Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
paula_m spune:
Da, e bine ca nu e puroi...oricum ma gandeam ca daca imi da antibiotic sa il cer injectabil...fac orice, numai sa nu fac candida. Dar inca ma doare, la fel de tare. Trece, asa-i?
Olimp, da, am . Mai ales dimineata cand ma trezesc...vai cat e de neplacut!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
stefana0909 spune:
Buna fetele,
Sunt disperata cu meciul asta....nu pot suporta meciurile!!!
..si, colac peste pupaza, azi la eco, dr. ne-a spus ca avem in proportie de 90% baietel!
Sper sa nu fi microbist, ca imi iau campii
Este mai mare cu 1 sapt. si 4 zile dupa masuratori, dr. m-a intrebat ce mananc de creste asa. Are 210 g. In rest totul e bine, dar am reluat injectiile cu lentogest din cauza contractiilor.
Yvyana, totul se va rezolva cu bine.
15+
happy_ama spune:
Olimp, e normal Am ras cu lacrimi pe tema asta cu o prietena care a nascut acum 2 ani La mine s-au mai potolit dar pana acum o luna erau...o problema Cel mai penibil am patit-o in mall. Eram singura si ma uitam la niste hainute intr-un magazin. M-am abtinut vreme buna pana cand am ajuns intr-un colt. Am crezut ca nu e nimeni pe o arie suficienta si...am cedat. Imediat am observat ca era o fata fix in spatele meu am zis ca intru in pamant!!!!
Happy_Ama 21+ si Eva
olimp spune:
paula trece dar mai greu decat cu pastilute in mod normal , si pe mine m-a chinuit cateva zile rau , apoi a inceput ameliorarea , acum e acceptabil , putin ma zgarie dar e pe drumul cel bun , tot ce beau imi incalzesc.
mai poti incerca propolis pe zahar si el ajuta...
da gazele astea , la mine sunt toata ziua prezente , pana ies de la servici ma umflu ca un balon apoi acasa refulez , la servici pana fug la baie imi trece...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
yvyana spune:
Burtici n-am vrut sa va tin pe jar!
Abia am culcat pruncuta si sint franta si fizic, dar mai ales psihic!
Am fost la Iosup, f OK ca om si destul de profi, nu prea mi s-a parut deloc profi cabinetul ala, adica nici nu aveau o receptie ceva, intrebai pe cele care stateau la rand care cum e programat, la ce ora, ca la coada la paine
Nu i-am zis nmk dinainte, a facut o eco morfofetala cum facea de obicei si eu deja memorasem toate valorile de la cealalta(FL, HL, cerebel etc...), eram cu ochii numai pe ecran, TN a masurat-o 2.77mm, in timpul asta glumea, ma intreba de sanatate; ulterior mi-a zis ca totul e bine si i-am spus motivul pentru care am venit, evident ca intestinele nu aveau nmk, mi-a zis de asemenea ca pliul e f OK pentru varsta asta a sarcinii! In schimb mi-a gasit rezistivitate mare pe aa uterine Hmm, valoarea e la fel ca la sarcina precedenta, cand ma bagase Pop in sperieti sa ma caut de boli imaginare si la fel cu cea masurata de astalalta care nu mi-a zis nmk legat de rezistivitate!
Deci nu inteleg ce-a avut tanti aia cu mine de m-a bagat asa in sperieti, mai ales ca am vazut acum ca masuratorile sint f f apropiate, uneori au dat aceleasi dimensiuni amandoi la aceleasi structuri!
Mi-am sunat dr si i-am zis ca am refacut morfo-fetala si e totul OK, nu mai vreau amnio si parea usurata cred ca asta mi-ar fi sugerat si ea, inteleg insa ca din moment ce tot ea mi-o recomandase pe asta nu mi-a mai zis sa fac alta! Dr astia cum sint!
Uite asa am spart eu 1000RON in 2 zile si am mai stat si stresata, nemancata, nedormita
Happy Mom si S22+
paula_m spune:
Acum citeam cum ca Kim Kardashian, care ar naste si ea prin iulie, ar fi pus pana acum 29 de kg. Mi se pare o exagerata crasa a ziaristilor americani...desi , parca si a noastra Luciu, la prima sarcina a pus extraordinar de mult.
Deci eu cu 9 kg sunt chiar mandra. De fapt sunt mandra ca in ultimele 2 sapt nu am mai pus deloc.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
olimp spune:
stefania felicitari pentru PUTA !!!! sa creasca mare si...si microbist
happy , la mine vad ca nu dau semne sa se potoleasca...si chear incerc sa nu mananc alimente care baloneaza sau fac gaze , ce as face atunci cred ca as putea fi centrala pe biogaz
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Yvyana, suuuuuper!!! lasa ca banii se fac...asta e. Mai nasol ca te-ai stresat...ma bucur mult ca esti bine!
Happy_Ama 21+ si Eva
amaliaro spune:
fetelor ce ziceti voi aici sa va zic eu cand am inceput tratamentul cu cortizon si pe gura si pe fund deci vorbim tare nu puteam iesi nicaieri decat seara tarziu pe strada la o plimbare si cum se auzea TARE ca o bomba de ragait nu ai zic intr un minut si se 50 de ori
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
happy_ama spune:
Olimp, problema mea nu este cu gazele in sine ci cu efectele lor este incredibil ce putem face noi, fiintele delicate, pe baza de hormoni dati peste cap
Happy_Ama 21+ si Eva