Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_popa27 spune:
Am ajuns si eu acasa , l amiaza mi-am vazut fetita. Are 474g.
Cervixul scrie ca e de 4.64cm si din cate am inteles de la voi e de bine Am primit si filmulet,a deschis gurita mare si a inghitit fluid, s-a foit si s-a invartit si pana cum seamana cu tati. Ne-am uitat incontinuu cred ca un sfert de ora la el si pe cadre si la aceeasi concluzie ajungem. Stiu ca se schimba dar e distractiv sa iti recunosti trasaturile ...Are cel putin o zona importanta care seamana cu mine ..putza!
Amalia ce par!!!
Eu ma vopsesc cu Revlon fara amoniac. Mie nu imi prinde culoarea ca inainte de sarcina, nu stiu cum prinde pe par carunt ca nu am dar nu as avea prea mare incredere. Ma vopsesc de vreun an jumate cu ea si pana acum a prins,... in sarcina....nu
Delia felicitari pt rezultate!
22+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
Va pup fetele si felicitari pt rezultate!
INTERZIS POFTICIOSILOR!
Am fost la piata si am luat tot felul de verdeturi si am tras o cioooorbita...acum ne punem la masa sa papam Mi-ati facut pofta si abia acum am ajuns sa o indeplinesc
Si noi ne uitam la Master Chef E faina emisiunea
In rest, ma bucur ca v-a mai trecut raceala...sper sa fim bine toate, sa nu mai avem astfel de probleme.
Apropos de vopsit, si eu ma voi vopsi in acest weekend, tot cu Casting. Abia astept! Nu m-am mai vopsit din Nov, dar nu se vede ca e aproape nuanta mea.
Va pupacesc!
16 +
Ele spune:
Diana pupam fetita!!
Am ajuns si noi acasa. Dr mi-a zis de durerile mele pelviene este: sindromul simfizei pubiene. Cica nu a mai auzit de multi ani de acest sindrom. Nu am ce sa ii fac, cica incet incet ma indrept catre pat si orizontala. La dureri foarte mari am voie: paracetamol, piafen.
Monirina mai ai o nastere? cum ti-ai revenit dupa??? conteaza sportul facut inainte?
Elena & Denisa (26.10.2004)
22 saptamani
olimp spune:
diana fetita !
si eu am filmulet cu Ilinca inca nu ne-am dat seama cu cine seamana ...e combinatie , cu siguranta ne vom da seama dupa ce se naste
bobitza ciorbita si eu am cu bors in frigider ma duc sa pap si eu... , a si apropo de emisiune vreau si eu praji cu branza...
ele ce-i ci sindromul ala ? ai tu asa ceva ? de acolo ai contractiile si durerile ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
22 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Diana pupam fetita!! Am ajuns si noi acasa. Dr mi-a zis de durerile mele pelviene este: sindromul simfizei pubiene. Cica nu a mai auzit de multi ani de acest sindrom. Nu am ce sa ii fac, cica incet incet ma indrept catre pat si orizontala. La dureri foarte mari am voie: paracetamol, piafen. Monirina mai ai o nastere? cum ti-ai revenit dupa??? conteaza sportul facut inainte? Elena & Denisa (26.10.2004) 22 saptamani |
Imi pare rau, nu suna bine. Ce inseamna?
viitoare mamica de hocheist 18+ Lóránd
happy_ama spune:
Diana, pupam prin tine Medeea
Bobitza, pofta buna!
Ele, ce simptome are acest sindrom si ce efecte?
Happy_Ama 21+ si Eva
diana_popa27 spune:
Fetelor multumim !
Olimp la noi e mai usor ca noi nu avem nimic in comun sau asemanator. Sotul meu are niste buze groase si eu aproape ca nu am gura si se vad clar buzele carnoase si mari. Se mai schimba si la nastere o sa stim sigur dar a fost distractiv sa absorbim fiecare gest al micutei.
Ele nu suna prea comod ce se intampla acolo . Asa de intense sunt durerile?. Am mai patit si eu sa ma doara daca stau mult f tare ligamentele dintre picioare ca si cum as fi facut sfoara(nu ca as fi facut-o vreodata in viata mea dar asa e senzatia) si ma doare ......Dar nu am patit-o decat de vreo 2 ori tare tare si daca stateam jos nu ma mai durea.
22+
viitoare mamica de Medeea