Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

E la modul f general compus acest articol, pentru ca de fapt conteaza f f mult ce-ti injecteaza in spatiul epidural, exista multe anestezice, opioide (gen morfina) sau locale (ca lidocaina) si se pot face singure sau in combinatii Deci fiecare medicament are alte indicatii si reactii adverse (fentanyl, naropin, bupivacaina, mepivacaina, marcaina etc..) Cred ca fiecare anestezist foloseste o combinatie cu care e familiarizat.

Happy Mom si S22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elfcupistrui spune:

Of,fetelor,picii vostrii de inaltime au? Mie imi apare pe ecografia de vineri,nu in raport,ci pe poza, ca are vreo 15 cm parca si la sarcina pe saptamani ar trebui in saptamana 19 in care am intrat eu sa aiba deja 22.Mi se pare ca e prea mare diferenta.

faith trust and pixie dust.

19+ Oliver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

"Nu toate femeile pot sa faca anestezia epidurala. Aceasta este contraindicata in cazul in femeilor care au tensiunea mica, o infectie a sangelui sau reactii alergice la unul dintre compomentii serului. "

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Anestezia epidurala este contraindicata in cazul bolilor cardiace, hipotensiune (tensiune scazuta), utilizarea de medicamente anticoagulante (in tulburarile de coagulare a sangelui), hemoragie, diminuarea volumului sanguin, stari infectioase sau febrile in momentul anesteziei, precum si alergie la unul dintre componentii serului.

Daaa, vad ca pe mai toate site-urile se spune ca e contraindicata la cele cu tensiune scazuta...
Oricum asta e la nivel de "dr. google". Eu am sa vb cu dr. la urmatoarea consultatie. Am o relatie buna cu el si poate sa ma sfatuiasca sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oxana, tu iar tii cu ursu'.
sunt sigura ca un anestezist iti poate spune daca se poate sau nu sa faci epidurala. Nu un ginecolog.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2

Mergi la inceput

Elf, mie nu mi-a zis niciodata de inaltimea bebelusului. V-am auzit pe voi vorbind de inaltime si mi-a scapat ultima data sa intreb.

Mergi la inceput

Paula, nu cunosc niciun anestezist, d`apoi unul in care sa am incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Paula, nu cunosc niciun anestezist, d`apoi unul in care sa am incredere.

Pai un ginecolog degeaba intrebi...e ca si cum as intreba eu un ginecolog despre pb de piele, care il privesc strict pe un dermatolog, isi poate da cu parerea, dar cam atat.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2

Mergi la inceput

Oricum pe mine m-a infricosat rau ce a scris Yvy, brrrr. Deja ma vad cu tensiunea la minim, intrand in coma si plutind deasupra corpului meu, ca in filme.
Chiar daca am avut o nastere grea cu dureri extraordinare, totul a inceput la 10 si s-a terminat la 13.50. Acum o fac pe curajoasa si zic ca nu a fost mult. Dupa nastere mi-a fost bine, singura mea problema a fost anemia, ma simteam ffff slabita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Elf, nu e neaparat diferita dimensiunea ci depinde cum il masoara. de la cap la fundulet sau si cu picioare

Happy_Ama 21+ si Eva

Mergi la inceput