Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 7
Delia_Rodica spune:
Monicaa ma bucur ca se aranjeaza lucrurile si la tine, de acum vei avea mai multa energie
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
Imi zicea o tipa zilele trecute: ( e gravi in 11 sapt)
ma trimite mami numai in locuri frumoase, ascult numai muzica ce ma relaxeaza, nu ma enervez, sunt 100% zen sa iasa un bebe frumos...in fine, ziceai ca e de pe alta planeta...
Iar eu, ma stresez din orice nimic, sufar pt problemele oricui ca si cand sunt ale mele, ma supar din orice bazaconie, imi fac 1000000000 de griji din cea mai mica durere de burtica si tot asa....parca sunt nebuna! Ma gandeam..oare copilul meu cum iese ?! asta apropos de cea care se" plimba numai in locuri frumoase..."
Cert este ca trebuie sa fiu mai pozitiva, mai optimista, mai increzatoare in mana lui Dumnezeu....
Am uitat sa va zic ca azi cand am venit de la dr am trecut pe la biserica.
Am aprins 2 lumanari, una la vii si una la morti m-am rugat pt pruncul si familia mea si am venit asa cu o pace in suflet....
Cred ca trebuie sa fac asta mai des!
16 +
Delia_Rodica spune:
Bobitza e bine sa apelam la lucruri care ne linistesc: biserica, citit, plimbari, gatit etc fiecare-si gaseste linistea in ceva.
unidanad spune:
Hello fetele!!!
Sweety iubita iti doresc multa putere sa treci peste aceasta pierdere si sa vii repede cu vesti bune.
Delia_T asa cum a spus si Alexandra te poti duce dimineata la Ilfov si ceri o eco. Si eu am auit de dr Tariq ca e cel mai bun. Sora mea ar vrea sa se duca la el dar a spus ca ea nu prea intelege ce spune .
In legatura cu epidurala eu habar nu aveam ca sunt atatea "problemute". Eu as vrea natural si sa fac epidurala. Oricum doc decide.
21+
Dana
Mony08 spune:
olimp si mie la prima sarcina nu mi-au curs sanii deloc si dupa ce am nascut am avut f mult lapte.
doxy si eu la epidurala am avut reactii adverse,m-au apucat frisoanele,imi era f frig si tremuram toata. De impins,am simtit si am putut sa imping,pentru ca la nastere naturala,face cate o doza mica de epidurala ca sa-i treaca efectul pana te dilati,cel putin asa a fost la mine,am simtit si cand m-o cusut
Ametita/obosita poti sa te simti si de la travaliu,nu-ti trebuie neaparat anestezie.Anestezia de obicei este tocmai pentru ati permite sa te odihnesti putin,pentru a avea cateva clipe de respiro inainte de nastere.
Diana ai explicat f bine cu epidurala.
Delia de abia astept sa vi cu vesti de la noul doctor.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 21+
puiut
Bobitza_85 spune:
si ca sa va arat ca sunt proactiva si incerc sa fiu mai optimista
http://www.qbebe.ro/sarcina/despre_sarcina/cele_mai_bune_melodii_in_timpul_sarcinii!_relaxare_pentru_tine_si_bebe!
16 +
monicaa spune:
Nu va suparati pe mine..cred ca sunt mai tufa si nu reusesc sa "citesc" asa usor adevaratele sentimente din ce scrie cineva.
Dar pe cuvand daca in ultimele pagini am simtit escalare de situatie, panica excesiva etc.
Ce spune Amalia si au spus si alte fete e perfect adevarat. Trebuie sa multumim lui Dumnezeu ca suntem bine sanatoase si avem un prunc in burta.
Dar acum daca una alta din noi isi face griji, chit ca sunt nimicuri, inseamna direct panica? Sau ipohondrism? Normal ca e mult mai bine sa fim linistite si optimiste si relaxate. Dar daca se intampla din cand in cand sa ne ingrijoram nu e capat de tara. important e sa reusim sa iesim relativ repede din asemenea stari.Plus ca eu vad forumul asta tocmai bun si ptr a discuta "nimicuri" si de a impartasi fiecare junghi si fiecare mica durere. Cel putin asa vad eu lucrurile. Sorry...cum spuneam...comentatriu meu se datoreaza faptului ca nu am prins "faza" mai devreme...adica cine ce s-a panicat etc.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 16 +
unidanad spune:
Fetele eu una nu mai inteleg nmk. Peste tot vad numai articole care ne interic o groaza de alimente. Deci sunt asa: spanac, mazare, paine prajita, sfecla rosie paste, icre, crenvusti, pateu. Eu una ma gandesc asa: de ce nu am voie daca mananc o data pe luna de ex??? Astazi mi sa facut pofta de spanac si am luat sa fac cand surpriza mi-a zis o fata ca nu avem voie ca are nush ce substanta. Voi ce spuneti este vreo problema avand in vedere ca nu am mancat niciodata in sarcina??? este vreo problema daca mancam o data pe luna????
21+
Dana
Delia_Rodica spune:
Unidanda poate prietena ta s-a referit la spanacul din comert, care este crescut fortat si absoarbe multe din subst de fortare a cresterii.
amaliaro spune:
Dana ia puiule si papa eu am intrebat medicul avand in vedere mutatiile si trombofilia si mi a zis in felul urmator ca atata timp cat nu fac abuz si mananc cu moderatie pot manca singurul lucru pe care mi a zis sa am grija si prea ar fi deacord cu produsele crude atat acum tu faci cum crezi intreaba medicul tau dar daca te gandesti ca tu ai o sarcina naturala esti tanara si cu majoritatea femeilor mananca normal .... pofta buna
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota