Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
doxy spune:
Paula, initial am zis ca le trimit inapoi, apoi am mai vorbit si cu sotul si am zis ca asa o fi toate, adica din carton si plastic. Pacat ca nu am cu ce sa compar, caci daca asa sunt toate n-am ce face, ca doar n-o sa-i cumpar tobe profesionale.
De aratat arata bine, exact ca in poza. Sper sa si tina...
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia
mocanita spune:
Hop si eu cand unele dintre voi mai aveti putin si nasteti Ma zgandare Ele cu sportu’ asta altfel m-as fi rezumat in continuare doar la citit , cum am facut pana acum , in lipsa de lucruri interesante de impartasit Si eu sportiva nevoie mare, de aproape 9 ani cu sfintenie de 3-4 x/saptamana la sala. Alergat si greutati, cam atat, dar cu atat imi mergea super pana acum 2 ani jumate cand am ramas gravida, in sarcina n-am facut nimic, apoi la 6 saptamani ale copilului m-am apucat iar de banda acasa (incet-incet dar in 2 saptamani alergam de-mi mergeau fulgii cate 1h/zi). Si de atunci pana in noiembrie anul trecut cand am ramas gravida din nou, da-i si da-i, de 2-3x/sapt la 7 dimineata in sala , 1h sport apoi dus si la serv ( intervalul 7 -8 dimineata era singura mea posibilitate de a evada . Seara e dedicata copilului. Din noiembrie iar nimic si simt ca am murit dar am descarcat P90X, Insanity, Brazil butt Lift, si de-abia astept sa ma apuc . Nici n-am nascut si eu numai la asta visez . A, la prima sarcina am alaptat pana la 1 an si n-a interferat in nici un fel cu sportul, deci din pct asta de vedere sunt linistita. Acum am 16 saptamani, saptamana viitoare fac si eu amnio , sper sa iasa bine. Va pup si va citesc, scuze de oarecum off-topic.
diana_popa27 spune:
eu stiu ca e diferenta intre anestezia de la cezariana si cea de la naturala dar ca se poate si cu epidurala. la epidurala iti baga un "furtunel" in coloana,lung si il lasa agata de tine si din cand in cand iti poate completa anestezia in functie de cat dureaza toata treaba.
La cezariana am inteles ca e rahianestezie.O injectie in coloana care te amorteste de la locul injectiei in jos si cum cezariana dureaza mai putin nu e nevoie de "reincarcare"
Eu asa am inteles din ce am citit acum nu stiu daca e corect. nu am cerut detalii de la DR . Cum am rostit cuv epidurala a incept sa faca fete-fete.
22+
viitoare mamica de Medeea
doxy spune:
Nu vreau sa intru in discutii ca nu ma pricep, dar asa la prima vedere zic ca diferenta intre cezariana cu epidurala si nastere naturala cu epidurala, este ca la nastere naturala tre sa stii cand sa impingi si daca esti ametita/amortita/obosita nu prea te descurci. Aici ma refer strict la persoanele care tolereaza mai rau anestezia si credeti-ma ca sunt asa persoane. Probabil ca e asociat si cu alte probleme (tensiune, anemie) nu neaparat doar de la anestezie.
Delia_Rodica spune:
Mocanita bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
betty200 spune:
Bine-ai venit Mocanita, se pare ca suntem mult mai multe dar unele doar citesc, hai fetelor dati un semn ca ne bucuram de toate.
M-ati facut curioasa cu sanii si colostru asa ca daca tot v-ati exprimat parerile pe-aici am zis ia sa strang putin si eu de ei sa vad, surpriza ... nici n-am strans foarte tare si a iesit cate o bobita mica de lichid din fiecare ... deci eu sunt gata de supt, cand apare Daria laptaria-i pregatita .
21+
bebitza
diana_popa27 spune:
Oxana ei pe net si prin articole iti promit ca o sa simti cand sa impingi dar nu o sa simti durerile.. ca nu iti pierzi dorinta de a impinge. Dar se pare ca ar fi totusi afectata daca doctorii nu sunt prea incantati de idee. La rahianestezie te amorteste complet (nu iti mai simti picioarele), la apidurala cica le simti si le poti misca. Acum...cine a facut ne poate spune exact ce si cum
22+
doxy spune:
Daaaa, deci... m-am uitat la un set de tobe profesionale (identic ca si compozitie cu ce am cumparat noi) si pretul este de 550 de lei. Lucrurile sunt clare .
Puteau totusi sa faca un pret mai rezonabil pentru niste carton si plastic.
diana_popa27 spune:
Bine ai venit Mocanita. Betty . Din pacate nu stiu cum ar trebui sa strang asa ca nu ma incumet ..poate fac vreo prostie
22+
betty200 spune:
Probabil asa-i fetelor cu anestezia, substanta banuies ca e aceeasi dar difera cantitatea, locatia si probabil in functie de asta amortesti mai mult sau mai putin, in anumite parti ale corpului sau in altele in functie de necesitatea interventiei.
21+
bebitza