Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
elisza13 spune:
da, vad ca anul asta se vor naste mai multi baietei si tati vreia baietel dar doamne doamne ne-a dat o fetita si eu sunt foarte bucuroasa
unidanad spune:
Buna dimineata!!
Yvyana iubita sunt convinsa ca totul este in regula mai ales din ce au scris fetele se pare ca dupa 13 saptamani nu are nici o relevanta. Daca pentru linistea ta trebuie sa faci amnio mai bine o faci desi eu personal as cere parerea si altui medic sa nu fac amnio degeaba. (mai ales ca toate pana acum ti-au iesit fara risc)
Elisza scrie despre ce vrei u ideea este ca, daca nu esti in timp real poate unele fete nu se mai uita in urma si risti sa nu vada nimeni mesajele tale
21+
Dana
Ele spune:
Buna dimineata!!
Aseara m-am culcat la 9 si vad lungi dezbateri.
Si mie la morfo mi-a masurat translucenta. Este 3.6. Pt 20 sapt e ok, tre sa fie mai mica de 6. Asa mi-a zis si medicul si am gasit informatia si pe net.
Legat de cariotip, tot cel care mi-a facut recoltarea mi-a explicat ca: testul Fish arata mutatia cromozomilor in intregime, dar acestia pot avea si mutatii de jumatati sau sferturi care dau diferite boli/malfomartii.
Yvyana iti inteleg starea de aseara..am trecut si eu prin asta. Ziua cand mi-a zis sa fac amnio, a fost singura din sarcina cand am plans..de ciuda..ca tre sa o fac. Dupa m-am calmat si am zis sa scap mai repede. Parerea mea ca nici un ecografist nu o sa iti garanteze sanatatea lui bb mai mult decat o face amniocenteza.
Recomand sa o faci , sa scapi de griji. E doar parerea mea (ca ma stiu ce fel sunt eu si foarte greu ma linistesc daca apare o problema), dar totul ramane la latitudinea ta.
Ai grija , calmeaza-te si totul o sa fie bine.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
unidanad spune:
Fetele ce parere aveti as vrea sa cumpar sa stea pana la 3 luni
21+
Dana
Edit: http://patutbebe.ro/shop/cosuri-rachita/cos-bebe-din-rachita-2/
Ele spune:
Dana foarte dragut cosul. Si la mine in casa ar da tare bine. :)
Dar cand incepe sa foiasca nu prezinta siguranta. Deci cum ai zis , 3 luni . Dupa alta investitie.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
paula_m spune:
Neata
Dana, nici eu nu as investi in asa ceva...dar na, am mai bagat eu bani in lucruri inutile . Eu am folosit mult landoul si in casa, pe post de asa ceva, dar 95% din timp, Raul a dormit in patut.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
unidanad spune:
Ele pur si simplu m-am indragostit de el . Pana la 3 luni pt ca apoi nu cred ca mai are loc in el . Eu as vrea sa cumpar cosulet pt ca patut de care vreau eu sa iau nu incape la noi in camera( patut transformabil) si oricum dupa 3 luni vreau sa stea in camera lui. Nu vreau sa se obisnuiasca cu noi in camera.
Am pus si eu o poza cu burtica. Astazi ii voi spune sotului sa imi faca o poza intreaga
21+
Dana