Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Eu incep sa revin la viata. O fi de la magneziu sau de la plimbarile prelungite, nu stiu dar ma simt mai bine. Ieri am coborat din tren in camp si am luat-o pe jos vre-o 3-4 km. A fost asa frumos! Soare, miros de iarba proaspata, liniste...eeee...balsam la suflet! Dupa care am ajuns acasa fomista si am bagat un castron enorm de mucinici cu scortisoara si nuca. Mucinicii sunt adusi special de parintii unor prieteni care sunt acum in vizita aici...am terorizat toata familia ca eu mor de pofta sa-mi trimita. Am facut in alti ani acasa dar acum imi era prea lene.

Tot ieri am avut ultima runda de negocieri cu seful si apoi cu resursele umana si mi s-a aprobat planul de bataie ptr concediul de copil. O sa iau 2 ani dar ma intorc dupa 5 luni pana la 1 an pe post de consultant cu 2 zile pe saptamana flexibile (cand e nevoie si de preferat pana in ora 15:00). De la 1 an la 2 ani o sa merg doar 4 zile cu program de 6 ore iar flexibil dar cat se poate pana la 15:00. Asa e perfect ca va fi si primul an de scoala ptr Clara si programul dupa scoala merge doar pana la 16:00.
In primul an va fi o scadere de venit considerabila dar impac si capra si varza adica si bebele si jobul ca asa nu pierd mare lucru din projectele strategice.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Anca felicitari pentru putza!

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Amalia, Delia
tot cu voi ma linistesc, fetelor!!

Bobitza, mi s-a aprins un beculet, am o prietena care e prietena cu Tarig si am si nr lui de tel de cand voiam sa merg la o eco inainte de sarcina Ce varza sunt!!!

18+ , mami de Mircea

Suuuper!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Anca, traiasca Ilincutul!, vezi ca este o fata intre noi care are un medic ce stie "matrasi" putzele, schimba sexul dupa dorinta, poate te rezolva el cu "Ilincuta".

21+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Amalia si eu am patit la stranut, e ceva firesc pe sarcina

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Dragele mele as dori sa va rog ceva nu vreau sa ma dau vai doamne mama eroina multe dintre voi stiti cum am optinut sarcina asta cat a costat nu mai vorbesc....va rog din suflet nu mai cautati problemeacolo unde nu sunt nu va stresati fara un motiv serios multumiti bunuluiDumnezeu pt darul frumos si divin pe care vi la facut intr un mod atat de firesc si natural(exceptie fetele cu fiv)pai ce ar trebui sa fac ma bubulinelor eu ? la 38 fiv
cu ovocite donate datoare la banca la fiecare secunda sa ma sui pe pereti de frica ?hai fiti fete curajoase da?

si daca v am suparat cu acest mesaj va rog sa ma iertati dar imi pasa de voi si nu imi place sa va vad stresate

amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Dragele mele as dori sa va rog ceva nu vreau sa ma dau vai doamne mama eroina multe dintre voi stiti cum am optinut sarcina asta cat a costat nu mai vorbesc....va rog din suflet nu mai cautati problemeacolo unde nu sunt nu va stresati fara un motiv serios multumiti bunuluiDumnezeu pt darul frumos si divin pe care vi la facut intr un mod atat de firesc si natural(exceptie fetele cu fiv)pai ce ar trebui sa fac ma bubulinelor eu ? la 38 fiv
cu ovocite donate datoare la banca la fiecare secunda sa ma sui pe pereti de frica ?hai fiti fete curajoase da?

si daca v am suparat cu acest mesaj va rog sa ma iertati dar imi pasa de voi si nu imi place sa va vad stresate

amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Offf, Amalia, cata dreptate ai!
Dar e ceva ce nu pot controla...eu sunt la prima sarcina si imi doresc copilasul asta enooorm.Nu stiu de ce dar ma panichez din orice...stiu ca nu e bine, iar eu nu eram asa, dar uite ca se intampla.
Mie personal, imi face bine cate o mustrare de acest gen...sa ma mai trezesc

Stiu ca trebuie sa fim optimiste dar fac ce fac si ma gandesc:"daca simt asta si nu e bine...oare sa merg la eco, sa sun dr?!" cred ca sunt paranoia....

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Corect Amalia, mare adevar grait-a gura ta, cateodata ne ia delirul sau chiar delirul in grup si nu-i foarte sanatos, musai sa intervina cineva din cand in cand sa ne deschida ochii.

Bobitza stai calma ca si eu trec prin panici din astea si-s ditamai femeie batrana ... sunt ingrijorari fara obiect care ne fac mai mult rau desi apar tocmai din dorinta de a tine totul sub control si a face totul sa fie bine. Cand trecem un anumit prag cu ingrijorarea "binele" asta nu mai este bine, in doza mica ingrijorarile sunt benefice ca te tin in alerta pentru orice apare dar cand doza este exagerata intr-adevar devin nocive.

21+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bobitza parerea mea este ca trebuie sa ai o relatie speciala cu medicul tau caci doar el te poate ajuta in asemenea momente de panica eucu al meu ne intelegem din priviri de multe ori daca il sun eu pt alte persoane (ajut ceva fete cu traduceri )ma intreaba elcum sunt ce fac ma felicita pt saptamani stie pe derost cate saptamani am ma stie dupa numele mic si pt mine asta este important ca sa ma simnt in siguranta

amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Amalia are dreptate.

Eu nu ma prea las dusa de valul fricii, sunt mai optimista si pt ca totul mi s-a intamplat cand si cum am vrut. Recunosc ca la sangerari am fost terminata , dar m-am certat cu mine si mi-am zis ca asta a trecut, e nimic pe langa alte cazuri si sunt recunoscatoare ca per total imi merge bine, bine. Cand am vrut sa raman insarcinata, am ramas, in noaptea cu pricina, suntem bine, ce pot cere mai mult.

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Mergi la inceput