Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Elf, nu te mai stresa. Daca doctorul ti-a zis ca e in grafic, asa e. Oricum, masuratorile astea nu au cum sa fie exacte. Si fiecare copil are ritmul sau. Si la mine e mai mic decat in tabelele alea de pe net, dar atata vreme cat se incadreaza in limite, e ok. In plus, exista doua tipuri de a calcula lungimea: cranio-caudala (fara a pune la socoteala picioarele) sau lungimea totala. Oricum, medicul nu o sa-ti zica ca e ok daca nu e.

Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 19+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Diana pup piticaah am emoti si noi mergem vineri de 8 martie la morfofetala inziua aia avem si an7versarea noastra

amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Multi muuuuuuultiiii ani fericiti

viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd

Amalia, iubita, iti zic de pe acum LA MULTI ANI fericiti alaturi de sotul si copilasii vostri scumpi!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Am inteles Paula, ma gandeam ca vede zilnic nasteri cu epidurala si stie si el macar teoretic ce se poate intampla. Am sa-i cer un sfat si o recomandare la un anestezist.

Eu cred ca dupa ce am nascut ii speriam pe toti pe acolo, eram stravezia din cauza anemiei(eu de felul meu nu sunt rumena, zici ca sunt din ceara) m-a vazut un dr. pe hol care n-avea treaba cu mine si i-a zs repede unei asistente sa-mi bage fier de urgenta. Apoi cand urcam cu liftul la Rares sa-l alaptez, m-a luat la "spurcat" o asistenta ca ce vreau sa cad pe undeva si sa complic situatia, ca nu moare copilul daca nu-l alaptez cu san.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amaliaro

Buna dimi!
Azi am facut 22 de saptamani !nu imi vine sa cred parca ma apuca emotiile azi ma duc sa vad de hainute
Sa avem o zi frumoasa!
Paula cum esti?ai baut laptic cu caramel?

amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Felicitari Amalia! A ramas mai putin de jumatate din drum
Fie ca beblusii tai sa vina pe lume la termen si sa fiti sanatosi toti 3!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Elf nici mie nu mi-a zis nimic de inaltime ..e trecut pe acolo 19 cm nu stiu daca e inaltimea sau de la cap la fund ..ieri aveam 22 sapt si 3 zile. Nu mi-a zis nimic si sincer nu am intrebat ca mi-am spus ca verific acasa tot si nu am gasit o lata masuratoare mai mare. 19 cm a fost max si am presupus ca e lungimea .
Si eu o sa ma interesez de anestezistii de la matern de aici sunt chiar curioasa. O sa vb cu cel mai bun sa intreb ce si cum ca tare bine mi-ar prinde sa stiu ca am un colac de slavare pt durere.
Am zis ca e prea devreme sa discutam de nastere dar am intrat in a 6-a luna si paraca tot mai repede trece timpul.

22+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mocanita

Hop si eu cand unele dintre voi mai aveti putin si nasteti Ma zgandare Ele cu sportu’ asta altfel m-as fi rezumat in continuare doar la citit , cum am facut pana acum , in lipsa de lucruri interesante de impartasit Si eu sportiva nevoie mare, de aproape 9 ani cu sfintenie de 3-4 x/saptamana la sala. Alergat si greutati, cam atat, dar cu atat imi mergea super pana acum 2 ani jumate cand am ramas gravida, in sarcina n-am facut nimic, apoi la 6 saptamani ale copilului m-am apucat iar de banda acasa (incet-incet dar in 2 saptamani alergam de-mi mergeau fulgii cate 1h/zi). Si de atunci pana in noiembrie anul trecut cand am ramas gravida din nou, da-i si da-i, de 2-3x/sapt la 7 dimineata in sala , 1h sport apoi dus si la serv ( intervalul 7 -8 dimineata era singura mea posibilitate de a evada . Seara e dedicata copilului. Din noiembrie iar nimic si simt ca am murit dar am descarcat P90X, Insanity, Brazil butt Lift, si de-abia astept sa ma apuc . Nici n-am nascut si eu numai la asta visez . A, la prima sarcina am alaptat pana la 1 an si n-a interferat in nici un fel cu sportul, deci din pct asta de vedere sunt linistita. Acum am 16 saptamani, saptamana viitoare fac si eu amnio , sper sa iasa bine. Va pup si va citesc, scuze de oarecum off-topic.

Mocanita, deci ne spionaaaaaai!

Bine ai venit! Iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Vad ca Letitia iar e la ora de sport si e asa de hotarata!
Ii ziceam zilele trecute lui Rares ca nu pot sa ma joc cu el pe jos cu masinutile, ca stau aplecata si o strivesc pe Leti. La care el face "iiihhh, si o sa iasa Leti botita?" :)))

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Hai mai gagici, ca nu e chiar asa. Atunci noi, care am nascut prin cezariana ce sa spunem? Ca e tot un fel de anestezie, chiar mai rea, cred, decat epidurala. Nici nu stiu daca nu e epidurala.
Si eu am auzit povesti cu dureri de spate ramase pe viata si alte cate si mai cate...si nu am avut nici o pb, si nici copil somnoros nu am avut . Pai , si nici naste cu anestezie totala, ce sa mai zica?

Oxana, eu chiar am luat multe jucarii de pe Nichiduta, dar intotdeauna am fost multumita. Schimba tobele daca nu-ti plac, sau poti intreba daca nu-ti da banii inapoi...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2

pai nu generalizam, fiecare organism e diferit! e doar am povestit experienta mea, si iti dai seama ca nu mai am curaj sa fac epidurala. sa sti ca si eu m-am gandit ce ma faceam la o anestezie totala...nu stiu nici macar cauza exacta pt care am reactionat asa, deci cel mai bine ma feresc pe viitor.si eu am auzit de multe nasteri cu epidurala fara nici un fel de problema! dureri de spate n-am avut de la epidurala ci de la cele 35 de kg acumulate in sarcina (plus ca aveam ceva probleme si dinainte)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Buna dimineata fetelor !
Am facut si noi ochi.
Amalia spor la cumparaturi !
Si mie mi-a sfaramat dr visele legate de epidurala. Nu a zis ca nu as putea (e mult prea devrreme) dar nu ma sfatieste in nici un caz ca se poate sa nu am simt cand imping. Si eu ma bazam pe faptul ca o sa fiu drogata. Acum ca vb si voi de asta priobabil ca o sa renunt complet la ideesi o sa incerc sa imi fac curaj sa nasc "pe uscat"

22+
viitoare mamica de Medeea

pai nici eu nu puteam sa imping asa ca s-au urcat pe burta mea sa-l scoata pe bebe :)

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+

Mergi la inceput