Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
Delia_Rodica spune:
Delia sunt de acord cu Amalia, chiar daca face tumbe la eco, nu e musai sa-l simti. Eu nu-l simt cu zilele uneori, dar nu m-am gandit ca e ceva cu el. Tot zic ca inca e mica sarcina. Stii cand I'll simt bine, cand mananc bine de ajung ca un balon si ma intind pe spate, cred ca atunci e ridicat de mancare.
Eu Il mai simt intr-un fel, vorbeau fetele zilele astea, se confunda bebe cu contractia. Ai luat in considerare ca poate inca nu stii exact cand e el?
Stai linistita
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
happy_ama spune:
Sweety, iti multumim pentru efortul de a ne povesti si suntem cu sufletul langa tine! Doamne Doamne sa iti implineasca dorinta in cel mai scurt timp posibil!
Anca, felicitari pentru cuc! Baieteii ne-au cotropit!
Happy_Ama 21+ si Eva
yvyana spune:
Sweety nu ma pricep la incurajari deloc, dar iti trimit multeee imbratisari si ganduri bune!
Happy Mom si S22+
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Anca, felicitari pentru cuc! Baieteii ne-au cotropit! Happy_Ama 21+ si Eva |
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
monicaa spune:
Sweety sa dea Dumnezeu ca iti vezi indeplinita dorinta cat de repede! Numai bine si ai grija de tine.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) si 16 +
delia_timpau spune:
Amalia, Delia
tot cu voi ma linistesc, fetelor!!
Bobitza, mi s-a aprins un beculet, am o prietena care e prietena cu Tarig si am si nr lui de tel de cand voiam sa merg la o eco inainte de sarcina Ce varza sunt!!!
18+ , mami de Mircea
amaliaro spune:
Fetelor sa va zic ce am patit azi m am imbracat sa merg la cumparaturi si cand ies din bloc stranutsi nu a fost chip sa mai tin si am facut pe mine noroc ca doar iesisem din bloc si m am intors inapoi
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
betty200 spune:
Amalia, multumesc ca ai scris, deci mai sunt bebei cuminti ca si domnisoara mea, eu tot asa o simt placut si finut, niciodata nu m-a incomodat cand a miscat.
Sweety Doamne ajuta, o sa vezi ca dupa ce va elucida problema iti vei da seama ca totul a fost inspre bine, lucrurile se aranjeaza, natura le aranjeaza incat sa fie mai bine, eu de fiecare data ma rog sa se intample toate in asa fel incat finalul sa fie bun chiar daca am de trecut prin greutati, socuri, stari neplacute. Inainte cu 2 luni de a ramane insarcinata, am pierdut si eu o alta sarcina in primele saptamani, a fost dureros si ma tot intebam de ce pentru ca am asteptat-o demult, apoi am incercat sa ma consolez ca natura a ales ce-a fost mai bine si m-am bucurat ca am reusit sa raman insarcinata deci aveam sanse sa se intample asta si in continuare, lucru care s-a si intamplat desi am o deja o varsta ... iar AMH-ul destul de mic 0,87 in conditiile in care intervalul de fertilitate este intre 1-8 ...
Edit: Amalia am patit si eu odata cand am avut un acces de tuse m-am umplut de glorie umeda-n chiloti.
21+
bebitza
Ele spune:
Amalia se poate intampla. Deci nu tre sa te miri. Bine ca erai in scara blocului.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amaliaro Fetelor sa va zic ce am patit azi m am imbracat sa merg la cumparaturi si cand ies din bloc stranutsi nu a fost chip sa mai tin si am facut pe mine noroc ca doar iesisem din bloc si m am intors inapoi amalia tsakoniati 22+ DOAMNE ITI MULTUMESC! FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota |
Vai de cate ori nu am patit si eu asa!!
Anca, sa fie sanatos Ilicuntul tau...dar poate ii cade puta pana la urm ecografie.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2