Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Eu am mancat sapt asta si urzici si spanac, mananc de toate, mai putin varza si fasole si astea pt ca ma baloneaza tare, ca asa pofta imi este de ele, dar ma simt rau dupa.

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

monicaa draga mea eu m am referit in general nu neaparat la un moment anume sau ca s ar fi intamplat azi dar mi se pare o copilarie sa te inpancientezi din orice mai ales cand ai o sarcina obtinuta natural nu vad motivul pt care te ai stresa di motive minore din cate stiu eu stresul nu face bine niciunei persoane cu atat mai mult unei gravide dar mai sunt si persoane carora le place din tantar sa faca armasar (rasfatde gravida)eu una nu m as stresa pt lucruri minore m am stresat cand m am trezit intr o hemoragie de am zis gata pana aici mi a fost pana si medicul sa speriat ....eu am dat un sfat a fost o rugaminte catre fete sa aiba mai multa grija de ele sa se bucure de sarcina acum fiecare face cum crede de cuvinta cum este mai bine pt el
Sa iti dau un exemplu cand a scris draga de sweety ce i sa intamplat aproape toate au inceput sa se uite in chiloti si orice scurgere o asociau cu lichid amiotic ...deci despre asta vorbeam

amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Va multumesc tuturor ca sunteti aproape de mine, inclusiv Happy Ama,Yvyana, Monicaa, Betty200, Unidanad, etc.
Sa dea Dumnezeu sa imi pot tine in brate viitorul copil si sa fie sanatos!

17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Da, nu stiu, dar pe undeva mi se pare fireasca atitudinea asta Amalia...nu poti nici sa zici: mie nu mi se poate intampla asa ceva!

Am intrebat-o azi pe dr despre Listeria si a insistat sa nu ma ating de tot ce inseamna branza din lapte neprocesat, lapte care nu e verificat (nepasteurizat)...etc.
Eu sincer, am mai mancat branza de la ciobanii din Sibiu, dar cred ca nu mai mananc decat din comert ca mi-e teama...
Nu mor cateva luni.

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Happy, nu prea ai vb cu noi azi...
Ce faci, esti bine?

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bobita eu mananc lactate doar din comert
In ce priveste reactia fiecaruia ii apartine eu stiu ca e bine sa fi pozitiv cu cat esti mai linistita psihic cu atat esti mai fericit eu am ales sa ma bucur deplin de aceste momente unice si mult dorite in viata mea

amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisza13 spune:

Buna sunt elisza,UM am avut-o in 4-10-2012,DPN 11 iulie 2013,viitoare mamica de fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Pe mine nimic nu ma deranjeaza mai tare decat asta cu mancarea...v-ati intrebat dr ce puteti manca si ce nu? Aveti incredere in dr? Dati-o inainte, atunci. Daca nu v-a atras atentai asupra niciunui aliment, atunci se poate manca orice.
Mie dr meu mi-a spus ca nu e nevoie sa ma abtin de la absolut nimic, daca imi pastrez stilul de viata si timp de 35 de ani nu am luat nici o boala de genul, sunt slabe sansele sa iau si de acum inainte.

Eu m-am saturat de intrebarea asta, din cauza copilului...pe bune, daca e sa te iei dupa toate informatiile aparute, copilul tb sa traiasca numai cu aer, dar nici ala nu e chiar sanatos. Sa nu le dam din magazine, ca sunt E-uri si modificate genetic, doar de la tara...culmea, cand esti gravida nu ai voie sa mananci nimic de la tara, doar din magazine...la un moment dat eram atat de satula de informatiile astea tampite cu care eram bombardata din toata partile, ca nu am mai citit nimic...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Bobitza, eu acum am intrat..am facut un accident. Multumesc lui Dumnezeu ca nu a fost grav. A fost vina mea. Am schimbat banda dar chiar nu am vazut masina. Noroc ca viteza era fff mica. Ma rog...maine trebuie sa umblu pe la constatari. Asa tare m-am zapacit ca nici nr masinii respective nu l-am retinut Acum am o durere de cap de simt ca plesneste dar bine ca a fost doar atat...sunt o ametita

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Amalia multumesc.
Exact la asta ma refeream. Nu cred ca face rau faptul ca mananc o data la luna dar unele fete vb de parca e tragedie . O sa intreb si doc desi nu cred ca imi va da alt raspuns.

21+
Dana

Mergi la inceput