Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
Bobitza_85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andra28 Doxy, Rares e mortal! Nici nu putea sa dea un raspuns mai inocent. Ar fi putut sa-l certe cineva dupa acest raspuns?! Eu nu ma mai desfat cu astfel de replici , in schimb am inceput sa ma confrunt cu ceva semne de indragosteala la copilul meu, asa ca problemele sunt de-a dreptul "serioase"!!!! Fiecare varsta cu deliciile ei. Apropo de replici, sa stiti ca eu am un caietel in care am scris toate zicerile tari ale lui Alexandru de cand era mic, iar acum le citeste din cand in cand si nu-i vine sa creada, se amuza copios de ceea ce spunea si mai ales cum spunea (in sensul ca nu pronunta bine cuvintele). Bobita, incerc sa-mi inchipui ce tare te macina dorul de surioara ta, mai ales ca eu stau cu sora mea in bloc si nu pot sa-mi inchipui macar, ce ar insemna sa fim mai departe una de alta. E o diferenta de 7 ani intre noi (eu fiind mai mare)dar nici nu se cunoaste. Iar copiii nostri sunt - as putea spune- dependenti unul de altul. Daca nu se vad o zi e tragedie mare. Andra 20+ cu si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004) |
Andra intre mine si surioara mea e o dif de un an si jumatatate si am fost mereu una langa cealalta...pana sa plece a locuit cu mine in bloc, deci eram ca si voi, dependente una de alta...
Acum ma consolez cu Minunica mea din burtica, dar parca dorul de ea tot nu trece...
Am pus niste poze pe facebook zilele trecute si cand a vazut ce burtica mare am a izbucnit intr-un plans...de mi-a rupt inima in 2.
Asta e, important e sa le fie lor bine.
16 +
diana_popa27 spune:
Delia bine ai revenit! Ma bucur pt catelusul tau fericit si pt al Danei . Eu ma indragostesc iremediabil de animalute si inteleg cat de tare poti sa suferi pt un sufletel blanos
Oxana multumesc nu mai am rabdare deja. Abia astept sa ajung sa o masoare si azi
Bobitza si eu am o sora si e la Bv e destul de mare distanta. Stiu cum e sa-ti fie dor. Noi vb la tel toata ziua si ne punem la curent cu toate si e mai usor de suportat.
Ama si eu zic sa dormi si pe partea cealalta . Pe mine ma durea prea tare mana si soldul cand insistam sa dorm pe stanga. Culmea e ca aia e partea pe care dorm in mod normal cel mai mult dar daca e "MUSAI" atunci e mai greu . Eu pot sa dorm si cu burta in sus asa ca profit cat nu ma deranjeaza, nu rezist f f mult dar alterneaz, stanga.. drerapta ..sus... cu insistente pa partea stanga.
22+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Doxy, si eu incerc sa imi iau hainute care pot fi purtate si dupa. Oricum, deocamdata ma gandesc ca mai vreau un bebe deci...e o investitie
Bobitza, multumesc! Garderoba mea normala este muuuult mai colorata dar acum incerc sa imi iau piese care merg in multe combinatii (gen fustita neagra). Imi plac culorile si ma imbrac colorat desi lucrez intr-un domeniu destul de sobru
Te pupic si te imbratisez poate cat pentru 0,0...01% din dorul pt surioara ta macar
Happy_Ama 21+ si Eva
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui yvyana Hello, burtici! Ma bucur ca aflu numai vesti bune de la morfo! Eu azi am dus picea la gradi, prima zi Paula si eu sint gripata rau, am avut azi-noapte febra si am atentat la panadolul copilului, am luat 10 ml si de dimineata am mai luat o doza; acum tusesc, ma doare capul, sint megainfundata Sper sa nu-i dau picei! Si eu ma intreb cat o mai creste burtica... conform graficului pe care il am de la sarcina precedenta, sint cu burtica in avans pe vreo 2 luni (prin S29 aveam circumferinta abdominala ca acum) Ama eu zic sa dormi si pe stanga si pe dreapta, piciorul iti amorteste pentru ca te chinui sa dormi numai pe stanga, nu e indicat sa stai chiar toata noaptea in aceeasi pozitie, nici nu se recomanda, plus ca sintem la jumatatea sarcinii, catre final oricum n-o sa-ti mai gasesti decat o pozitie confortabila si sa vezi atunci dureri de spate/picior, carcei ! Profita cat mai poti!!! toate burticile si merg sa-mi recuperez printesica de la gradi, sa vedem cum s-a comportat! Maine am si eu morfofetala la 4 si apoi programare la dr meu, sa mai vorbim una-alta, intreb si eu de nastere, ce analize sa mai fac ca am uitat de la prima sarcina Happy Mom si S22+ |
Yvyana, multa sanatate, dragauta!
Te asteptam cu vesti bune maine de la morfo
16 +
unidanad spune:
Bobitza am inteles f bn ca faci si TT. Am crezut ca ti-a cerut doc dar daca tot este in abonament... Sigur iti va iesii f bine si asta.
21+
Dana
delia_timpau spune:
Diana
ama, dar voi aveti voie sa va imbracati colorat? noi nu
18+ , mami de Mircea
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui happy_ama Doxy, si eu incerc sa imi iau hainute care pot fi purtate si dupa. Oricum, deocamdata ma gandesc ca mai vreau un bebe deci...e o investitie Bobitza, multumesc! Garderoba mea normala este muuuult mai colorata dar acum incerc sa imi iau piese care merg in multe combinatii (gen fustita neagra). Imi plac culorile si ma imbrac colorat desi lucrez intr-un domeniu destul de sobru Te pupic si te imbratisez poate cat pentru 0,0...01% din dorul pt surioara ta macar Happy_Ama 21+ si Eva |
Happy, multumesc!
16 +
delia_timpau spune:
bobitza si eu am o sora mai mica si imi inchipui cat de greu e..eu am simtit greul cand am venit la facultate. las ca o ai pe bebelina ca sa te bucure zi de zi!!
18+ , mami de Mircea
Cris_25 spune:
Doxy, apropo de masuratul circumferintei ... eu m-am pus pe treaba de ieri ... Am deja 100 cm Bine, m-a calmat putin sotul meu drag ... care mi-a reamintit ca am facut o hiperstimulare urata de tot dupa primul meu FIV ... si atunci am avut 105 circumferinta ... Dar parca ma tenteaza sa urmaresc evolutia ei in sarcina ... prea mi se pare ca se mareste burtica de la o zi la alta ...
Bobitza, imi pare rau ca sora ta e departe ... A mea e la 3 blocuri distanta ... lucram in acelasi loc, deci ne vedem zilnic ... iar minunea ei de copilas de aproape 5 anisori ... a fost consolarea mea in astia 5 ani lungi si rgei in care ne-am dorit un copilas ... Nu vreau sa ma gandesc ca in noaptea in care ea a nascut, imi venise CM pestru a treia oara (deci incercam deja de 3 luni si nu iesea) .... Si de fiecare data ma gandeam ca puteam avea si eu un copilas de varsta nepotelului ... dar asta e ... bine ca vine acum
Delia_Timpau, exact studentia ne-a unit si pe noi doua ... Eu eram anul I, sora mea cls 12 ... cat timp am stat amandoua acasa, parca nu aveam o relatie foarte apropiata ... Dar cand am fost departe una de alta ... nu mai puteam de dor ... ori veneam eu acasa la 2 saptamani, ori vena ea la mine
17+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit
FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
amaliaro spune:
Buna fetelor
Nu am citit din urma ca sunt inca ametitanoi acum ne am trezit recuperez lunile de insomnii
Paulasanatate multa nu iti fa probleme de raceala suntem dupa sapt 16 si bb nu mai poate fi afectat asta mi a explicat medicul incearca sa scazi febra si bea mult suc proaspat de portocale facut in casa ,doamne la mine in prima noapte imi fierbea burta saracuti copilasi ce or fi tras si ei am avut 40 febra nu am mai racit de 10 ani
Fetele cu carcei si amorteli 3 magneB6 pe zi face minuni
In ce priveste tigarilemultumesc lui dumnezeu ca ma ajutat sa le las in mai am zis gata si asa a fost toti au ramas socati am fumat 24 de ani din liceu in mai le am lasat in octombrie am facut FIV asa ca va rog din suflet sa le ignorati papati fructe cu putina vointa se poate eu fumam 2-3 pachiete pe zi
amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota