Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Buna fetelor! Si eu vin cu ceva muci (mai bine zis apa) in dotare, eu cred ca noi ne molipsim una de la alta.
Amalia bafta la morfo! O sa stii sigur acum daca e baiat si fata sau sunt doua fetite, nu? Si multi ani fericiti alaturi de sotul tau drag!
Monirina, deci nu e "poveste" faza cu epidurala? Si eu am vrut epidurala, dar cand le-am spus ca am tensiune arteriala mica si tensiune intracraniana mare mi-au zis ca pot sa fac stop cardiac sau atac cerebral, ca nici nu mai tin minte ce mi-au zis exact, stiu doar ca suna tare urat asa ca mi-a pierit cheful total de epidurala. Eu sincer, dupa aia ma gandeam ca m-au speriat ei ca nu aveau chef sa-mi faca epidurala...

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 22+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata fete!

Ma prezint si eu cu inceput de raceala, am bagat oscilo de ieri ca poate o pacalesc, astept sa vad azi, maine cum evolueaza. Fata in 16 ani n-a fost bolnava veci si acum s-a trezit sa raceasca prima data in viata ei ...ca-n legile lui Murfy ...

Am auzit ca sotia lui Marcel Pavel e gravi, naste in iulie ca noi, are 41 ani si mai au 2 baieti de 17 si 14. I-au intrebat reporterii ce parere au despre surioara, cel mare a zis ca el spera sa se opreasca la asta totusi ca au o varsta .... deci exact replica ce i-a dat-o baiatul meu la taica-sau . Se pare ca nici aia nu-s foarte incantati de "fratioara"... apropo fata mea cred ca-i intr-o negare crunta ca se poarta de parca nici n-ar fi auzit vestea ...

Ce perioada ne-am gasit tu fetelor sa facem copii, fix cand or fi umbriti de o gramada de nasteri princiare, la casa regala din Anglia, etc etc

21+

bebitza

Mergi la inceput

Fetelor, au sosit tobele lui Rares si sincer sunt cam dezamagita de cum arata. Ma gandesc daca nu e vreo copie chinezeasca la ceea ce am vrut sa comandam de fapt. Am comandat de la Nichiduta, ati comandat vreodata de acolo?
Pe cutie scrie ca sunt facute in Italia, sunt ingrijit facute, dar nustiu ce sa zic sunt din carton cu rama plastic (desi ei zic metalice, poate au tradus gresit "silver") si au efectiv pelicula acolo unde dai cu betele (tambur sau nu stiu cum sa-i zic exact). Mamici de baietei, aveti cumva tobe pe acasa? Cum arata? Sau ati vazut pe la altii?
In principiu nu arata rau,dar mi se pare enorm pretul de 170 de lei pentru ce prezinta ele.

Mergi la inceput

Betty , nu cunosc caracterul fetei tale, dar daca m-as raporta la mine atunci mai bine sa o lasi un pic in pace. Fa-te si tu ca nimic nu s-a intamplat. Eu sunt o persoana extrem de dificila si atunci cand sunt nemultumita sau suparata, prefer sa nu ma intrebe nimeni nimic, apoi imi trece de la sine si incep eu discutiile.
Sunt mai mult decat convinsa ca in ea se duce o lupta intre dragostea pe care ti-o poarta tie si implicit bebelusei si "rusinea" pe care trebuie s-o suporte fata de colegii ei (asta evident doar in capul ei). Si de aici ciuda ca trebuie sa suporte aceasta lupta cand viata era atat de comoda pentru ea. Dupa ce va trece de aceasta faza cu "rusinea inchipuita" va vedea cu alti ochi totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monirina spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Buna fetelor! Si eu vin cu ceva muci (mai bine zis apa) in dotare, eu cred ca noi ne molipsim una de la alta.
Amalia bafta la morfo! O sa stii sigur acum daca e baiat si fata sau sunt doua fetite, nu? Si multi ani fericiti alaturi de sotul tau drag!
Monirina, deci nu e "poveste" faza cu epidurala? Si eu am vrut epidurala, dar cand le-am spus ca am tensiune arteriala mica si tensiune intracraniana mare mi-au zis ca pot sa fac stop cardiac sau atac cerebral, ca nici nu mai tin minte ce mi-au zis exact, stiu doar ca suna tare urat asa ca mi-a pierit cheful total de epidurala. Eu sincer, dupa aia ma gandeam ca m-au speriat ei ca nu aveau chef sa-mi faca epidurala...

eu nu auzisem de interdictii de genul asta, si nici n-am stiut care e cauza, pt ca nimeni nu mi-a spus probabil din teama sa nu-i reclam. normal era sa-mi faca ceva analize inainte sa-mi spuna daca e ok sa fac sau nu, cum ti s-a spus tie. acum ca-mi spui de tensiune sa stii ca si eu am tensiunea mica, de obicei e 9 cu 6, am avut si 8 cu 5...deci inseamna ca asta o fi fost...tin minte ca asistenta care venea sa-mi monitorizeze tensiunea si pulsul mi-a spus ca e foarte ciudat ca imi crestea pulsul foarte tare, apoi dintro data scadea de parca as intra in coma... e singura chestie care mi s-a spus, dar o cauza, motiv pt care s-a intamplat asta n-am auzit...
deci daca ti s-a recomandat sa nu faci mai bine nu fa!!! pe langa asta eu m--am ofticat tare mult ca nu simteam cand sa imping, tot efortul meu il simteam in inima, as fi vrut sa fiu mai "prezenta" in sensul sa simt ce se intampla acolo si sa-l simt pe bebe la expulzie..
ah pe langa asta piticul a fost foarte somnoros o saptamana intreaga, nu statea deloc treaz, probabil tot de la anestezie

Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 14+

Mergi la inceput

Oxana, cam asa-i cu jucariile, in poza de prezentare apar foarte ok, colorate, frumoase si foarte probabil pozele sunt prelucrate sa incante ochiul si cand le vezi direct ramai putin dezamagit ... asta-i comertul, musai sa ne adaptam la toate tehnicile lui.

In legatura cu fata ai dreptate, asa am facut, am lasat-o in pace sa-si revina singura.

Am aruncat un ochi la "buburuzele de matie-aprilie 2013", au ajuns saracele la final si incep buburuzele sa apara una cate una, cat de repede si noi vom fi in aceeasi situatie, abia astept perioada aia in care sa stam cu sufletul la gura sa aflam ce steluta a mai aparut de la o zi la alta ... apropo de ele, au ajuns la final si au doar 22 de capitole iar noi la jumatate sarcina avem deja 43, strasnice femei suntem nu-i asa, ne merge mana si gurita la vorbit?

21+

bebitza

Mergi la inceput

Monirina, eu am avut o nastere foarte grea, am nascut cu un dr. care imi este prieten apropiat. Mi-a zis ulterior ca bine ca nu am facut epidurala, ca si asa nu eram in stare sa imping dar cu epidurala se complicau lucrurile si ma mult. Bine ca s-a terminat cu bine totul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Hai mai gagici, ca nu e chiar asa. Atunci noi, care am nascut prin cezariana ce sa spunem? Ca e tot un fel de anestezie, chiar mai rea, cred, decat epidurala. Nici nu stiu daca nu e epidurala.
Si eu am auzit povesti cu dureri de spate ramase pe viata si alte cate si mai cate...si nu am avut nici o pb, si nici copil somnoros nu am avut . Pai , si nici naste cu anestezie totala, ce sa mai zica?

Oxana, eu chiar am luat multe jucarii de pe Nichiduta, dar intotdeauna am fost multumita. Schimba tobele daca nu-ti plac, sau poti intreba daca nu-ti da banii inapoi...

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 21+ , bb2

Mergi la inceput

Paula eu asa stiam ca epidurala care se face la nastere normala e aceeasi cu cea care se face la cezariana, de asta nu ma stresez eu ca fac cezariana, anestezia e aceeasi doar taietura difera una e pe burta si alta la pasarica (daca se face epiziotomie ... si se cam face...)

21+

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Buna dimineata fetelor !
Am facut si noi ochi.
Amalia spor la cumparaturi !
Si mie mi-a sfaramat dr visele legate de epidurala. Nu a zis ca nu as putea (e mult prea devrreme) dar nu ma sfatieste in nici un caz ca se poate sa nu am simt cand imping. Si eu ma bazam pe faptul ca o sa fiu drogata. Acum ca vb si voi de asta priobabil ca o sa renunt complet la ideesi o sa incerc sa imi fac curaj sa nasc "pe uscat"

22+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput