Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (45)
Raspunsuri - Pagina 14
betty200 spune:
Ama, eu stiam invers: daca face un cerc este fata daca face linie e baiat si mi se pare mai intuitiv asa nu? cerc - gaurica, linie -cuculet. Eu nu cred chiar deloc dar e distractiv, mie mi-a facut testul o verisoara asta vara si mi-a iesit asa: baiat, fata, fata ha ha cand o sa-i spun vestea ... se declara Nostradamus
21+
bebitza
amaliaro spune:
Happy si la mine?
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
happy_ama spune:
Betty, e de distractie, normal. Si eu stiam invers... Am auzit insa multe cazuri de potriveala Ce mi se pare ciudat este faptul ca tii ata fara sa misti si o ia singura la "goana", din ce in ce mai tare. As vrea sa stiu fizica din spate
Happy_Ama 21+ si Eva
happy_ama spune:
Amalia, tu poti sa faci pe cate jumatate de burtica La tine cred ca o ia razna
Happy_Ama 21+ si Eva
olimp spune:
ama vizionare placuta !
si eu stiam ca si betty daca e cerc e fata si liniuta e baiat !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
happy chear la amalia se face cu doua verighete in ambele palme
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
M-am cam obisnuit cu ideea de fetita Oricum e binevenit si va fi mega iubit bebe dar deja ma gandesc la rochite
Happy_Ama 21+ si Eva
Ele spune:
Ama sa auzi aici record..sunt maritata de 17 ani (din pelinci ) si cand trebuie sa plece 1-2 zile suntem amandoi ca drogatii. Ne dam sms-uri , stam pe mess si noaptea aia numai somn nu e. Chiar daca e sa doarma in living si eu in dormitor nu putem dormi. Cand face fata febra (ca azi ) tre sa dorm cu ea si sotul separat. Dimineata ne plangem unul altuia de noaptea alba. Si noi colegi de liceu...
De verigheta stiam invers..si miscarea a fost in linie,la sarcina asta.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
happy_ama spune:
Ele, wow! Multi inainte!! Ce inseamna pelinci?
Fetelor, e de bine. Suntem indragostite
Happy_Ama 21+ si Eva