Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

happy eu te inteleg.Asa sunt si eu,desi tot sper sa ma schimb,sa reusesc sa ma detasez de starea asta.La mine si cand e plecat ziua cu treaba,imi este tare greu.Am crezut ca odata cu venirea copilului o sa se se schimbe lucrurile,ca o sa-mi capteze copilul toata atentia si nu o sa mai fiu asa legata de sot,dar n-am reusit.
Si acum imi este si mai greu,mai mult stau la pat,merg la lucru si in rest acasa,nu mai pot sa ies nici unde

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, multu Poate ca mamici ne mai revenim

Pe mine m-a luat Eva la niste picioare....cred ca-mi striga sa nu uit ca nu sunt singurica

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Happy, multumim la fel! Sa stii ca de ce stai mai mult impreuna de-aia te desparti mai greu. Noi si lucram impreuna, nu ne vedem doar cand facem sport. Numai ca acum face doar el si cu Dani, eu stau si cresc Eu doresc la toate fetele asa o relatie, pentru ca stiu ca daca eu sunt plecata de la birou si el imi simte lipsa.

Mergi la inceput

Hai mai Mony!! Abia ce ma incurajam si eu ca o sa ma fac puternica si indiferenta Deci nu mai am nicio sansa.... Adevarul e ca pt mine sotul e cel mai bun partener de distractie, cel mai bun prieten...si sot Avem stilul nostru tampit de caterinca, dansam si sarim prin casa, mergem la concerte in 2... Desi avem o droaie de prieteni cel mai bine ne distram impreuna...

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Irina

Trebuie sa recunosc ca nu as putea sa lucrez cu el. Am lucrat o vreme acum vreo 4 ani (asa ne-am cunoscut) dar acum parca prinde bine sa ne ducem dorul peste zi.. In plus, el joaca fotbal, eu ies cu fetele... Dar ne vedem seara acasa. Sincer, cand nu e el trebuie sa ma duc la somn abia cand pic din picioare pt ca altfel nu pot adormi sunt varza

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Pai eu dorm cu Dani, deci compensam...ne e dor dimineata.

Mergi la inceput

Irina

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy nici eu nu as putea sa lucrez impreuna cu el ..mi-a ajuns din clasa a 5 pana in a 12 cat am fost colegi de clasa ..oricum abia astept sa ies de la servici si sa ne intalnim , adevarul este ca traim in simbioza...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

22 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Olimp, ati fost colegi...ce frumos!

Fetelor, eu ma retrag. Ne pregatim de meci

O noapte usoara va doresc!
Va pup!

Mergi la inceput

Fetelor, suntem dependente, e clar!

Uitati cu ce ma distrez eu (am vazut aici pe site):

Testul verighetei:
Acest test poate prezice si daca veti avea baiat sau fata. Legati verigheta cu o ata sau un snur. Tineti ata astfel ca verigheta sa atarne in fata burticii. Leganati usor ata: daca verigheta se misca in cerc, veti avea un baiat; daca se misca in linie dreapta, veti avea o fata.
. Culmea! Mi-a iesit baiat! Poate ma duc miercuri la morfo si vad ca Eva mea s-a transformat in Eduard

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput