Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
diana_popa27 spune:
Sigur e aia ?
Ca la mine nu gasesc decat NF (banuiesc ca e nucal fold) si e mulllt mai mare e 4,11
Si din cate ma uit eu pe net asa ...aiurea poate sa fie pana la 5-6 pt 22 sapt.
" The nuchal fold or nuchal skin is generally meausred between 15-22 weeks and less than 6mm (some use 5mm) is considered normal."
22+
viitoare mamica de Medeea
yvyana spune:
Da, Betty, am inteles, e cea mai frecventa mutatie cum spui, aici vad ca e 200RON si dureaza 7-10 zile!
Acum cu mersul la altcineva, am fost la pice la unul din cei mai breji si v-am mai spus cum m-a panicat si ala, ca are retard de crestere, ca e rezistivitatea pe aa uterine prea mare [alcoo]
Chiar nu stiu la cine sa merg pentru o a doua opinie, sa fie avizat cat de cat ca si acum tot pe recomandari am mers si uite
Happy Mom si S22+
diana_popa27 spune:
Clar tre sa mergi la Un ecografist bun!!!
Nu ginecolog bun ..ecografist bun. Sa stie la ce se uita ca poate te incurcam mai mult noi. Linistste-te si inceraca sa nu te panichezi sa ii faci rau lui BB . Eu zic ca sigur s-a impiedicat aia in citit.
22+
yvyana spune:
Diana ala este, nucal fold si am vazut si eu ca poate fi de 5-6 mm, iar la chestia cu aspectul intestinelor nu stiu ce sa cred!
Cele care ati facut in Bucuresti morfo-fetala unde ati mers???
Happy Mom si S22+
diana_popa27 spune:
Acum m-am uitat si pe prima morfo si NF e 4,3 deci e mult mai mare ca la tine si amandoi mi-au spus ca sunt perfecte masuratorile . Fara sa bajbaine niciunul . Al doilea e cel mai bun ecografist din Arad si dupa cum va pov m-a si recunoscut pe masa asa ca a discutat f deschis si mi-a rasp la toate intrebarile..deci mi-ar fi zis daca era vreo suspiciune si primul era dr care ma supravegheaza si era f f multumit. Eu zic ca poate e slaba doctorita la citit ecografiile si sa te mai interesezi.
22+
Bobitza_85 spune:
YVYANA, TE PUP IUBITA!
Nu te agita, o sa vezi ca totul este bine.
Am experienta unor analize eronate si te sfatuiesc sa repeti morfo inainte de a trece la alte proceduri.
Asculta-ti inima si sunt sigura ca acolo vei gasi linistea de care ai nevoie! Poate mergi la o bisericuta si te rogi pt bebelusul tau, pe mine asta ma ajuta mereu.
16 +
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yvyana Diana ala este, nucal fold si am vazut si eu ca poate fi de 5-6 mm, iar la chestia cu aspectul intestinelor nu stiu ce sa cred! Cele care ati facut in Bucuresti morfo-fetala unde ati mers??? Happy Mom si S22+ |
Eu merg la Steriu Mihaela de la Medlife Grivita.
Mi-au recomandat-o doctora si cateva cunostinte.
16 +
yvyana spune:
Off, fetelor, m-am stresat aiurea!
Nu stiu cum dau eu numai peste dr aia care-mi gasesc mereu cate ceva la morfo!
Maine ma interesez sa o repet la altcineva si apoi ma decid!
NB!
Happy Mom si S22+