Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
Ele spune:
Dana nu m-ar deranja sa primesc unul cadou.
Si dormitorul nostru e mic, dar scot ceva dulapuri si comode ca sa bag patutul.
Am vazut burtica!!! frumoasa!! Ce imi place ca la voi chiar se vede. La mine inca ai putea crede ca am un colac de grasime pe burta.
Paula cum te mai simti?
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
unidanad spune:
Paula stiu ca este doar o "fitza" sa zic asa. Si sotul zicea la fel. Si eu ma gandeam la landou avand in vedere ca o sa cumparam carucior 3 in 1 dar pur si simplu mi sa pus pata pe el . Oricum pana acum m-am gandit si razgandit la multe pt bebe. Oricum pe 20 avem programare la morfo iar dupa incet si sigur ne apucam de camera. Vreau ca pana in iunie la sf sa fie gata si asa repede trece timpul. Chiar si cu carucioru cand la pus Ele (parca) pe acela la 600 lei ma incanta ideea pt ca are maner reversibil dar inca nu m-am hotarat ma mai gandesc cred ca i le-as cumpara pe toate
21+
Dana
Ele spune:
Cred ca Betty a pus carutul la 600 ron. Mie mi le-a adus mama din strainataturi. Nu ma intereseaza subiectul.
Cand ma apropii vreau doar hainute. Si sper sa nu iau ca la Denisa, fara numar. Multe le-am dat nefolosite.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
unidanad spune:
Ele eu nu prea am ce sa scot . Este camera f mare de 19mp dar am aranjat-o in asa fel incat nu am ce sa scot. Numai patul are 2 / 2,20 . Comoda mea de machiaj as putea sa o scot desi este micuta si nu ar incapea nici jum de patut poate doar cosuletul
21+
Dana
betty200 spune:
Buna dimineata!
Uni, mi-ai facut si mie pofta cu cosuletul, eu ma gandeam sa iau o lenjerie ca cea de cosulet si sa o pun peste landoul de carucuior, m-am uitat pe site-ul tau dat nu aveau separat asa ceva.
Pe verde e mortala lenjeria ... in dormitor am un perete verde si dulapul mare din pal tot verde.
Si eu am de facut modificari in dormitor, trebuie sa refac biroul care-i pe colt, mare, transformandu-l in unul mic iar partea taiata o transform in noptiera de infasat ca ramane la dimensiunea ideala pt asta.
21+
bebitza
unidanad spune:
Ele si burtica ta va creste ms mie imi mai spun prietenele ca e prea mare este????
Esti o fericita pt ca ai si de la fetita deci nu trebuie sa mai cumperi asa multe Eu nu am de unde mai ales ca noi suntem primii care facem bebe... Noi o sa dam mai departe hainute si alte pt bebe
21+
Dana
yvyana spune:
'Neatza, burtici!
Va dati seama ca toata noaptea m-am perpelit, am vista numai tampenii
Azi merg la o noua morfofetala la Iosup sa vedem cum o fi si asta, ce mai gaseste in neregula; vroiam la Albu, dar e ocupat pana peste cap luna asta si la Herghelegiu stiu ca trebuie sa faci programare pentru morfofetala din S22 inainte de a ramane insarcinata, iar de Pop nici nu vreau sa mai aud
Pe unde am intrebat culmea e ca mi l-au recomandat tot pe Pop, dar eu v-am zis ce am patit cu el la fata: am plecat de acolo plangand, mi-a zis atunci ca are retartd de crestere fatul si sa ma caut de trombofilii si alte minunatii pe la hematologie, mi-a zis ca rezistivitatea pe aa uterine e prea mare (culmea ca acum la sarcina asta e mai mare ca atunci si asta nu mi-a zis nimic!!!) si ca am si 2 hematoame placentare
Happy Mom si S22+
paula_m spune:
Dana, eu am ramas socata in primele 3 luni cand am facut calculul si mi-am dat seama cati bani am stricat pe un omulet de 4 kg. Si peste 50% din ce am luam, acum nu le-as mai lua nici moarta, ca sunt inutile si ma descurcam la fel de bine si fara. Si banii respectivi ii puteam folosi mult mai bine. Dar si eu am invatat asta pe pielea si banii mei
Elena, in viata mea nu m-a durut gatul in halul asta... efectiv , azi noapte m-am trezit de durere de gat. De azi incerc cu homeovax, sa vad daca are vreun efect, la dr de fam nu am duc ca imi da antibiotic
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2
unidanad spune:
Betty nu am gasit pe nici un site lenjerie pt cosulet dar o sa caut sau chiar o sa ii intreb pe cei de pe site. Ma gandeam eu acum pey cand vreau sa schimb lenjeria sa o spal ce fac Inca sunt in dubii
21+
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elisza13 sa scriu 10 mesaje dar despre ce??????????????? |
despre orice. vorbeste cu noi numai sa treci de moderare.
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd