Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
Delia_Rodica spune:
Delia eu cred ca nu e cazul sa-ti faci griji, e totusi repede sa-l simti, este timp. Sunt copii mai ''lenesi'' care nu au asa activitate, asta nu inseamna neaparat ceva rau, sunt doar cuminti
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
Sweety, Dumnezeu sa te aiba in paza!
Pe mine m-a coplesit povestea ta...iti doresc din tot sufletul sa treci peste si sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume!
16 +
delia_timpau spune:
Bobitza, felicitari!!
As vrea sa merg si eu la Sp Judetean Ilfov la o consultatie, ca e aproape de casa, dar am mai fost odata la urgenta si s-au uitat urat la mine, ca nu eram luata in evidenta la niciun medic de la ei :(
18+ , mami de Mircea
Sweety4u spune:
Amalia, Delia, Betty, va imbratisez!
Paula, fizic sunt bine. Cu sufletul este mai greu pana se reface. Pot fi mai multe motive... ii vor face analize fatului si sper ca voi avea un raspuns mai exact in maxim o luna
17
delia_timpau spune:
Da Delia, dar la toate eco era foarte activ si facea tumbe pe-acolo..nu mi s-a parut lenes, de-aia sunt ingrijorata :(
18+ , mami de Mircea
Sweety4u spune:
Bobitza, multumesc! Fii increzatoare, eu sunt o exceptie... Sarcina usoara si la termen!
17
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sweety4u Bobitza, multumesc! Fii increzatoare, eu sunt o exceptie... Sarcina usoara si la termen! 17 |
Multumesc iubita!
16 +
amaliaro spune:
Delia draga mea eu am 22 sesapt si 2bb si nu ii simt in fiecare zi si cand ii simnt ii simnt asa finut depinde de copil nu suntem toate la fel nu iti face ganduri rele fara sa existe motive te rog bucurate de sarcina si fi fericita
amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia_timpau Bobitza, felicitari!! As vrea sa merg si eu la Sp Judetean Ilfov la o consultatie, ca e aproape de casa, dar am mai fost odata la urgenta si s-au uitat urat la mine, ca nu eram luata in evidenta la niciun medic de la ei :( 18+ , mami de Mircea |
Delia, eu zic sa mergi intr-o dimineata si sa te duci la eco. Stai acolo si o astepti pe dr Dragu. Cand iti vine randul, intri la ea. Sau la alt dr, la cine vrei tu...ea e cam ocupata si grabita (dar cica si buna), dar un dr ca Tarig (e mulatru) sigur te-ar primi frumos.
Daca te pot ajuta cu ceva, anunta-ma!
PS: Unii mai merg cu o cafea si i-o dau dnei de la receptie si o roaga sa le faca intrare la un dr bun...si sunt taaare receptive la stimuli de acest gen ...am auzit si eu
16 +