Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
Ele spune:
Olimp , durerile de la subsol sunt de la acest sindrom. Dr cel putin asa i-a zis "sindrom":)
Nu este foarte grav, numai ca durerea o sa creasca in intensitate pe parcursul sarcinii. Oasele care formeaza aceasta simfiza se indeparteaza si dau durere.
Va zis strict explicatia medicului, nu am cautat inca informatii pe net.
La control le-a simtit oasele "ïnflamate". Colul e ok, bb la fel..dar tre sa stau cuminte sa nu starnesc durerea.
Se ofera careva sa trimita si ficamii cate o oala de ciorba?? de perisoare va rog!!! ca in curand prevad ca nici 1h nu mai pot sta in picioare.
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
amaliaro spune:
Diana pup piticaah am emoti si noi mergem vineri de 8 martie la morfofetala inziua aia avem si an7versarea noastra
amalia tsakoniati
21+
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
olimp spune:
amalia bafta la eco morfo..
diana la noi este mai greu , ambii avem ochii mari , buzele cam la fel de groase sau subtiti depinde cum o iei...deci mai greu de deslusit...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Imi amintesc ca si la sarcina Denisei am avut dureri dar nu asa de mari. Dar ce e drept ca atunci nu imi cerereu copiii de mancare. Nu imi permit sa stau la pat si sa las in casa totul praf.
durerile sunt (pe romaneste) in fruntea madamei si la stinghii. Dar eu cand zic ca merg cracanata e ca o simt ca si cum as avea-o umflata.
Poate intru in calduri , ca si catelele.
Indiferent de amnio si de alte dureri..eu tot zic ca am o sarcina buna. (am si termeni de comparatie)
22 saptamani
olimp spune:
ele imi pare rau ca te confrunti cu o madama imflamata , eu nu simt asa ceva dar cateodata parca ma doare intre picioare ...si bazinul in spate parca mi-i se rupe in farame , cred ca se dilata...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
diana_popa27 spune:
Ele
Ei eu am ajuns acasa sapt trecuta tinandu-ma de "dansa" ca simteam ca o sa cada jos
Amalia inca putin si iti vezi micutii!
22+
viitoare mamica de Medeea
happy_ama spune:
Ele, esti mortala!
Iti trimit eu ciorba de perisoare! O am in frigider proaspata!!
Happy_Ama 21+ si Eva
Ele spune:
Ehe, Diana, s-au enervat "dansele" pe noi.
Si uite asa am uitat de contractii.
22 saptamani
betty200 spune:
Buna fetele, am intrat si eu la spartul targului.
Ele esti totala intr-adevar si debordezi de optimism, felicitari!
21+
bebitza