Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
hadrianae spune:
Buna dimineata!
N-am mai scris de ceva timp pentru ca am fost foarte ocupata la munca, iar acasa Alexandru nu-mi lasa un moment liber.
V-am citit totusi. Felicitari pentru rezultatele de la eco si pentru colorarea carucioarelor!
Bafta feteleor care se duc zilele astea. Delia, tinem pumnii.
Multa sanatate bolnavioarelor! Mda, ce sa facem, asta e sezonul. "o sa tleaca", cum zice Alexandru daca ma plang ca ma doare ceva.
Am fost si eu vineri la eco. Totul este in regula, e mititel, dar in grafic. Placenta ok, col ok. Mi-a confirmat ca e baietel... bine, data trecuta imi spusese ca 99% e baiat, dar eu tot mai speram in 1% ala. Deci a avut dreptate sotul meu. Tot timpul mi-a zis: "N-ai ce sa faci, tu esti mama de baieti, n-ai cum sa faci fata." Hmmm... as zice ca gata, nu mai incerc, dar nu se stie niciodata. Cu toate ca am vazut cazuri de familii cu doi baieti care au zis hai sa facem si o fetita si au iesit gemeni... baieti!!!
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 19+
Poze
betty200 spune:
Mocanita, succes la amnio, chiar suntem grupul cu amniocenteze multe la activ, daca ai citit si din urma ai vazut ca mai suntem vreo 6 care am facut amniocenteza ...
21+
bebitza
doxy spune:
Mocanita sarcina usoara si bafta la amnio!
Adriana, e frumos sa fii mama de baieti. Eu nu mi-am dori ffff tare sa fie fetita, mi-ar fi placut si doi baietei. Vezi ca e mai usor cu baietii, intreab-o pe Betty . Betty sper ca nu te superi .
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
hadrianae spune:
Doxy, stiu, si mie imi plac baietii. Nu mi-as fi dorit in veci sa fie Alexandru altceva, dar voiam setul complet. Exagerez, oricum. Cred ca e mai mult ca eram aproapre sigura ca o sa fie fetita. Si de cate ori l-am intrebat pe Alexandru daca vrea un fratior sau o surioara (asta cu mult inainte sa raman iar insarcinata) a raspuns inevitabil, de fiecare data, "surioara". Si mi-am zis ca n-are cum sa iasa altceva.
In legatura cu laptele: mie la sarcina anterioara nu mi-a curs absolut deloc inainte si am avut colostru din prima zi, fara probleme, fara canale infundate. Deci, nu exista nicio regula in sensul asta.
Epidurala: eu am nascut natural, mi-au facut epidurala, dar doar o parte din doza. Bine, eu aveam dilatatie maxima si mi-au zis ca normal nu se mai face, dar imi fac pentru epiziotomie. Deci din cate stiu eu se poate pune o cantitate mai mica, sa mai ia din dureri, dar sa nu afecteze impinsul. Eu am impins fara probleme. N-am simtit nicio amorteala, nimic. Imi putema controla foarte bine muschii.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010) si 19+
Poze
Ele spune:
Mocanita bine ai venit!! Tinem pumnii pt amnio. Sigur o sa fie bine.
Referitor la banda..ma si vad...cracanata pe banda .
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
diana_popa27 spune:
Adriana acum ca ma gandesc mai bine la toata secventa cu doctorul cred ca totusi nu are incredere in anestezista care e la matern. Acum mi-am adus aminte ca zis ...."depinde de antestezista". O sa ma mai interesez si eu ca sunt f f lasa. Eu nici la dentist nu intru daca nu mi se promite ca plec de acolo pe 7 carari de cate droguri o sa bage in mine..si pt o plomba mica cer anestezie. E drept ca durerile de dinti le gasesc cele mai urate dar nu am indoiec ca nasterea doare mai mult si mai tare.
Ma bucurca exista si opinii pozitive legate de epidurala.
22+
viitoare mamica de Medeea
diana_popa27 spune:
Adriana felicitari pt eco!
Eu cand am intrat in cabinet la morfo m-am gandit ca acum e mom sa mi se confirme peste 100% daca e fata sau baiat ca e al treilea doctor. sotul cred ca inca mai spera sa creasca cocoselul in secret... nu recunoaste dar paca eu asa simt . Imd ce m-am asezat si a pus ecograful pe mine .. in nici 2 sec a zis "Aveti o fetita!" prima imagine a fost cu putza ei
Apropo de pus pe masa mie eco pt morfo el mi l-a facut si cu eco intravaginal si cu eco afara. A zis ca numai cu cel intravaginal poate masura si verifica cel mai bine colul. mi-a zis ca daca nu vreau (eu cand am auzit "jos textila"....am inceput sa fac mutre)..trebuie sa semnez ceva act ca refuz controlul intra. Am inceput sa rad ca nu era cazul.. doar speram sa scap.
AAAA si aporopo m-a recunoscut Dl doctor cand eram mai in glorie si in splendoare ...are fetita la mine la pictura m-am facut fosforescenta speram sa nu ma mai tina minte ca de obicei sotia o aducea.. Dar s-a doedit a fi benefic ca ne-am distrat si mi-a dat si multe poze si flmulet si explicatii.
22+
viitoare mamica de Medeea
doxy spune:
Diana, hihihi, ai pile la dr. te-ai scos.
Legat de epidurala si eu am auzit numai lucruri bune, de asta am si vrut. Dar eu v-am zis ca sunt paranoia in legatura cu orice fel de anestezie, ma si vad in scaunul cu rotile. Nu va luati dupa mine. Sunt multe mamici care au nascut cu epidurala si au fost multumite.
Oricum eu cred ca trebuie sa faca ceva investigatii inainte, mi se pare riscant sa faci o anestezie unui om fara sa stii ceva despre el.
doxy spune:
Sau cazuri in care te intreaba atunci cand esti in agonie "esti alergica la cutare substanta?", de unde sa stiu eu daca sunt sau nu...
paula_m spune:
Brrrr!!! Eu nu-mi pot imagina nasterea fara epidurala!! Eu nu ma urc pe scaunul de la dentist fara sa-mi dea injectia cu anestezie...daca tot s-au facut atatea descoperiri in domeniu pt a usura durerile nasterii, chiar nu vad de ce nu ne folosim de ele.
Eu majoritatea dr ginecologi ( de fapt cam toti de care am auzit eu) au neveste care au nascut fie prin cezariana (80%) fie cu epidurala...asa ca , cand ii mai auziti cu indemnuri de fara epidurala, spuneti-le sa nasca ei fara epidurala.
Si eu ma gandesc tot mai des la bb3 , dar peste 4, 5 ani...vedem cum evoluam cu actualii. Al meu barbat sustine ca el nu stie sa faca fete, deci ma vad soacra cu 3 nurori
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2