Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Betty, nu stiu cum rezisti Ori sunt eu maritata de prea putin timp, ori nu stiu... Dar eu ma sfarsesc de dorul lui cand pleaca Cu copii probabil ca te iei altfel... Eu cica as avea de citit pentru cursuri dar....imi vine sa ma miortai

Happy_Ama 21+ si Eva

si eu sunt 2-3 zile pe sapt fara sot si e tareee greu

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, Bobitza

Eu sunt prea sentimentala pt secolul asta... Stiu...

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Buna, burtici!
Stau de doua ore cu un dosar in fata, dar nu pot sa lucrez pentru ca m-am apucat de citit...si nu m-am lasat pana nu am recuperat TOT Foarte active mai sunteti, eu ma urnesc greu sa scriu.

Amalia, bafta maine la morfo. Sa auzim numai vesti bune!

Yvyana, te asteptam cu vesti de la Iosup. La el am facut eco la prima sarcina, acum mi s-a recomandat Vanduta si Steriu.

Delia, impresionanta povestea celor doi pui din burta. Asa suntem si noi, unii oameni, in legatura cu Raiul...cand de fapt si noi suntem mangaiati de Tatal nostru atunci cand avem nevoie, dandu-ne puterea sa trecem peste greutati.

Betty, m-a distrat teribil dialogul tau cu baiatul. Al meu e inca mic, dar bine ca stiu la ce sa ma astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

bobitza , dana am vazut burticile

eu nu cred ca as putea sta fara sot , sunt dependenta sentimental de el , noroc ca avem servicii de asa natura caci intotdeauna seara suntem impreuna , mergem ambii pe 8 si iesim pe 17 seara..

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

22 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Cum spune Paula si mie-mi place singura, cu sotul mai merge nu m-as plange si daca ar sta zi de zi acasa dar copiii vi-i imprumut cu drag daca as stii ca va alina singuratatea, mai ales fata pana trece de perioada ingrata, care dintre voi o doreste dar fara reclamatii ulterioare ca nu primesc!!!

Apropo de adolescenti: doi soti au fost intrebati de ce n-au divortat pana la urma ca erau hotarati ... ei au raspuns: din cauza copiilor, n-a fost chip sa ne intelegem in privinta custodiei lor, nici unul dintre noi n-a dorit sa o aiba ...

21+

bebitza

Mergi la inceput

betty

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

22 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Betty, la cum sunt acum cred ca ti-as culca-o pe balcon
Nu stiu, mai fetelor, eu tot sper ca odata cu bebe, cu anii etc. ma mai lasa si pe mine sentimentalismele astea ca tare ma mai framanta Ca o idee, acum 3 ani am lucrat 1 luna jumatate la Paris, detasata. Singura, fara altcineva din Romania. A fost cea mai deprimanta perioada din viata mea. Adormeam plangand in fiecare noapte. Sotul meu a venit la 2 saptamani de vineri seara pana duminica dimineata. Cand pleca simteam ca ma rup in 2... Si asa sunt mereu cand nu stiu ca ne vedem seara la culcare

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2403 spune:

Happy, eu te inteleg foarte bine, pt ca nici eu nu as suporta sa fie sotul meu plecat. De 10 ani de cand suntem casatoriti a fost plecat o singura noapte si chiar si atunci am vorbit tot timpul la telefon.

Mergi la inceput

Irina, asta da record! noi nu avem atatia ani la activ Multi inainte!

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

happy si eu te inteleg , si cum spune si Irina , si noi suntem de ani buni imptreuna dar nu imi place fara el , a fost plecat 5 zile intr-un an acum vreo 4 a fost groaznic sa nu spun ca m-am dus la mama sa nu stau singura...si nu mai spun toata ziua an dat pe mesaje si telefoane...

22 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput