Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
amaliaro spune:
Happy bine ca esti bine restul nu conteaza fiarele se fac
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
happy_ama spune:
Asa e, Amalia Masina mea e mai mult murdara de vopsea iar cealalta are o zgarietura superficiala. Singura mea grijae ca am stresat piticuta
Happy_Ama 21+ si Eva
doxy spune:
Si eu ma intrebam oare ce mananca fetele alea tinere si sanatoase tun, de la tara, ca n-au saracele acces la internet si nu se pot informa?
S'apoi ce-am ajuns domle sa ne ferim de produse naturale, bio, mai ales daca avem surse sigure si sa preferam toate prostiile din magazin, pline de e-uri si alte balarii, cine stie cat de sanatoase sunt alea pentru noi si pentru bebe? Mai ales cand nu avem restrictii de acest gen...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
Mony08 spune:
Eu sunt de acord cu epidurala ,dar ma deranjeaza ca nu fac nici un control inainte de anestezie.De exemplu eu cand am facut epidurala nu stiam ca am malformatie la inima.Si am mai avut inainte si o anestezie generala,la ceclaj,si tot la fel fara sa stie nimic.
N-am stiut ca e contraindicat la tensiunea mica,eu am 90 cu 60 de obicei.
Bobitza ma bucur sa aud ca esti bine
Anca felicitari pt cuculet.
Sweety multa putere sa-ti dea Dumnezeu
In legatura cu mancarea,incerc sa ma feresc doar de ce baloneaza,in rest mananc orice. De exemplu mie imi place mult branza feta. Iau lapte de la tarani,il fierb cand mi-l aduce si beau. Daca e sa mi se intample ceva ,se intampla si daca stau in glob de sticla.Dumnezeu decide ce va fi si cum va fi,eu ma las in mainile lui.
N-am auzit niciodata de testele alea de care zicea graphi
Va
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
unidanad spune:
Paula ai dreptate nu am ce sa zic . Ma ia disperarea cateodata cand vad atatea nebunii. Si sincer acum 9 luni stai si mananci numai "bio" si cand iese bebe? Cand incepe el sa pape ce faci? Il inveti numai pe mancare "bio". Eu discutia asta am avut-o cu sotu si am inteles ca are dreptate.
21+
Dana
Mony08 spune:
Fetele eu sunt in urma cu subiectele ca eu scriu in functie de ce citesc,si am avut de citit pe ziua de azi
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
Bobitza_85 spune:
Happy stai linistita, incearca sa nu te mai gandesti...
Ma bucur mult ca esti bine!!! parca simteam ca e ceva ciudat... Tu scriai mereu si azi a fost o pauza...
16 +
happy_ama spune:
Fetelor, la capitolul mancare eu nu m-am ferit pana acum decat de produse crude. Desi am mancat salata Caesar din ras cu sos care cred ca e cu ou crud... In rest, de la tarani nu am de unde, ca as lua. Am avut 5 pui luati de la cineva de langa Bucuresti, crescuti cu tarate. Dar nu mi-am pus problema ca nu sunt verificati...oricum au ajuns ciorbita...
Happy_Ama 21+ si Eva
unidanad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elisza13 Buna sunt elisza,UM am avut-o in 4-10-2012,DPN 11 iulie 2013,viitoare mamica de fetita |
Bine ai venit si sarcina usoara Scrie repede 10 mesaje sa nu mai fii moderata
21+
Dana