Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Apropo de miscat tare, pitica mea zici ca a baut redbull seara asta! Cred ca se ridica in picioare

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Paula as fi facut daca cineva imi gasea pliul nucal peste 5 mm, pentru ca am citit si pe site-uri din afara ca este totusi un risc destul de mare de Down, chiar daca se zice ca nu mai e relevant dupa S12, un pliu peste 5-6mm impune investigatii suplimentare daca vrei sa stai linistita; as fi facut FISH ca altceva nu ma interesa, vroiam sa aflu repede in maxim 2 zile si asta imi propusese si ea! Asta pentru ca ea nu stie eco morfofetala, mereu m-a trimis la altii si daca sarcina trecuta m-am dus la Pop si am regretat am zis acum sa ma duc la cine crede ea ca e OK
Oricum nu-mi lua bani pe amnio, o faceam in spital si plateam doar FISH 400RON, deci nu de bani era vb la ea, ci pur si simplu nu o putea contrazice pe madama asta a lui peste prajit ca ea nu stie/face morfo si nici nu-mi putea zice s-o repet!

Eu m-am bulversat si mai rau aseara pentru ca pe buletinul de eco scria la explicatii translucenta nucala=2.5mm si la extrasul de masuratori era o valoare de 2.2cm undeva era gresit si chiar nu intelegeam de ce mi-ar fi zis aia ca e mare daca si eu stiam ca la DT trebuie sa fie sub 3mm.

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

of Doamne cum se joaca unii doctori cu afirmatiile facute , nu se gandesc deloc la consecinte...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

22 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Citat:
citat din mesajul lui Bobitza_85

Bravooooo Steaua!!!!

16 +

Happy_Ama 21+ si Eva

l-am stresat pe Minu cu meciul asta

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Betty am IR (Indice de Rezistivitate) la uterina dreapta de 0.59 si la stanga de 0.54!

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Olimp, e normal Am ras cu lacrimi pe tema asta cu o prietena care a nascut acum 2 ani La mine s-au mai potolit dar pana acum o luna erau...o problema Cel mai penibil am patit-o in mall. Eram singura si ma uitam la niste hainute intr-un magazin. M-am abtinut vreme buna pana cand am ajuns intr-un colt. Am crezut ca nu e nimeni pe o arie suficienta si...am cedat. Imediat am observat ca era o fata fix in spatele meu am zis ca intru in pamant!!!!

Happy_Ama 21+ si Eva

16 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Burtici n-am vrut sa va tin pe jar!
Abia am culcat pruncuta si sint franta si fizic, dar mai ales psihic!

Am fost la Iosup, f OK ca om si destul de profi, nu prea mi s-a parut deloc profi cabinetul ala, adica nici nu aveau o receptie ceva, intrebai pe cele care stateau la rand care cum e programat, la ce ora, ca la coada la paine

Nu i-am zis nmk dinainte, a facut o eco morfofetala cum facea de obicei si eu deja memorasem toate valorile de la cealalta(FL, HL, cerebel etc...), eram cu ochii numai pe ecran, TN a masurat-o 2.77mm, in timpul asta glumea, ma intreba de sanatate; ulterior mi-a zis ca totul e bine si i-am spus motivul pentru care am venit, evident ca intestinele nu aveau nmk, mi-a zis de asemenea ca pliul e f OK pentru varsta asta a sarcinii! In schimb mi-a gasit rezistivitate mare pe aa uterine Hmm, valoarea e la fel ca la sarcina precedenta, cand ma bagase Pop in sperieti sa ma caut de boli imaginare si la fel cu cea masurata de astalalta care nu mi-a zis nmk legat de rezistivitate!
Deci nu inteleg ce-a avut tanti aia cu mine de m-a bagat asa in sperieti, mai ales ca am vazut acum ca masuratorile sint f f apropiate, uneori au dat aceleasi dimensiuni amandoi la aceleasi structuri!
Mi-am sunat dr si i-am zis ca am refacut morfo-fetala si e totul OK, nu mai vreau amnio si parea usurata cred ca asta mi-ar fi sugerat si ea, inteleg insa ca din moment ce tot ea mi-o recomandase pe asta nu mi-a mai zis sa fac alta! Dr astia cum sint!
Uite asa am spart eu 1000RON in 2 zile si am mai stat si stresata, nemancata, nedormita

Happy Mom si S22+

Yvy, ce ma bucur ca e totul ok!!!!!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina2401 spune:

Bravo Yvanna! ma bucur ca sunteti bine si totul e ok.

si eu mai am problemele cu gazele, mai ales ca nu sunt reglata cu constipatia...

20+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, bebelina mea a inceput sa ma zguduie dupa sfarsitul meciului! Zici ca stie! E fata lu' tati, e clar!!

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Acum citeam cum ca Kim Kardashian, care ar naste si ea prin iulie, ar fi pus pana acum 29 de kg. Mi se pare o exagerata crasa a ziaristilor americani...desi , parca si a noastra Luciu, la prima sarcina a pus extraordinar de mult.
Deci eu cu 9 kg sunt chiar mandra. De fapt sunt mandra ca in ultimele 2 sapt nu am mai pus deloc.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2

Paula, incep sa cred ca asa e...uite cum arata:
"
Si-a luat la revedere de la acest corp.

Cat de mult a luat in greutate Kim Kardashian si de ce s-a transformat sarcina in cel mai cumplit cosmar al ei #10145;
http://goo.gl/Rb1rx "

avand in vedere silueta ei...e ceva

16 +

Mergi la inceput