana acum
amalia asa reactii da cortizonul ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
stefana0909 spune:
Yvyana, bine ca ai scapat, felicitari!
Amalia, astept maine si reziultatul tau!
15+
betty200 spune:
Uffff Yvyana, am rasuflat usurata ca te-ai linistit! Cat ai valorile la presiunea pe arterele uterine de a zis Iosup ca sunt mari?
21+
bebitza
Andra28 spune:
Bravo Yvyana, astea sunt vestile pe care le asteptam. Important ca bebe e bine. Nu stiu ce semnifica rezistivitatea aia de care zici, dar banuiesc ca este ceva rezolvabil,
Andra 20+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
yvyana spune:
Ama am ras de era sa scol pitica si abia am bagat-o la somn!
Nu mai tin minte care dintre voi zicea ca a schimbat recent dr si i-a spus dr nou ca n-avea cum sa aiba placenat pe col ca altfel asa ramanea si nu se ridica! E FALS! Sau braveaza sau habar n-are, eu am avut placenta pe col din S12 pana in S15 cand deja era la marginea colului, adica nu-l mai atingea si in S17 era posterioara si fundica si asa a ramas. Deci placenta se poate ridica in cateva saptamani (la mine acoperea tot colul si mergea si pe peretele anterior, teoretic ar fi fost cel mai nasol tip de placenta daca nu se ridica, era un risc ff mare de sangerare dupa S22 cand deja fatul misca tare, creste mult si preseaza zona pelvina).
Happy Mom si S22+
amaliaro spune:
YvyanaBravo bine ca te ai linistit
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota