Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Diana la odisee sapt. 21 scrie asa:
Bebelusul castiga in mod constant mai mult ingreutate - are in jur de 380 grame si este lung de aproape 27 de centimetri.
Deci sunteti in grafic.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Hello burtici,

Revin si eu dupa un we prelungit (am avut si luni concediu). am fost la parintii mei ca sa ducem micul catelus la curte si ne-am ocupat de acomodarea lui..impropriu spus acomodare, ca de cand a intrat pe poarta, ziceai ca acolo s-a nascut s-a bucurat foarte mult de curte, de flori si de soare

olimp, te inteleg perfect.. v-am zis cat m-am jelit in ian cand si catelul meu de la curte a patit acelasi lucru..a fost calcat de masina dar ne-am luat inima in dinti si am adoptat un altul, desi la inceput ziceam ca nu ne mai trebuie..

dana, sper din tot sufletul sa isi revina cat mai repede catelul tau!

frumoase burtici am admirat in poze :)
felicitari fetelor care si-au colorat carucioarele si au venit cu vesti bune de la eco!! olimp, 600g!! felicitari!!!

Oxana, ce minunatie de baiat ai!! e scump foc :)

Ama, si mie imi amortesc mainile si picioarele. Stai linistita, e ceva normal, e din cauza circulatiei.

De tigari ce sa zic, eu m-am lasat acum vreo 4 ani cred, si intr-adevar am intrat in sevraj vreo 3 sapt, dar important e ca trece si ca pana acum nu am mai avut intentia de a ma reapuca. Mai visez uneori ca fumez, dar vad ca ma deranjeaa fumul.. Eu m-am lasat cu tigarile din plante care se gasesc la farmacie. Cred ca pe alea le puteti incerca si voi. Ideea e ca mie mi se pareau foarte gretoase si dupa 2-3 fumuri juram ca nu mai pun gura. Si iar mi se facea pofta, si iar luam o tigara dintr-aia..uite-asa in 3 sapt mi se facuse greata de fumat :)

18+ , mami de Mircea

Mergi la inceput

Delia merci! Tocmai ne intrebam unde te-ai pierdut.
Ce fain povestesti despre catel, mi l-am si inchipuit cum alearga bucuros prin curte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Doxy, Rares e mortal! Nici nu putea sa dea un raspuns mai inocent. Ar fi putut sa-l certe cineva dupa acest raspuns?!
Eu nu ma mai desfat cu astfel de replici , in schimb am inceput sa ma confrunt cu ceva semne de indragosteala la copilul meu, asa ca problemele sunt de-a dreptul "serioase"!!!! Fiecare varsta cu deliciile ei.

Apropo de replici, sa stiti ca eu am un caietel in care am scris toate zicerile tari ale lui Alexandru de cand era mic, iar acum le citeste din cand in cand si nu-i vine sa creada, se amuza copios de ceea ce spunea si mai ales cum spunea (in sensul ca nu pronunta bine cuvintele).

Bobita, incerc sa-mi inchipui ce tare te macina dorul de surioara ta, mai ales ca eu stau cu sora mea in bloc si nu pot sa-mi inchipui macar, ce ar insemna sa fim mai departe una de alta. E o diferenta de 7 ani intre noi (eu fiind mai mare)dar nici nu se cunoaste. Iar copiii nostri sunt - as putea spune- dependenti unul de altul. Daca nu se vad o zi e tragedie mare.

Andra 20+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Delia, deja ne faceam griji...pai se poa' sa nu dai tu niciun semn?! Glumesc...ne bucuram ca esti bine!

16 +

Mergi la inceput

Andra, merci! Sa stii ca m-am gandit si eu de multe ori la problemele "serioase" de care zici. Eu cred ca o sa mor de inima, sunt foarte sensibila cand e vorba de anumite trairi ale copilului meu. De ex. daca se loveste si il doare tare sau daca are febra, suport bine situatia, in schimb daca il vad ca sufera ca e nedreptatit sau respins (se intampla de obicei prin vizite unde sunt copii un pic mai maricei si il ignora pe Rares) si Rares sufera spasit, atunci imi vine sa plec in lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello, burtici!

Ma bucur ca aflu numai vesti bune de la morfo!

Eu azi am dus picea la gradi, prima zi

Paula si eu sint gripata rau, am avut azi-noapte febra si am atentat la panadolul copilului, am luat 10 ml si de dimineata am mai luat o doza; acum tusesc, ma doare capul, sint megainfundata Sper sa nu-i dau picei! Si eu ma intreb cat o mai creste burtica... conform graficului pe care il am de la sarcina precedenta, sint cu burtica in avans pe vreo 2 luni (prin S29 aveam circumferinta abdominala ca acum)

Ama eu zic sa dormi si pe stanga si pe dreapta, piciorul iti amorteste pentru ca te chinui sa dormi numai pe stanga, nu e indicat sa stai chiar toata noaptea in aceeasi pozitie, nici nu se recomanda, plus ca sintem la jumatatea sarcinii, catre final oricum n-o sa-ti mai gasesti decat o pozitie confortabila si sa vezi atunci dureri de spate/picior, carcei ! Profita cat mai poti!!!

toate burticile si merg sa-mi recuperez printesica de la gradi, sa vedem cum s-a comportat!

Maine am si eu morfofetala la 4 si apoi programare la dr meu, sa mai vorbim una-alta, intreb si eu de nastere, ce analize sa mai fac ca am uitat de la prima sarcina

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Fetelor eu nu am sora si nu stiu cum e... Am un frate mai mic care e la Londra, dar noi am fost despartiti de mai demult, de cand am plecat la studii, adica de vreo 15 ani asa ca suportam bine distanta. Dar avem o legatura foarte stransa si o relatie foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Yvy, mult succes piticei tale la gradi! Si multa sanatate ca o sa cam aveti nevoie pana isi face ea imunitatea. Noi ne-am chinuit juma de an, apoi din ce in ce mai rar. Acum suntem bine, chiar ma intreba sotul daca e atat de bun Bioseptul asta sau Rares are asa o imunitate buna, nu a avut nimic ptiu ptiu din vara cand ne-am mutat la casa si a racit.
Sanatate multa si tie!
Eu nu m-am gandit sa-mi masor circumferinta burtii, hmmm. Oricum, am inteles ca la a doua sarcina burta e un pic mai mare. Eu fac parte din categoria gravidelor cu burta mare, dar nu ma deranjeaza marimea burtii, poate sa fie cat casa, ma deranjeaza suncile de langa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

heey, bobitza, oxana, gand la gand
acum am citit ultimele mesaje de la voi!!
ce dragut ca v-ati gandit la mine!!
pai am stat mai mult pe-afara si prin vecini, de-aia n-am mai intrat :)

nu v-am pov ca la Slanic avem niste vecini la vreo 40 de ani care de 10 ani se chinuiau cu tot felul de tratamente sa faca bebe fara niciun rezultat :(
in sept au adoptat un baietel minunat, are 2 ani acum, si toata lumea este topita dupa el. este blond si asa de sociabil si lipicios, ca nu mai stim cum sa ajungem mai des sa il vizitam. a fost dragoste la prima vedere, si el ne iubeste mult si toata ziua vorbeste cu noi prin casa (ne zice Dae si Mau - Delia si Marius :) )
si desi ne vede rar, cam la o luna, asa se lumineaza cand ne vede..e minunat !!

18+ , mami de Mircea

Mergi la inceput